X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

Nadrabiając co od rana wyprodukowały śnie zjadłam 1\3 literowego wiaderka kapusty kiszonej i to chyba był mój obiad :p

Ruby cieszę się że tak dobrze na leki zaaregowałaś :) i pierwszą strona super :) ją bym dodała jeszcze jakiś fajny obrazek- może Bratek coś wynajdzie bo jest w tym dobra i może że nie wstawiamy tu zdjęć brudnych gaci itp :p

Kas w sumie ginekolog dobrze mówi, bo zarodka jeszcze nie było. Ważne że z Tobą lepiej
    :*

Madzik o będą bliźniaki :)

To kto testuje w weekend? Ruby to wiem :) a Kjopa Ty kiedy? Agatia Ty po weekendzie wyczytałam :) za wszystkie trzymam kciuki.

U mnie w pracy dziś wymieniali wykładziny, i rozpieldziel cały dzień. A termomix ma mój kierownik z pracy, już kupe lat i też zachwycony- może gdybym zarabiała tyle co on to bym kupiła ;)

Edycik, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padam.

Dziś prawie na pewno mam ovu z wszystkimi chyba objawami i wyliczeniami. Wczoraj działaliśmy późną nocą, a dziś wieczorem chyba odpuszczę, bo to już strasznie grę na akord by przypominało, a zmęczeni jesteśmy oboje...
    No nic. Może wczorajsze starania mają szansę. No nie ;)?

A bliźniaki, Madzik, to by super niespodzianka była :);)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 16:49

madzikk lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Cinnamon, smaka robisz :-) Ja od rana na przedszkolnych kanapkach tylko :-/ Zdradzisz jak przyrządzony kurczaczek?
    Już mówię :) całego kurczaka wysmarowałam troszkę oliwą, natarłam przyprawami, akurat miałam zioła dalmatyńskie, jakieś zioła Ojca Mateusza, troszkę papryki, sól, pieprz, czyli to co kto lubi :) najpierw 40 min w rękawie a później 40 min bez :) 200stopni :) wyszedł mięciutki w środku i chrupiąca skórka :) następnym razem natrę przyprawami tymi co Edycik polecała i zostawię na noc, będzie jeszcze lepszy :)

Edycik, Ruby, madzikk, madka, AgaL lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk super wieści :) udanego weekendu w takim razie :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk no to super wiadomości :)

Cinnamonku smacznego kuraka :)

Ejrene sporo kapusty zjadłaś ...zachciewajka ciążowa zapewne ;)

ja już w domku czekam na męża
    w kominku napalone i czekam z kotami na etesco :)
    jestem mega zmęczona po dzisiejszym dniu w pracy

cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i po zakupach, jakoś żyję:) młoda mnie naciągnęła na kalendarz adwentowy i spódniczkę :P

Madzikk świetne wieści, a ten prog to normalnie 2 trymestr ciąży!!!

Cynamon też tak zrobię kurczaka w niedzielę, a dzisiaj rybka tradycyjnie z m:)

No właśnie mój m mnie poprosił żebym dzisiaj nie szła, że cały tydzień tak mało mnie widział i że chce żeby z nim dzisiaj gotowała kolację jak zwykle robiliśmy w piatki..więc nie mam sumienia biedaka zostawić...

Jaśminowa super zajęta, kobieto zwolnijjjjjj :)

Przykro mi ale na tych wiesiołkach to się nie znam bo tego akurat nie łykam :P

cinnamon cookie, madzikk, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa... Zanim skonczyłam pisać posta to już z1/3 została w tym wiaderka, a ja leże teraz pełna. Zazdroszczę Ci tego kominka. Macie z rozprowadzaniem na inne pokoje?

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Taaa... Zanim skonczyłam pisać posta to już z1/3 została w tym wiaderka, a ja leże teraz pełna. Zazdroszczę Ci tego kominka. Macie z rozprowadzaniem na inne pokoje?

Ejrene ale współczuję małżowi , zagazujesz go kobieto! :P

madzikk, EwelinaaKa, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra Madzikk ale jak owulka z dwóch jajec to czy to HSG nie zaszkodzi ewentualnej ciąży? wszystkie wyniki zdają się być dobre...

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ejrene ale współczuję małżowi , zagazujesz go kobieto! :P
    Hahahahahahahaha :D :D :D

f2wl20mmrxkgechr.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Już mówię :) całego kurczaka wysmarowałam troszkę oliwą, natarłam przyprawami, akurat miałam zioła dalmatyńskie, jakieś zioła Ojca Mateusza, troszkę papryki, sól, pieprz, czyli to co kto lubi :) najpierw 40 min w rękawie a później 40 min bez :) 200stopni :) wyszedł mięciutki w środku i chrupiąca skórka :) następnym razem natrę przyprawami tymi co Edycik polecała i zostawię na noc, będzie jeszcze lepszy :)
    Dalmatynskie, padlam :) ze niby z dalmatynczyka

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    No dobra Madzikk ale jak owulka z dwóch jajec to czy to HSG nie zaszkodzi ewentualnej ciąży? wszystkie wyniki zdają się być dobre...
    Ja w nidziele @ dostalam wiec ciazy nie ma. Hsg bedzie w 10dc. Ciazy nie ma ale jest cionsza;)

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Ja w nidziele @ dostalam wiec ciazy nie ma. Hsg bedzie w 10dc. Ciazy nie ma ale jest cionsza;)

aaaaaaaa już kapuję :) to ze starej owulacji te wyniki znaczy z zeszłego cyklu :)

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ja jakoś nie rozumiem. Jak z zeszłego cyklu ;)
    Matko, jakie Wy rozeznane jesteście. Ja słowo daję, z tego zachodzenia doktorat można by zrobić!

No nic. Dziś wino schłodziłam (wczorajsza butelka, co to ją mieliśmy tak strasznie pić, okazała się mieć 1/3 zawartosci ;p).
    Proszę nadstawiać kieliszki, kto chce.

Paryzetka83, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk z jakiego dalmatyńczyka? :P szalona ;)

MamaTyśka jakie winko pijesz? :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:

Mam z rozprowadzeniem na salon z kuchnią tylko.
    Na pozostałe kasy brakło już,ale drzwi otwieramy to w innych pokojach się też się nagrzewa.I wystarcza :)

Ejrene lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już wykąpana, pazurki zrobione, ciuchy naszykowane, jeszcze tylko makijaż i lecę na balety. Jak dawno nie byłam na takiej imprezie!
    Szkoda tylko, że nastrój psuje mi lewa górna piątka, a właściwie jej brak, bo ząb mi się wykruszył dzisiaj. I chyba muszę szybciutko zdjęcie zrobić i się martwię jak to się ma do statań. Jak przrd ciążą to chyba nic się nie stanie?

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Australian Creek białe p/w

Najlepiej mi smaluje w wydaniu 1/3 wina i 2/3 wody gazowanej Pycha!

• Edycik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka baw się dobrze :)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka, nic się nie stanie na bank :)
    Udanej zabawy.

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

‹‹ 856 857 858 859 860 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ