X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wrocilam od gin. Pecherzyk za mały tylko 4,6mm dostalam luteine dopochwowo 4x100mg, leżeć, gdyby krwawienie się zwiekszylo-szpital:-( pół nocy plakalam:-(

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Właśnie wrocilam od gin. Pecherzyk za mały tylko 4,6mm dostalam luteine dopochwowo 4x100mg, leżeć, gdyby krwawienie się zwiekszylo-szpital:-( pół nocy plakalam:-(

kas kochana stosuj się do rad lekarza, nic więcej zrobić nie możesz tylko wierzyć, że wszytko będzie ok...trzymaj się :*

• agatia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas kochana tulę mocno :-*

• AgaL Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas Kochana leż, staraj sie choć pewnie trudno nie myśleć negatywnie. Myślami wspieram :*

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim:)

Kas50 - odpoczywaj, staraj się nie myśleć o najgorszym, życzę by wszystko było dobrze...

Majju - powodzenia na prezentacji :)

Jasminowa - co za sen?! :O ale podobno ciężarnym śnią się głupoty...

Paryzetka - ważenie z kotem na rękach, to było dobre ;)

A ja wzięłam dziś dodatkowo wolne, akurat mogłam sobie pozwolić, więc mam łącznie 3 dni wolnego, liczę że przez ten czas dojdę do siebie... Nie rozłożyło mnie na maxa, ale tak trochę gardło boli, trochę katar i osłabiona jestem :(

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas....wspieram <3 łatwo się mówi.... Ale nie denerwuj się

2da6343587.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas postaraj się nie myśleć o najgorszym, tule :*

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Kas trzymam kciuki i sciskam. Wszystko bedzie ok - musi byc!

ania__l
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cynamon toż to ciąża pewnie jest :)

Majju - trzymam kciuki :)

mi się rano śniło, że mam schizy, że Nina jest w przedszkolu wiem o tym, a mimo tego ją widzę, i gadam doniej, że ty jesteś w przedszkolu nie ma cię tutaj...potem w tym śnie zamykam oczy i otwierami nie ma jej , za chwilę znowu jest...i tak dalej w tym śnie pomyślałam, że mam schizy bo pomyliłam się i wzięłam tablętkę btomka zamiast pół i temu schizuję....a potem się obudziłam :D a tabletki jeszcze nie wziełam :D

cinnamon cookie, Mundek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminiowa to ty masz syna? a byłam przekonana, że dwie dziewczynki? to jeszcze raz ile masz dzieci i jakiej płci proszę mi napisać :) zdaje się że pomyliłam z Rybaaa kttóra kiedyś tu była...

• Edycik Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas mam nadzieję,że będzie dobrze tera pozostało zastosować się do tego co poradził ginekolog kochana.Leż i odpoczywaj.

Cinnamonku no to dużo zdrówka zyczę.

Haa praca z domu a ja już cały dom posprzątałam ale teraz zabieram się do pracy naprawdę :)
    za oknem wichura straszna

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby głupkowaty ten Twój sen, a mówiłaś, że nie masz żadnych objawów ciążowych? :P :P :P a Rybaaa chyba właśnie ostatnio pisała, że ciągle nas podczytuje tak?

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby głupkowaty ten Twój sen, a mówiłaś, że nie masz żadnych objawów ciążowych? :P :P :P a Rybaaa chyba właśnie ostatnio pisała, że ciągle nas podczytuje tak?

heh być może...ale ja odpowiadam tylko na posty dziewczyn, które piszą regularnie...;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo a teraz mamy piękne słońce i 13 stopni! co za pogoda

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    ooo a teraz mamy piękne słońce i 13 stopni! co za pogoda
    Zazdroszczę, u mnie szaro buro i ponuro... Pogoda nie zachęca nawet by nogę wystawić za drzwi :/ dlatego właśnie tego dziś nie uczynię :D

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas rano słońce 14 stopni, teraz oberwanie chmury....

Cinnamonek dobrze, że w domu zostałaś, zdrówka:*

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku Ty tak jak ja :P dziś nie ruszasz się z domku :D

coś pogoda szaleje ...u nas w nocy kilka dachówek zerwało z dachu

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie okropnie. Leje i wieje. Szaro i ponura a ja wlasnie z domu do pracy wychodze.

ania__l
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba w całej Polsce taka pogoda u mnie tez nie lepiej chociaz burzy jeszcze nie było ale w sumie nie jest powiedziane ze juz nie bedzie...
    Kas wszystkie tu Cie wspieramy :* trzymaj sie Kochana
    Cinamonku zdrówka życze
    ja sie dzisiaj strasznie nudze w pracy a jeszcze brzuch tak boli od rana ze sie obudziłam o 5.30 jakby traktor przejechał moje narzady płciowe
    mam pytanie jak ja mam najprawdopodobniej ok 12 dnia cyklu owulke to od kiedy zaczac ten monitoring? isc od razu jak sie @ skonczy? nigdy nie byłam i sie nie orientuje

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    chyba w całej Polsce taka pogoda u mnie tez nie lepiej chociaz burzy jeszcze nie było ale w sumie nie jest powiedziane ze juz nie bedzie...
    Kas wszystkie tu Cie wspieramy :* trzymaj sie Kochana
    Cinamonku zdrówka życze
    ja sie dzisiaj strasznie nudze w pracy a jeszcze brzuch tak boli od rana ze sie obudziłam o 5.30 jakby traktor przejechał moje narzady płciowe
    mam pytanie jak ja mam najprawdopodobniej ok 12 dnia cyklu owulke to od kiedy zaczac ten monitoring? isc od razu jak sie @ skonczy? nigdy nie byłam i sie nie orientuje

no albo po @ zależy jak długo trwa albo tak ok 9-10 dnia cyklu

Mundek lubi tę wiadomość

‹‹ 826 827 828 829 830 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ