X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka czyli to nie jest Twój dzień :( musisz jakoś poprawić sobie humor :) ja zrobiłam wczoraj test w pracy popołudniu (głupia jestem wiem :P) i biel jak było do przewidzenia :) przy chorobie nic innego być nie mogło... Czekam na @, znów dłuższy cykl :/

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik a ty o której rozkładasz nogi dzisiaj? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Katiuszka czyli to nie jest Twój dzień :( musisz jakoś poprawić sobie humor :) ja zrobiłam wczoraj test w pracy popołudniu (głupia jestem wiem :P) i biel jak było do przewidzenia :) przy chorobie nic innego być nie mogło... Czekam na @, znów dłuższy cykl :/

może zaczniemy razem :) ale nie czuję się jeszcze na @, mam tylko nadzieję że się nie przedłuży bo już się cieszyłam, że będzie 31 dni a nie 35...

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ale ty nie masz bardzo ciemnych, twoje w porównaniu do moich czarnych, które miałam to dzień i noc ;) jednak z prawdziwą czernią bym nie ryzykowała, ty miałaś taki średni brąz, ale teraz to znowu masz jaśniejsze widziałam :)
    Powiem Ci, że właśnie chciałam by były ciemniejsze :/ a do tego trochę się kolor wypłukał... Teraz zrobię więcej i bardziej ciemne :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Powiem Ci, że właśnie chciałam by były ciemniejsze :/ a do tego trochę się kolor wypłukał... Teraz zrobię więcej i bardziej ciemne :)

Ja chyba w grudniu też się przejdę, zaryzykuję ale już nie do znajomych "znajomych" fryzjerek tylko do salonu i wyrównam mój brąz bo też się mocno wypłukał...
    zresztą zwyczajnie sobie już sama nie radzę z farbowaniem takiej długości włosów i zdaje się, że mam źle pokryte..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 10:07

• Edycik Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Edycik a ty o której rozkładasz nogi dzisiaj? :P

o 16.20 :P

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    o 16.20 :P

kciukam mocno i owocnych pęcherzyków życzę ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    kciukam mocno i owocnych pęcherzyków życzę ;)

Na razie nie dziękuję :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj jadę z mamą na zakupy, mama pragnie zmienić styl i poprosiła mnie o towarzystwo ;) przynajmniej się czymś zajmę przed wizytą :)

Edycik, AgaL, Mundek, MamaTuśka lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to miło spędzisz czas z mamą :) super, bawcie się dobrze :)

Ruby lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się rozpisałyście, już sie pogubiłam kto jaki kolor ma i chce ;)
    ja chyba narazie zostanę przy bronzie, ale pójdę sobie w grudniu zrobić kolorek do fryzjera, żeby odświeżyć.
    Cinnamonek kiedy masz urodzinki? RUby chyba też coś pisałaś o swoich urodzinach na dniach? czy mi się pomyliło?;)

EwelinaKaa ja jestem zwarta i gotowa do boju, mój M chyba też;) dziś jeszcze basenik zaliczę na rozluźnienie ;)

Edycik, Ruby lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ale się rozpisałyście, już sie pogubiłam kto jaki kolor ma i chce ;)
    ja chyba narazie zostanę przy bronzie, ale pójdę sobie w grudniu zrobić kolorek do fryzjera, żeby odświeżyć.
    Cinnamonek kiedy masz urodzinki? RUby chyba też coś pisałaś o swoich urodzinach na dniach? czy mi się pomyliło?;)

EwelinaKaa ja jestem zwarta i gotowa do boju, mój M chyba też;) dziś jeszcze basenik zaliczę na rozluźnienie ;)

Dobrze pamiętasz, ja mam 19 grudnia co prawda nie na dniach, ale już dość blisko:)
    a Cynamon ty też Grudniowa?

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wy jesteście spece czy da się zrobić takie nie żele ale na swoich paznokciach jakiś wzór czy frencz ale z żelem żeby wytrzymał np 2 tyg?

• madzikk Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik ja szczerze odradzam. Ale jezeli mialas juz kiedys ciemne i wygladasz dobrze i twoje wlosy sa w doskonalej formie, stac cie na fryzjera zeby po dwoch miesiacach wrocic do blondu to czemu nie. Jezeli nie to taniej wyjdzie zakup jakiegos ciuszka i wloski beda wdzieczne;)

Ruby no prosze mamie sie zachcialo zmian:)

Jejku jak mi jest zimno.

Edycik lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk mi też zimno....brrr...

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 12.12 :)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za miłe słowa na temat wigilii.

Ruby, tak nauczyciel - wychowania przedszkolnego. Teraz to już nie dam rady się głośniej odezwać :-)

Oj Dziewczyny, tyle tych kolorów włosów, że trudno zapamiętać ;-) A ja jak coś u siebie zmieniam to o 180 stopni, radykalnie.

Ruby, Edycik trzymam kciuki za wizytę i dobre wieści :-)

AgaL miłych i owocnych starań :-)

Edycik, AgaL, Ruby lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zbieram się do Mamy na herbatkę, do galerii i może wskoczę na solarium na parę minut, rozgrzać dupkę :) miłego dzionka, odezwę się później :*

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Dziewczyny wy jesteście spece czy da się zrobić takie nie żele ale na swoich paznokciach jakiś wzór czy frencz ale z żelem żeby wytrzymał np 2 tyg?
    no pewnie że się da lakier hybrydowy http://kobieta.onet.pl/uroda/paznokcie-hybrydowe-skuteczny-sposob-na-piekne-dlonie/6xpmy

Edycik, Ruby lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku podkusiłaś mnie solarium tez musze skoczyć dupkę wygrzac chociaż na 10 minutek

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

‹‹ 883 884 885 886 887 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ