X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wrocilam od gin. Pecherzyk za mały tylko 4,6mm dostalam luteine dopochwowo 4x100mg, leżeć, gdyby krwawienie się zwiekszylo-szpital:-( pół nocy plakalam:-(

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Właśnie wrocilam od gin. Pecherzyk za mały tylko 4,6mm dostalam luteine dopochwowo 4x100mg, leżeć, gdyby krwawienie się zwiekszylo-szpital:-( pół nocy plakalam:-(

kas kochana stosuj się do rad lekarza, nic więcej zrobić nie możesz tylko wierzyć, że wszytko będzie ok...trzymaj się :*

• agatia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas kochana tulę mocno :-*

• AgaL Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas Kochana leż, staraj sie choć pewnie trudno nie myśleć negatywnie. Myślami wspieram :*

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim:)

Kas50 - odpoczywaj, staraj się nie myśleć o najgorszym, życzę by wszystko było dobrze...

Majju - powodzenia na prezentacji :)

Jasminowa - co za sen?! :O ale podobno ciężarnym śnią się głupoty...

Paryzetka - ważenie z kotem na rękach, to było dobre ;)

A ja wzięłam dziś dodatkowo wolne, akurat mogłam sobie pozwolić, więc mam łącznie 3 dni wolnego, liczę że przez ten czas dojdę do siebie... Nie rozłożyło mnie na maxa, ale tak trochę gardło boli, trochę katar i osłabiona jestem :(

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas....wspieram <3 łatwo się mówi.... Ale nie denerwuj się

2da6343587.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas postaraj się nie myśleć o najgorszym, tule :*

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Kas trzymam kciuki i sciskam. Wszystko bedzie ok - musi byc!

ania__l
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cynamon toż to ciąża pewnie jest :)

Majju - trzymam kciuki :)

mi się rano śniło, że mam schizy, że Nina jest w przedszkolu wiem o tym, a mimo tego ją widzę, i gadam doniej, że ty jesteś w przedszkolu nie ma cię tutaj...potem w tym śnie zamykam oczy i otwierami nie ma jej , za chwilę znowu jest...i tak dalej w tym śnie pomyślałam, że mam schizy bo pomyliłam się i wzięłam tablętkę btomka zamiast pół i temu schizuję....a potem się obudziłam :D a tabletki jeszcze nie wziełam :D

cinnamon cookie, Mundek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminiowa to ty masz syna? a byłam przekonana, że dwie dziewczynki? to jeszcze raz ile masz dzieci i jakiej płci proszę mi napisać :) zdaje się że pomyliłam z Rybaaa kttóra kiedyś tu była...

• Edycik Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas mam nadzieję,że będzie dobrze tera pozostało zastosować się do tego co poradził ginekolog kochana.Leż i odpoczywaj.

Cinnamonku no to dużo zdrówka zyczę.

Haa praca z domu a ja już cały dom posprzątałam ale teraz zabieram się do pracy naprawdę :)
    za oknem wichura straszna

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby głupkowaty ten Twój sen, a mówiłaś, że nie masz żadnych objawów ciążowych? :P :P :P a Rybaaa chyba właśnie ostatnio pisała, że ciągle nas podczytuje tak?

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby głupkowaty ten Twój sen, a mówiłaś, że nie masz żadnych objawów ciążowych? :P :P :P a Rybaaa chyba właśnie ostatnio pisała, że ciągle nas podczytuje tak?

heh być może...ale ja odpowiadam tylko na posty dziewczyn, które piszą regularnie...;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo a teraz mamy piękne słońce i 13 stopni! co za pogoda

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    ooo a teraz mamy piękne słońce i 13 stopni! co za pogoda
    Zazdroszczę, u mnie szaro buro i ponuro... Pogoda nie zachęca nawet by nogę wystawić za drzwi :/ dlatego właśnie tego dziś nie uczynię :D

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas rano słońce 14 stopni, teraz oberwanie chmury....

Cinnamonek dobrze, że w domu zostałaś, zdrówka:*

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku Ty tak jak ja :P dziś nie ruszasz się z domku :D

coś pogoda szaleje ...u nas w nocy kilka dachówek zerwało z dachu

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie okropnie. Leje i wieje. Szaro i ponura a ja wlasnie z domu do pracy wychodze.

ania__l
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba w całej Polsce taka pogoda u mnie tez nie lepiej chociaz burzy jeszcze nie było ale w sumie nie jest powiedziane ze juz nie bedzie...
    Kas wszystkie tu Cie wspieramy :* trzymaj sie Kochana
    Cinamonku zdrówka życze
    ja sie dzisiaj strasznie nudze w pracy a jeszcze brzuch tak boli od rana ze sie obudziłam o 5.30 jakby traktor przejechał moje narzady płciowe
    mam pytanie jak ja mam najprawdopodobniej ok 12 dnia cyklu owulke to od kiedy zaczac ten monitoring? isc od razu jak sie @ skonczy? nigdy nie byłam i sie nie orientuje

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    chyba w całej Polsce taka pogoda u mnie tez nie lepiej chociaz burzy jeszcze nie było ale w sumie nie jest powiedziane ze juz nie bedzie...
    Kas wszystkie tu Cie wspieramy :* trzymaj sie Kochana
    Cinamonku zdrówka życze
    ja sie dzisiaj strasznie nudze w pracy a jeszcze brzuch tak boli od rana ze sie obudziłam o 5.30 jakby traktor przejechał moje narzady płciowe
    mam pytanie jak ja mam najprawdopodobniej ok 12 dnia cyklu owulke to od kiedy zaczac ten monitoring? isc od razu jak sie @ skonczy? nigdy nie byłam i sie nie orientuje

no albo po @ zależy jak długo trwa albo tak ok 9-10 dnia cyklu

Mundek lubi tę wiadomość

‹‹ 826 827 828 829 830 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ