Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania- Tobie też udanego dnia : )
Agatia- na kiedy planujesz testowanie? to już 7 dni po owu : )
Kjopa- dobry pomysł z tą wizytą u innego endokrynologa wcześniej, kciuki za kontrolę guzka, kiedy masz? Czy on jest wcześniej " wymacany", a teraz idziesz na USG? czy już był wcześniej na USG i teraz kontrola czy się coś zmieniło?
Właśnie poruszyłaś ważny temat- dziewczyny pamiętajcie, aby robić USG piersi raz w roku.Upominać się o skierowanie od ginekologa, oni nie zawsze o tym myślą.
Edycik- mi się też dzisiaj bardzo ciężko wstawało, taka pogoda, że możnaby spać 12 godzin. Strzel sobie kawkę, to się obudzisz ; )
Jeszcze śniło mi się, że jest podejrzenie, że kogoś zabiłam podczas koncertu, bo obok ofiary znaleziono mojego buta...
Kas- daj znac jak się czujesz?
Miłego dnia wszystkim, ja dzisiaj też nie pracuję z domu, zresztą cały ten tydzień jestem w terenie.
Odezwę się po wizycie, wieczorkiem.
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
ania__l wrote:Tabletki mam aby regulowaly wydzielanie insuliny i wspomagaly spalanie cukrow.
Jaka okropna pogoda. Ja tez chce pracowac w domu ale nie moge
Kjopa a guzki czymś leczysz? Ja swoje na razie próbuję zniszczyć euthyroxem, kiedyś się udało, ale teraz nie poszło tak latwo:/
Majju współczuję - mnie też w nocy zalało tak, że rano myślałam że się posikałam
Dziewczynki dużo zdrówka życzę tym podziębionym, nie dajcie się chorobie!
Ruby jak cionsza?
Kas co u Ciebie? Martwię się :*8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Muszę z lekarzem o tym porozmawiać, dlatego pytam
Szukam przyczyn tego, że nie mogę schudnąć, ograniczam ilość i jakość jedzenia, dużo chodzę, trochę pływam a waga ani drgnie
Ostatnio ważyłam się z kotem na rękach żeby sptawdzić czy się nie popsuła, ale niestety nie
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Dzień dobry:)
Nie sposób Was nadrobić. U mnie ból głowy od wczoraj....zastanawiam się czy to po tabletkach które biorę, czy ciśnienie.
Kawę już wypiłam, przeglądam katalog Oriflame..i trzeba się zabierać do pracy.
Zazdroszczę tym co z domu pracują....dziś też miałam ochotę zostać w domu
Cinnamonek jak zdrówko??:*
Kas...:*Imię_Róży lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jaśminowa poczekam do terminu @ jak nie przyjdzie to może zrobię test. Ale jakoś czuję, że nic z tego. Jeszcze ta infekcja, antybiotyk i inne cuda na kiju
Kjopa mam nadzieję że guzek w piersi to tylko tluszczak.
Kas kochana co u Ciebie?
Paryzetka a stosujesz jakąś dietę? Ja np zawsze myślałam, że nie mogę schudnac, chociaż jem mało i dość zdrowo. A w ciąży jak miałam cukrzycę i jadłam co 3h i to wcale nie małoto moja tkanka tłuszczowa zaczęła znikać
po ciąży byłam chudsza niż przed. Niestety nadrobiłam utracone kg
najważniejszą jest regularność posiłków, żeby organizm nie magazynować zapasów. Niestety jakoś słabo mi to wychodzi
Bratek lubi tę wiadomość
-
Agatia ja wiem, że regularne małe posiłki co 3h powinnam jeść, ale ja od rana nie mogę nic przełknąc. Śniadanie jem koło 12 a potem tylko obiad. Jak się zmuszę, żeby zjeść od rana to potem cały dzień mi niedobrze
Dlatego nie potrafię tego zmienić i jeść mniej a częściej. No i oprócz tego moje zamiłowanie do pepsi, piwa i słonych prrzekąsek nie pomaga
Chyba poprostu brak mi silnej woli.
Bratek lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualnyania__l wrote:Silna wola jest jesli masz mega motywacje.
Ja jkiedys kilka razy podchodzilam do diet ale z miernym rezultatem. Teraz albo schudne i xmienie diete albo nici z ciaza. I jak na razie sie udaje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny