Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie słucham piosenki Anna Karwan - What the world needs now (Listy do M.) achhh ale przyjemnie relaksująca
bardzo ją lubię
a zostałam sama w pracy, więc mogę sobie podgłosić
Paryzetka przykro mi że Ciebie też coś łapie....kuruj się szybciutko domowymi sposobami, pewnie się przez forum zarażamyEdycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dziewczyny, mam potwierdzoną owu na usg. OF jej jeszcze nie zaznaczył na wykresie. Ktos wie dlaczego? Czy to z powodu małego przyrostu temp?
[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
Cześć Kochane, przepraszam że dopiero teraz się odzywam ale dopiero z pracy wróciłam. Bez zapowiedzi szef mnie wysłał dziś na konferencję
Wróciłam głodna i zła. Ale już smażę placki ziemniaczane i czekam na M. więc mam nadzieję, ze wieczór będzie przyjemniejszy.
Edycik, Ruby trzymam kciuki i czekam na powizytowe info.Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Witaj Majju:) smacznego! smaka mi zrobiłaś na placki....mmm
zbieram się na basen, wpadłam sprawdzić czy może Edycik już jest po wizycie....:*
Ruby trzymam :*
Cinnamonek wygrzałaś się w solarium?
Agatia jak zdrówko Twoje, Męża i jak Synuś??Ruby lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyTaaaakkk mama dzisiaj zaszalała a ja jej w tym pomogłam
Niedawno pojechała, zdążyłam tylko się wykąpać i za 40 min jadę...
Edycik jak tam?
Aga miłego pływanka
Paryzetka - kolejną widzę rozłożyło...zdrówka...
Majju mniam zjadłabymmmmm placka z sosem węgierskim znaczy gulaszem
Ja dzisiaj usmażyłam oscypka jak wróciłyśmy do tego buraczki i gotowane ziemniaki -mamie bardzo smakowało mi zresztą też
Cynamon dupsko wygrzane ?
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamaTuśka wrote:Cześć. Dopiero mam chwilę.
Chorowitkom zdrowia życzę! Odpoczynku i co tam trzeba
Ruby, odezwij się po wizycie.
Brzuch mnie od wczoraj boli jak na okres, a dziś to już masakra. Chyba jakieś badania muszę zrobić. Jak nic nie wyjdzie tym razem to na początku przyszłego cyklu cytologia koniecznie. Ałaaaa.
Marzę o wyrku.
dam znać... dzięki:)
A kiedy ostatnio miałaś robioną cyto? może i USG by się przydało jeśli to są bóle powracające... -
nick nieaktualny
-
Widziałam kiedyś w Biedzie granaty. Ja jakoś nie przepadam ale na podkręcenie libido by się przydały. Zastanawiam się nad kupnem gry http://www.empik.com/gra-planszowa-gierki-malzenskie-mdr-dystrybucja,p1115778606,zabawki-p znajomi dostali i podobno fajna zabawa.