X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

Nadrabiając co od rana wyprodukowały śnie zjadłam 1\3 literowego wiaderka kapusty kiszonej i to chyba był mój obiad :p

Ruby cieszę się że tak dobrze na leki zaaregowałaś :) i pierwszą strona super :) ją bym dodała jeszcze jakiś fajny obrazek- może Bratek coś wynajdzie bo jest w tym dobra i może że nie wstawiamy tu zdjęć brudnych gaci itp :p

Kas w sumie ginekolog dobrze mówi, bo zarodka jeszcze nie było. Ważne że z Tobą lepiej
    :*

Madzik o będą bliźniaki :)

To kto testuje w weekend? Ruby to wiem :) a Kjopa Ty kiedy? Agatia Ty po weekendzie wyczytałam :) za wszystkie trzymam kciuki.

U mnie w pracy dziś wymieniali wykładziny, i rozpieldziel cały dzień. A termomix ma mój kierownik z pracy, już kupe lat i też zachwycony- może gdybym zarabiała tyle co on to bym kupiła ;)

Edycik, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padam.

Dziś prawie na pewno mam ovu z wszystkimi chyba objawami i wyliczeniami. Wczoraj działaliśmy późną nocą, a dziś wieczorem chyba odpuszczę, bo to już strasznie grę na akord by przypominało, a zmęczeni jesteśmy oboje...
    No nic. Może wczorajsze starania mają szansę. No nie ;)?

A bliźniaki, Madzik, to by super niespodzianka była :);)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 16:49

madzikk lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Cinnamon, smaka robisz :-) Ja od rana na przedszkolnych kanapkach tylko :-/ Zdradzisz jak przyrządzony kurczaczek?
    Już mówię :) całego kurczaka wysmarowałam troszkę oliwą, natarłam przyprawami, akurat miałam zioła dalmatyńskie, jakieś zioła Ojca Mateusza, troszkę papryki, sól, pieprz, czyli to co kto lubi :) najpierw 40 min w rękawie a później 40 min bez :) 200stopni :) wyszedł mięciutki w środku i chrupiąca skórka :) następnym razem natrę przyprawami tymi co Edycik polecała i zostawię na noc, będzie jeszcze lepszy :)

Edycik, nick nieaktualny, madzikk, madka, AgaL lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk super wieści :) udanego weekendu w takim razie :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk no to super wiadomości :)

Cinnamonku smacznego kuraka :)

Ejrene sporo kapusty zjadłaś ...zachciewajka ciążowa zapewne ;)

ja już w domku czekam na męża
    w kominku napalone i czekam z kotami na etesco :)
    jestem mega zmęczona po dzisiejszym dniu w pracy

cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i po zakupach, jakoś żyję:) młoda mnie naciągnęła na kalendarz adwentowy i spódniczkę :P

Madzikk świetne wieści, a ten prog to normalnie 2 trymestr ciąży!!!

Cynamon też tak zrobię kurczaka w niedzielę, a dzisiaj rybka tradycyjnie z m:)

No właśnie mój m mnie poprosił żebym dzisiaj nie szła, że cały tydzień tak mało mnie widział i że chce żeby z nim dzisiaj gotowała kolację jak zwykle robiliśmy w piatki..więc nie mam sumienia biedaka zostawić...

Jaśminowa super zajęta, kobieto zwolnijjjjjj :)

Przykro mi ale na tych wiesiołkach to się nie znam bo tego akurat nie łykam :P

cinnamon cookie, madzikk, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa... Zanim skonczyłam pisać posta to już z1/3 została w tym wiaderka, a ja leże teraz pełna. Zazdroszczę Ci tego kominka. Macie z rozprowadzaniem na inne pokoje?

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Taaa... Zanim skonczyłam pisać posta to już z1/3 została w tym wiaderka, a ja leże teraz pełna. Zazdroszczę Ci tego kominka. Macie z rozprowadzaniem na inne pokoje?

Ejrene ale współczuję małżowi , zagazujesz go kobieto! :P

madzikk, EwelinaaKa, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra Madzikk ale jak owulka z dwóch jajec to czy to HSG nie zaszkodzi ewentualnej ciąży? wszystkie wyniki zdają się być dobre...

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ejrene ale współczuję małżowi , zagazujesz go kobieto! :P
    Hahahahahahahaha :D :D :D

f2wl20mmrxkgechr.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Już mówię :) całego kurczaka wysmarowałam troszkę oliwą, natarłam przyprawami, akurat miałam zioła dalmatyńskie, jakieś zioła Ojca Mateusza, troszkę papryki, sól, pieprz, czyli to co kto lubi :) najpierw 40 min w rękawie a później 40 min bez :) 200stopni :) wyszedł mięciutki w środku i chrupiąca skórka :) następnym razem natrę przyprawami tymi co Edycik polecała i zostawię na noc, będzie jeszcze lepszy :)
    Dalmatynskie, padlam :) ze niby z dalmatynczyka

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    No dobra Madzikk ale jak owulka z dwóch jajec to czy to HSG nie zaszkodzi ewentualnej ciąży? wszystkie wyniki zdają się być dobre...
    Ja w nidziele @ dostalam wiec ciazy nie ma. Hsg bedzie w 10dc. Ciazy nie ma ale jest cionsza;)

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Ja w nidziele @ dostalam wiec ciazy nie ma. Hsg bedzie w 10dc. Ciazy nie ma ale jest cionsza;)

aaaaaaaa już kapuję :) to ze starej owulacji te wyniki znaczy z zeszłego cyklu :)

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ja jakoś nie rozumiem. Jak z zeszłego cyklu ;)
    Matko, jakie Wy rozeznane jesteście. Ja słowo daję, z tego zachodzenia doktorat można by zrobić!

No nic. Dziś wino schłodziłam (wczorajsza butelka, co to ją mieliśmy tak strasznie pić, okazała się mieć 1/3 zawartosci ;p).
    Proszę nadstawiać kieliszki, kto chce.

Paryzetka83, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk z jakiego dalmatyńczyka? :P szalona ;)

MamaTyśka jakie winko pijesz? :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:

Mam z rozprowadzeniem na salon z kuchnią tylko.
    Na pozostałe kasy brakło już,ale drzwi otwieramy to w innych pokojach się też się nagrzewa.I wystarcza :)

Ejrene lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już wykąpana, pazurki zrobione, ciuchy naszykowane, jeszcze tylko makijaż i lecę na balety. Jak dawno nie byłam na takiej imprezie!
    Szkoda tylko, że nastrój psuje mi lewa górna piątka, a właściwie jej brak, bo ząb mi się wykruszył dzisiaj. I chyba muszę szybciutko zdjęcie zrobić i się martwię jak to się ma do statań. Jak przrd ciążą to chyba nic się nie stanie?

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Australian Creek białe p/w

Najlepiej mi smaluje w wydaniu 1/3 wina i 2/3 wody gazowanej Pycha!

• Edycik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka baw się dobrze :)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka, nic się nie stanie na bank :)
    Udanej zabawy.

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

‹‹ 856 857 858 859 860 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ