Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiuszka czyli to nie jest Twój dzień
musisz jakoś poprawić sobie humor
ja zrobiłam wczoraj test w pracy popołudniu (głupia jestem wiem
) i biel jak było do przewidzenia
przy chorobie nic innego być nie mogło... Czekam na @, znów dłuższy cykl
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Katiuszka czyli to nie jest Twój dzień
musisz jakoś poprawić sobie humor
ja zrobiłam wczoraj test w pracy popołudniu (głupia jestem wiem
) i biel jak było do przewidzenia
przy chorobie nic innego być nie mogło... Czekam na @, znów dłuższy cykl
może zaczniemy razemale nie czuję się jeszcze na @, mam tylko nadzieję że się nie przedłuży bo już się cieszyłam, że będzie 31 dni a nie 35...
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:Ale ty nie masz bardzo ciemnych, twoje w porównaniu do moich czarnych, które miałam to dzień i noc
jednak z prawdziwą czernią bym nie ryzykowała, ty miałaś taki średni brąz, ale teraz to znowu masz jaśniejsze widziałam
a do tego trochę się kolor wypłukał... Teraz zrobię więcej i bardziej ciemne
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Powiem Ci, że właśnie chciałam by były ciemniejsze
a do tego trochę się kolor wypłukał... Teraz zrobię więcej i bardziej ciemne
Ja chyba w grudniu też się przejdę, zaryzykuję ale już nie do znajomych "znajomych" fryzjerek tylko do salonu i wyrównam mój brąz bo też się mocno wypłukał...
zresztą zwyczajnie sobie już sama nie radzę z farbowaniem takiej długości włosów i zdaje się, że mam źle pokryte..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 10:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale się rozpisałyście, już sie pogubiłam kto jaki kolor ma i chce
ja chyba narazie zostanę przy bronzie, ale pójdę sobie w grudniu zrobić kolorek do fryzjera, żeby odświeżyć.
Cinnamonek kiedy masz urodzinki? RUby chyba też coś pisałaś o swoich urodzinach na dniach? czy mi się pomyliło?
EwelinaKaa ja jestem zwarta i gotowa do boju, mój M chyba teżdziś jeszcze basenik zaliczę na rozluźnienie
Edycik, Ruby lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ale się rozpisałyście, już sie pogubiłam kto jaki kolor ma i chce
ja chyba narazie zostanę przy bronzie, ale pójdę sobie w grudniu zrobić kolorek do fryzjera, żeby odświeżyć.
Cinnamonek kiedy masz urodzinki? RUby chyba też coś pisałaś o swoich urodzinach na dniach? czy mi się pomyliło?
EwelinaKaa ja jestem zwarta i gotowa do boju, mój M chyba teżdziś jeszcze basenik zaliczę na rozluźnienie
Dobrze pamiętasz, ja mam 19 grudnia co prawda nie na dniach, ale już dość blisko:)
a Cynamon ty też Grudniowa?
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edycik ja szczerze odradzam. Ale jezeli mialas juz kiedys ciemne i wygladasz dobrze i twoje wlosy sa w doskonalej formie, stac cie na fryzjera zeby po dwoch miesiacach wrocic do blondu to czemu nie. Jezeli nie to taniej wyjdzie zakup jakiegos ciuszka i wloski beda wdzieczne;)
Ruby no prosze mamie sie zachcialo zmian:)
Jejku jak mi jest zimno.Edycik lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Dzięki za miłe słowa na temat wigilii.
Ruby, tak nauczyciel - wychowania przedszkolnego. Teraz to już nie dam rady się głośniej odezwać
Oj Dziewczyny, tyle tych kolorów włosów, że trudno zapamiętaćA ja jak coś u siebie zmieniam to o 180 stopni, radykalnie.
Ruby, Edycik trzymam kciuki za wizytę i dobre wieści
AgaL miłych i owocnych starańEdycik, AgaL, Ruby lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Dziewczyny wy jesteście spece czy da się zrobić takie nie żele ale na swoich paznokciach jakiś wzór czy frencz ale z żelem żeby wytrzymał np 2 tyg?
Edycik, Ruby lubią tę wiadomość