Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
Nadrabiając co od rana wyprodukowały śnie zjadłam 1\3 literowego wiaderka kapusty kiszonej i to chyba był mój obiad :p
Ruby cieszę się że tak dobrze na leki zaaregowałaśi pierwszą strona super
ją bym dodała jeszcze jakiś fajny obrazek- może Bratek coś wynajdzie bo jest w tym dobra i może że nie wstawiamy tu zdjęć brudnych gaci itp :p
Kas w sumie ginekolog dobrze mówi, bo zarodka jeszcze nie było. Ważne że z Tobą lepiej
:*
Madzik o będą bliźniaki
To kto testuje w weekend? Ruby to wiema Kjopa Ty kiedy? Agatia Ty po weekendzie wyczytałam
za wszystkie trzymam kciuki.
U mnie w pracy dziś wymieniali wykładziny, i rozpieldziel cały dzień. A termomix ma mój kierownik z pracy, już kupe lat i też zachwycony- może gdybym zarabiała tyle co on to bym kupiłaEdycik, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Padam.
Dziś prawie na pewno mam ovu z wszystkimi chyba objawami i wyliczeniami. Wczoraj działaliśmy późną nocą, a dziś wieczorem chyba odpuszczę, bo to już strasznie grę na akord by przypominało, a zmęczeni jesteśmy oboje...
No nic. Może wczorajsze starania mają szansę. No nie?
A bliźniaki, Madzik, to by super niespodzianka byłaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 16:49
madzikk lubi tę wiadomość
-
madka wrote:Cinnamon, smaka robisz
Ja od rana na przedszkolnych kanapkach tylko
Zdradzisz jak przyrządzony kurczaczek?
całego kurczaka wysmarowałam troszkę oliwą, natarłam przyprawami, akurat miałam zioła dalmatyńskie, jakieś zioła Ojca Mateusza, troszkę papryki, sól, pieprz, czyli to co kto lubi
najpierw 40 min w rękawie a później 40 min bez
200stopni
wyszedł mięciutki w środku i chrupiąca skórka
następnym razem natrę przyprawami tymi co Edycik polecała i zostawię na noc, będzie jeszcze lepszy
Edycik, Ruby, madzikk, madka, AgaL lubią tę wiadomość
-
madzikk no to super wiadomości
Cinnamonku smacznego kuraka
Ejrene sporo kapusty zjadłaś ...zachciewajka ciążowa zapewne
ja już w domku czekam na męża
w kominku napalone i czekam z kotami na etesco
jestem mega zmęczona po dzisiejszym dniu w pracycinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i po zakupach, jakoś żyję
młoda mnie naciągnęła na kalendarz adwentowy i spódniczkę
Madzikk świetne wieści, a ten prog to normalnie 2 trymestr ciąży!!!
Cynamon też tak zrobię kurczaka w niedzielę, a dzisiaj rybka tradycyjnie z m:)
No właśnie mój m mnie poprosił żebym dzisiaj nie szła, że cały tydzień tak mało mnie widział i że chce żeby z nim dzisiaj gotowała kolację jak zwykle robiliśmy w piatki..więc nie mam sumienia biedaka zostawić...
Jaśminowa super zajęta, kobieto zwolnijjjjjj
Przykro mi ale na tych wiesiołkach to się nie znam bo tego akurat nie łykam
cinnamon cookie, madzikk, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Taaa... Zanim skonczyłam pisać posta to już z1/3 została w tym wiaderka, a ja leże teraz pełna. Zazdroszczę Ci tego kominka. Macie z rozprowadzaniem na inne pokoje?
Ejrene ale współczuję małżowi , zagazujesz go kobieto!madzikk, EwelinaaKa, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Już mówię
całego kurczaka wysmarowałam troszkę oliwą, natarłam przyprawami, akurat miałam zioła dalmatyńskie, jakieś zioła Ojca Mateusza, troszkę papryki, sól, pieprz, czyli to co kto lubi
najpierw 40 min w rękawie a później 40 min bez
200stopni
wyszedł mięciutki w środku i chrupiąca skórka
następnym razem natrę przyprawami tymi co Edycik polecała i zostawię na noc, będzie jeszcze lepszy
ze niby z dalmatynczyka
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ruby wrote:No dobra Madzikk ale jak owulka z dwóch jajec to czy to HSG nie zaszkodzi ewentualnej ciąży? wszystkie wyniki zdają się być dobre...
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
A to ja jakoś nie rozumiem. Jak z zeszłego cyklu
Matko, jakie Wy rozeznane jesteście. Ja słowo daję, z tego zachodzenia doktorat można by zrobić!
No nic. Dziś wino schłodziłam (wczorajsza butelka, co to ją mieliśmy tak strasznie pić, okazała się mieć 1/3 zawartosci ;p).
Proszę nadstawiać kieliszki, kto chce.Paryzetka83, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Taaa... Zanim skonczyłam pisać posta to już z1/3 została w tym wiaderka, a ja leże teraz pełna. Zazdroszczę Ci tego kominka. Macie z rozprowadzaniem na inne pokoje?
Mam z rozprowadzeniem na salon z kuchnią tylko.
Na pozostałe kasy brakło już,ale drzwi otwieramy to w innych pokojach się też się nagrzewa.I wystarczaEjrene lubi tę wiadomość
-
Ja już wykąpana, pazurki zrobione, ciuchy naszykowane, jeszcze tylko makijaż i lecę na balety. Jak dawno nie byłam na takiej imprezie!
Szkoda tylko, że nastrój psuje mi lewa górna piątka, a właściwie jej brak, bo ząb mi się wykruszył dzisiaj. I chyba muszę szybciutko zdjęcie zrobić i się martwię jak to się ma do statań. Jak przrd ciążą to chyba nic się nie stanie?Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?