Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Laski jest fajny makaron w biedronce czekoladowy do dan słodkich o słonych
kupilam 2 paczuszki i robię eksperymentalnie na obiad z kurczakiem z jabłkami.
Regulamin forum tworzycie? Super
ejj też Go kupiłam agatia,mam jedną paczke w domu ale jeszcze nic z nim nie zrobiłamagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Laski jest fajny makaron w biedronce czekoladowy do dan słodkich o słonych
kupilam 2 paczuszki i robię eksperymentalnie na obiad z kurczakiem z jabłkami.
Regulamin forum tworzycie? Super
że na słodko? nie miałam takowego nigdy...
Tak tworzymy, masz jakiś pomysł to dorzuć , sutki już są wpisaneagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:że na słodko? nie miałam takowego nigdy...
Tak tworzymy, masz jakiś pomysł to dorzuć , sutki już są wpisane
Lista jest super nic dodać nic ująćpkt 7 jest the best
-
nick nieaktualny
-
AgaL ja nigdy nie piekę kurczaka w rękawie, bo uwielbiam chrupiącą skórkę.
Zwariowany dziś dzień okropnie mam. Od rana latam z wywieszonym jęzorem. Teraz chwila odpoczynku w pracy, dzieci śpią
Ruby taki regulamin to fajna sprawa. Wielokrotnie jak szukałam jakiś informacji o ciąży itp. rozwalały mnie niektóre wpisy29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Przeczytałam właśnie poradę dnia. kiedy idziemy na jogę?
ja chyba zacznę, też słyszałam że jest super, ale akurat w tym co mam karnet to ni ch...mi nie pasuje bo akurat mąż ma halę w ten dzień, więc od nowego miesiąca może gdzie indziej spróbuję na jogę...
Cynamon moja koleżanka z pracy lat 47 powiedziała, że jej joga na kręgosłup pomaga..na początku ją wszystko bolało ale z zajęcia na zajęcia lepiej się czuje.. -
nick nieaktualnymajju wrote:Hahaha padłam
Udusilam sie prawie od wstrzymywania śmiechu. Jestem na szkoleniu ale staram się wchodzić choć na moment (czy to nieobecność usprawiedliwiona? )
średnioale zrobię wyjątek!
chodzi o permamentne znikanieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 13:25
-
Widzę, że Wy sportowe Dziewczyny jesteście
Mój jedyny wysiłek to wsiąść do auta i pojechać do pracy i z powrotem, czasem uda mi się jeszcze męża dopaść
cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ja zaczynam za tydzień w piątek chodzić
zapraszam:)
Właśnie sprawdziłam grafik fitness obok mnie i jogi nie mają ale może na pilates albo cycling albo po prostu płaski brzuch bym się zapisała hmm chyba muszę sobie grafik ułożyć pod ćwiczonka