Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie wrocilam od gin. Pecherzyk za mały tylko 4,6mm dostalam luteine dopochwowo 4x100mg, leżeć, gdyby krwawienie się zwiekszylo-szpital:-( pół nocy plakalam:-(
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Właśnie wrocilam od gin. Pecherzyk za mały tylko 4,6mm dostalam luteine dopochwowo 4x100mg, leżeć, gdyby krwawienie się zwiekszylo-szpital:-( pół nocy plakalam:-(
kas kochana stosuj się do rad lekarza, nic więcej zrobić nie możesz tylko wierzyć, że wszytko będzie ok...trzymaj się :* -
Dzień dobry wszystkim:)
Kas50 - odpoczywaj, staraj się nie myśleć o najgorszym, życzę by wszystko było dobrze...
Majju - powodzenia na prezentacji
Jasminowa - co za sen?!ale podobno ciężarnym śnią się głupoty...
Paryzetka - ważenie z kotem na rękach, to było dobre
A ja wzięłam dziś dodatkowo wolne, akurat mogłam sobie pozwolić, więc mam łącznie 3 dni wolnego, liczę że przez ten czas dojdę do siebie... Nie rozłożyło mnie na maxa, ale tak trochę gardło boli, trochę katar i osłabiona jestemParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
kas50 wrote:Właśnie wrocilam od gin. Pecherzyk za mały tylko 4,6mm dostalam luteine dopochwowo 4x100mg, leżeć, gdyby krwawienie się zwiekszylo-szpital:-( pół nocy plakalam:-(ania__l
-
nick nieaktualnycynamon toż to ciąża pewnie jest
Majju - trzymam kciuki
mi się rano śniło, że mam schizy, że Nina jest w przedszkolu wiem o tym, a mimo tego ją widzę, i gadam doniej, że ty jesteś w przedszkolu nie ma cię tutaj...potem w tym śnie zamykam oczy i otwierami nie ma jej , za chwilę znowu jest...i tak dalej w tym śnie pomyślałam, że mam schizy bo pomyliłam się i wzięłam tablętkę btomka zamiast pół i temu schizuję....a potem się obudziłama tabletki jeszcze nie wziełam
cinnamon cookie, Mundek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kas mam nadzieję,że będzie dobrze tera pozostało zastosować się do tego co poradził ginekolog kochana.Leż i odpoczywaj.
Cinnamonku no to dużo zdrówka zyczę.
Haa praca z domu a ja już cały dom posprzątałam ale teraz zabieram się do pracy naprawdę
za oknem wichura straszna -
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby głupkowaty ten Twój sen, a mówiłaś, że nie masz żadnych objawów ciążowych?
a Rybaaa chyba właśnie ostatnio pisała, że ciągle nas podczytuje tak?
heh być może...ale ja odpowiadam tylko na posty dziewczyn, które piszą regularnie... -
nick nieaktualny
-
chyba w całej Polsce taka pogoda u mnie tez nie lepiej chociaz burzy jeszcze nie było ale w sumie nie jest powiedziane ze juz nie bedzie...
Kas wszystkie tu Cie wspieramy :* trzymaj sie Kochana
Cinamonku zdrówka życze
ja sie dzisiaj strasznie nudze w pracy a jeszcze brzuch tak boli od rana ze sie obudziłam o 5.30 jakby traktor przejechał moje narzady płciowe
mam pytanie jak ja mam najprawdopodobniej ok 12 dnia cyklu owulke to od kiedy zaczac ten monitoring? isc od razu jak sie @ skonczy? nigdy nie byłam i sie nie orientujecinnamon cookie lubi tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualnyMundek wrote:chyba w całej Polsce taka pogoda u mnie tez nie lepiej chociaz burzy jeszcze nie było ale w sumie nie jest powiedziane ze juz nie bedzie...
Kas wszystkie tu Cie wspieramy :* trzymaj sie Kochana
Cinamonku zdrówka życze
ja sie dzisiaj strasznie nudze w pracy a jeszcze brzuch tak boli od rana ze sie obudziłam o 5.30 jakby traktor przejechał moje narzady płciowe
mam pytanie jak ja mam najprawdopodobniej ok 12 dnia cyklu owulke to od kiedy zaczac ten monitoring? isc od razu jak sie @ skonczy? nigdy nie byłam i sie nie orientuje
no albo po @ zależy jak długo trwa albo tak ok 9-10 dnia cykluMundek lubi tę wiadomość