Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
madka wrote:Mam prośbę, przeglądając i wyłapując co nie co z Waszych wypowiedzi postanowiłam zaopatrzyć się w aptece w witD, B6 i oeparol wierząc w zwiększenie ilości śluzu, mogłybyście mnie uświadomić w jakich ilościach je brać?
Pomożecie
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Cinnamon, smaka robisz
Ja od rana na przedszkolnych kanapkach tylko
Zdradzisz jak przyrządzony kurczaczek?
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Trochę się człowiek do roboty weźmie a tu takie zmiany! Ruby - pierwsza strona jest super
Tylko teraz nie wiem czy pić czy nie pić bo od 5 dni znowu w cionszy jestem
A wyników gratuluję, świetnie na ciebie euthyrox działa8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
A ja dzisiaj pije, bo w cionszy nie jestem
Zmykam na razie, bo siada mi telefon, a w pracy nie mam ładowarki29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
Hej Dziewczyny,
Zapracowana jestem jak koń w żniwa!, nie mam chwili czasu, żeby sobie na forum posiedzieć, toż to skandal. Zresztą cały tydzień pracowałam z dala od komputera. Mam nadzieję, że w weekend sobie odbije i nadrobię zaległości. Już się za Wami stęskniłam. Jak dobrze, że dzisiaj jest piątek : )
Widziałam Kas, że doszło do poronienia u Ciebie. Bardzo mi przykro, mocno Cię przytulam. Wiem, co przeżywasz, bo sama też przez to przechodziłam. Daj sobie czas, nadejdzie moment, że poczujesz się lepiej.
Ginekolog powiedział mi na wizycie tydzień temu, że nawet ok 50% ciąż ulega samoistnym poronieniom, licząc te bardzo wczesne, gdzie do poronienia dochodzi w czasie miesiączki, zaledwie kilka dni po zagnieżdżeniu jak i te w pierwszym trymestrze.
Dziewczyny- piątkowe pozdrowienia przyjemnego wieczorka : )
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
ja za 15 min koncze prace takze dziewczynki udanego weekendu zazwyczaj słabo u mnie w weekend z wchodzeniem na kompa...dzisiaj dla relaksu zrobi sobie nowe paznokietki a jutro ozdoby o ile mój plan sie powiedzieMundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Hehe dobre. Zasady na pierwszej stronie zajefajne:)
To oznacza ze ja tez jeatem w cionszy:)
Ja juz po wizycie wyniki dobre, nasienie super, progesteron 95, lekarz potwierdzil owulacje z dwoch jajeczek (chyba stwierdzil po wysokosci progesteronu) i w czwartek mam hsg (10dc). Ogolnie jestem zadowolona z wizyty, czyli staramy sie dalej:)
Zycze wam milego weekendu i ide sie pakowac bo jade do kolezanki na dwa dni.
A tak wogole to bylo bardzo ciezko was dzisiaj nadrobic:)cinnamon cookie, Ruby, AgaL, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Agatia, dziękuję bardzo
oeparol w jakiej ilości brałaś? Trochę się obawiam tego wiesiołka
Madzikk super z wynikamiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 16:10