Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruby hybrydowy lakier trzyma sie pieknie dwa tygodnie no tylko odrosty sie pojawiają
Edycik trzymam kciuki za wizyte
ja tez sie zapisłam do fryzjera w grudniu i zastanawiam sie czy tylko odrosty robic czy moze zrobic ombre sombre czy cos w ten desen...
a dla zmarzluchów polecam gorącą herbatkę z miodem plastrem pomarańczy i goździkami hmmm pychotka i jeszcze pachnie świętami
Edycik, Ruby, AgaL, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
madzikk wrote:Edycik ja szczerze odradzam. Ale jezeli mialas juz kiedys ciemne i wygladasz dobrze i twoje wlosy sa w doskonalej formie, stac cie na fryzjera zeby po dwoch miesiacach wrocic do blondu to czemu nie. Jezeli nie to taniej wyjdzie zakup jakiegos ciuszka i wloski beda wdzieczne;)
Ruby no prosze mamie sie zachcialo zmian:)
Jejku jak mi jest zimno.
madzikk dziekuję
mi też zimno jak cholercia.....no w końcu zimę mamy
W sumie bardzo rozsądnie przemówiłaś do mnie z tym kolorem,no nic musze się jeszcze powaznie zastanowić
Kobitki a ja sie pytam gdzie Bratek się podziałała?madzikk lubi tę wiadomość
-
A pracowicie Edycik....właśnie zjadłam drugie śniadanko i do czwartej zasuwam
potem obiadek i basen wieczorem.
będę wpadać sprawdzać jak tam Wasze wizyty u ginów.
Ale sie cieszę na wolne w piątek
Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś ja niestety dalej w pracy taki zapieprz.
Odpakowywanie i wydawanie telefonów komórkowych jednak może człowiekowi obrzydnąć.
Szczerze jestem bardzo zmęczona naprawdę.
Planuję wziąść jeden dzien wolnego na 4 grudnia bo jedziemy ze znajomymi do Białego Dunajca koło Zakopanego i bardzo mnie to cieszy.
Obym tylko to wolne dostała.
Agus widze powera masz - basenikpogratulować
AgaL lubi tę wiadomość
-
Tak kochana ja w pracy do 15 i na 16.20 wizyta.
Szczerze ? Nawet nie mam czasu o niej myśleć.
Jutro za to planuję wyjść z pracy o 13 i pojechac do kosmetyczki na pazurki w ramach relaksu.
Dziś może jeszcze na solarium skocze bo Cinnamonek mnie podkusiła.
Dawno nie byłam ,a raz na jakiś czas można iść
A Ty na basen chodzisz tak na godzinkę i ostro pływasz, czy jakiś relaksik w jacuzzi tez sobie fundujesz na basenie?
AgaL lubi tę wiadomość
-
Cześć. Dopiero mam chwilę.
Chorowitkom zdrowia życzę! Odpoczynku i co tam trzeba
Ruby, odezwij się po wizycie.
Brzuch mnie od wczoraj boli jak na okres, a dziś to już masakra. Chyba jakieś badania muszę zrobić. Jak nic nie wyjdzie tym razem to na początku przyszłego cyklu cytologia koniecznie. Ałaaaa.
Marzę o wyrku.Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik pazurki super! ja po wypłacie też zrobię, w przyszłym tygodniu. W ogóle dużo już zaplanowałam wydatków po tej wypłacie....braknie jak nic
a co do basenu, to ostatnio dość intensywnie pływam tak z 30 mint głównie krytą żabką i trochę z płetwami nurkuje i takie tam dla relaksu ;)Plus relaks w ciepłym basenie, ale jacuzzi rzadko, bo jest jedno i zazwyczaj zapchane mało atrakcyjnymi osobami, a jakoś nie mam ochoty z takimi siedzieć we wspólnej wannie
Dziś idę z przyjaciółką, więc pewnie więcej będzie siedzenia w ciepłym basenie i ploteczekEdycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś ja też już wypłatę mam rozplanowaną tyle,że to będzie wypłata przed świetami więc muszę nią rozsądnie rozdysponować
ale wypad z przyjaciółką na basenik naprawdę dobrze Ci zrobisuper pomysł i dziś nie popływasz
Mama Tuśka to razem marzymy o wyrkuale jak wrócisz do domku wypocznij sobie
Cinnamonek u mamy na herbatce siedziRuby po sklepach biega z mamą
MamaTuśka, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Aguś podziwiam Cię za ten basen, dla mnie to już koniec sezonu - w szatni po wyjściu jest strasznie zimno
Na siłkę miałam zacząć chodzić, ale po buty się nie wybrałam i coś opuściłam się w ćwiczeniu ostatnio. Poza tym chyba coś podłapałam, bo czuję lekkie drapanie w gardle
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?