X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonku wypij sobie grzane piwko z malinami. Albo może lepiej nie bo to pewnie cionsza a nie przeziębienie ;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Witam się popołudniową porą.

Kas- dobrze, że lekarz zapisał Ci dupka. Mam nadzieję, że to plamienie minie i , że jutro lekarz cię uspokoi. Trzymam mocno kciuki.

Aga- bardzo dobrze czytać, że u Ciebie lepszy dzień, przykład Agatii koleżanki jest jednym z wielu, kiedy z tą mutacją udaje doczekać się dziecka ( i to nie jednego : )

Cynamon- haleczka czarna bardzo przypadła mi do gustu, ale póki co mój mąż traktuje mnie prawie jak bym była święta, od kiedy okazało się, że beta pozytywna i każe mi na noc zakładać skarpety i ciepłą piżamę, więc na razie sexy image idzie w odstawkę ; ), ale Wy czarujcie tych swoich facetów. Ja też jeszcze w zeszłym miesiącu szalałam ; ), do poczęcia doszło zresztą prawdopodobnie na piłce, hi hi,

Katiusza- strój męski odlot. Gdyby mi się tak mąż ubrał, umarłabym ze śmiechu : )

Imię Róży- chłopaka wróżysz? hm, mój synek by się ucieszył, ostatnio proponował, że da nam wszystkie swoje oszczędności, jeśli zgodzę się urodzić mu brata ; ) ( ale okazało się, że jednak nie ma oszczędnosci, bo grę sobie kupił za ostatnią kase, wiec się trochę uśmialiśmy). Zresztą dzieci nic nie wiedzą o ciąży, tylko od długiego czasu naciskają na malutkie rodzeństwo : )

Poza tym dziękuję za Wasze miłe słowa i kciuki, które się jutro na pewno przydadzą : )

Ejrene, Wiola- za Wasze wizyty też kciuki zaciśnięte.

Przyczyniłam sie do poczęcia - pomysłem piłki :D

Jasminowa lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Jasminowa no nie mów, że mój pomysł z innym zastosowaniem piłki do ćwiczeń tak się sprawdził???? Kurczę, muszę to opatentować!! Może zacznę sprzedawać takie piłki z napisami MAKIN' BABY??? ;)

Sisterko a ja sobie przypisuje ten pomysł :D jednak co Siostry to Siostry :):*

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas... mam nadzieję, że pojechałaś do szpitala:*

ja Kochane wrócilam z basenu, dałam sobie wycisk, czuję się pełna energii. Oby mi sie ten zapał utrzymał.

• AgaL Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju Twoje zdrówko za nowy pomyślny cykl:*
    a mam pytanie czy teraz też z pregnylem??

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Jasminowa no nie mów, że mój pomysł z innym zastosowaniem piłki do ćwiczeń tak się sprawdził???? Kurczę, muszę to opatentować!! Może zacznę sprzedawać takie piłki z napisami MAKIN' BABY??? ;)

Cynamon, Aga- oficjalnie przyznaję, przyłożyłyście swoją rękę do tego poczęcia ; ) pomysł z piłką okazał się skuteczny,

a pomysł na biznes z "dzieciorobną piłką" jest niezły ; )
    tylko dodam, że z piłki uszło powietrze, gdzieś delikatnie musiała pęknąć i kilka dni schodziło z niej powietrze
    : / już wylądowała na śmietniku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 20:29

cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś to siła sióstr! ;) :*

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś, ja bym chyba powiedziała siostrze. Jak dobrze pójdzie, nic się nie stanie, najwyżej powsuwa dużo kw.foliowego. A jeśli zajdzie w ciążę, z którą będzie coś nie tak? ;/

katiuszkaa - i jak po metformince? Da się żyć? ;)

Edycik - ciekawe, co "to" było w macicy, ale grunt, że już go prawie nie ma! :)
    A komplecik super :)))) Mam jeden gorset z Obsessive - http://www.obsessive.pl/pl/produkt/sexy/roseberry-corset/2335/24/54/ -szkoda tylko, że nie mam takiej sylwetki, jak modelki :P :) I mały biust jest akurat najmniejszym problemem ;)))

agatia, goopie choróbsko ;/ Pozbywaj się go szybciutko!!!! :)

Ejrene - biedny kot :((((( Zdróweczka dla niego!!!!!

Jasminowa - kciuki za jutrzejszą wizytę :))) Czekamy na dobre wieści! :-D

Kas, trzymam kciuki.

Ewelinaa, kilka spraw :)
    1. Gratuluje szykowania się na nowego domownika :)))
    2. 6 tygodni, to za wcześnie. MINIMUM 7 tygodni. Rozwój szczenięcia ma swoje prawa i nie powinien być skracany dla widzimisię "hodowcy".
    3. Piesek i kotek się ze sobą nie kłocą, że tak powiem - spokojnie mogą razem funkcjonować :) Kota szczepi się na co innego, psa na co innego - nie są dla siebie zagrożeniem. Jest jeden wirus, który niby może przejść z jednego, na drugie, ale daje wtedy o wiele delikatniejsze skutki.
    4. Tak, kwarantanna Was czeka i to jeszcze dość długo. Czeka go jeszcze na pewno jedno, a być może dwa szczepienia - pytanie, co dostał do tej pory.
    5. Czy to jest na pewno jakiś sensowny hodowca? Pytam, bo szanujący się hodowcy nie sprzedają zwykle szczeniąt w wieku 6 tygodni - zabraniają im tego przepisy Związku Kynologicznego i większość jednak stara się ich nie łamać. A yorki są chorowitą rasą, więc dobrze brać je z sensownego miejsca :)

U nas pierwszy dzień.... jedenastego cyklu. Jak na złośc, jakiegoś wrednego - AUUUUUUUUUUU, mój brzuuuuuuuuuuchhhh ;((((
    Czekamy też na wyniki Małża, kujał się dziś z rańca 3 razy ;) Na razie mam gglukozę: na czczo 85,50; po 1h - 106,1; po 2h - 107,7. Więc chyba dobrze? :)
    Insuliny nie ma. Prolaktyna 533,60 (norma 86-324), więc najwyraźniej to nie był wtedy jednorazowy wyrzut, albo błąd laboratorium ;)

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam, dzisiaj jakoś tak leniwie ćwiczyłam na pół gwizdka, zresztą strasznie mnie od kolan w dół boli przy chodzeniu, nie wiem czy stawy nie obciążone...
    Do tego mam wilczy apetyt :/

Nic mnie nie pika,nic mnie nie boli nawet objawów nie mogę sobie żadnych wymyślić, do bani ten cykl normalnie , nawet piersi bardziej flakowate niż zwykle :(no ale to mniejsza o to...

Kas mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy i tylko strachu nam i sobie napędziłaś...trzymaj się ....

Aguś - chwale za basen chwalę :)

Wysłany: 17 listopada 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Cynamon- oficjalnie przyznaję, przyłożyłaś swoją rękę do tego poczęcia ; ) pomysł z piłką okazał się skuteczny, a pomysł na biznes z "dzieciorobną piłką" jest niezły ; )
    Normalnie czuję się prawie jak wirtualna matka chrzestna ;) :D

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ledwo ćwiczę na tej piłce a co dopiero seks uprawiać, pełen szacun dziewczyny!

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju- powodzenia w tym cyklu <3 planujesz monitoring?

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png

Wysłany: 17 listopada 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ja ledwo ćwiczę na tej piłce a co dopiero seks uprawiać, pełen szacun dziewczyny!
    A do tego jeszcze dzieci zrobić!! Szok co? :D

AgaL, Ruby, Jasminowa lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    wróciłam, dzisiaj jakoś tak leniwie ćwiczyłam na pół gwizdka, zresztą strasznie mnie od kolan w dół boli przy chodzeniu, nie wiem czy stawy nie obciążone...
    Do tego mam wilczy apetyt :/

Nic mnie nie pika,nic mnie nie boli nawet objawów nie mogę sobie żadnych wymyślić, do bani ten cykl normalnie , nawet piersi bardziej flakowate niż zwykle :(no ale to mniejsza o to...

Kas mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy i tylko strachu nam i sobie napędziłaś...trzymaj się ....

Aguś - chwale za basen chwalę :)

No! o to mi chodziło :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 20:31

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju trzymam kciuki za 14 cykl :)cieszę się że bez dołka wchodzisz w nowy cykl , nic tylko naśladować :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajrzę potem, zobaczyć czy Kas sie odezwie....jejku tak mi Jej żal, nie chce sobie wyobrazać co czuje, jak się boi:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    A do tego jeszcze dzieci zrobić!! Szok co? :D

no raczej...to chyba tego dziecka nie zrobię jednak tak łatwo...muszę pochodzić jeszcze z rok na aerobik żeby do seksu na piłce dotrwać, a potem kolejny żeby się nauczyć dzieciaka zrobić :P

• majju Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę miała monitoring również w tym cyklu. Jeśli będzie owulacja to dostanę Pregnyl, mam już nawet receptę. Niestety gin mnie uprzedzała, że dlatego że ciałko żółte było takie duże to może się nie wchłonąć i nie wydalić do następnej owu. A że wytwarza progesteron to organizm może uważać, że jest w ciąży i owu może nie być. Ale staram się myśleć pozytywnie.
    Bratku, to zaczynamy razem nowy cykl, oby był szczęśliwy :)

Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, wiem jak się czujesz :( Myślami jestem z Tobą :* Ody skończyło się na strachu.

Maju, Bratku trzymam kciuki za nowy cykl:)

Bratek lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się wieczorową porą.
    Maju dobrze że bez dołka. Życzę owocnego kolejnego cyklu.
    Aguś fajnie się potaplać w baseniku. Muszę zacząć mężulka namawiać żeby się z pracy urywać i popływać sobie.
    Ruby a może brak objawów jest objawem ciąży ;)
    Jaśminowa szacun za zabawy na piłce zakończone sukcesem.
    Bratku szkoda że @ przyszła ale kolejny cykl mam nadzieję że będzie lepszy teraz już masz przepchane jajowody więc będzie łatwiej. Prolaktyna rzeczywiście wysoka i pochwal mężusia że zgodził się na kucie. jak dobrze pamiętam ma jakiś uraz i nie chce tego robić. Co do tabletek przed chwilą wzięłam pierwszą połówkę mam nadzieję że rewelacji nie będzie. Jutro wolny dzień więc w razie czego chorować będę w domku.
    Cinnamonku ciepła herbata z miodem albo ciepłe mleko z miodem i do łóżka wyspać się. Musisz szybko się wykurować. Coś ostatnio często Cię dopada choróbsko.
    Agatia dobrze że to nie guzek tylko tłuszczak. wykuruj się i do dzieła rodzeństwo pora tworzyć ;)

Jasminowa, AgaL, Bratek, agatia lubią tę wiadomość

‹‹ 823 824 825 826 827 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ