Starania z BABY & mama MED :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam,
Czy ktoś jeszcze zastanawia się nad kupnem ziółek?? Staramy się od 6 miesięcy, pomyślałam, że ziółek spróbuje, nawet dla samej świadomości, że coś "pomagam" naturze;) Jesli ktoś ma zamiar zamawiać, dajcie znać. Nie wiem na jakie się zdecydować, czy mieszać kilka tak jak Baś, której się udało (GRATULUJE!) czy brać jedne?
Pozdrawiam i fajnie byłoby zacząć z kimś jeszcze pić równocześnieKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Nastii89 wrote:Ja również zaczęłam pić ziółka na I i II fazę pije je od 10 dni, zobaczymy na pewno nie zaszkodzą. Staramy się z partnerem już rok czasu Ziółka nie są złe w smaku więc rano bez problemu ten kubeczek można wypić
I jakie efekty po ziółkach??
pozdrawiam!Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
skrzat1988 wrote:hej, zaczynam picie ziółek od dziś znowu.
Wtedy zaszłam w ciążę dokładnie kiedy napisałam Wam, że zaczynam kurację ziołową (więc chyba nie zdążyły jeszcze zadziałać i zaszłam bez wspomagania;)), niestety miesiąc temu poroniłam.
jest ktoś jeszcze kto pije baby&mama med i ma jakieś doświadczenie?
jak Twoje spostrzeżenia po ziółkach? nadal pijesz? polecasz?
PozdrawiamKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ja piję od połowy października Regularne cykle, bo po odstawieniu tabletek miałam cykle 35-39 dni. Pije dwa tygodnie, a wydaje mi się, ze owulacja była w 13dc, a nie tak jak ostatnio w 27 dc. Miałam też wyraźniejszy sluz plodny,ale nie wiem czy to nie zasługa wiesiolka.
KatiG lubi tę wiadomość
-
Witam. Ja bawię się w picie ziolek od 26 listopada u mnie dzień owulacji także od razu przeszłam na 2 fazę płodności (nie mogłam się doczekać rozpoczęcia picia) dodatkowo od 11 listopada biorę falvit i kwas foliowy a mężus fertilman dziś 1dc także 1 faza otwarta mam nadzieje ze zobaczymy nareszcie 2 kreseczki które w przeciwienstwie do ostatnich utrzymają sie 9 miesiecyKatiG
-
Hmmm chyba nikt tu nie zagląda ale mimo to opiszę działanie ziolek jakie póki co zauważyłam dodam że od 13.12 przeszłam na pełną opcje tzn dołączyłam regularne cykle i relax i przyjemność . Póki co widać zmiany w słuzie jest wyrazisty jestem też bardziej skoncentrowana i wyciszona a co za tym idzie spokojniejsza a to było wcześniej nie możliwe w mojej pracy, nawet mój mężus jest w szoku u niego tabletki także dają widoczne efekty za 4 dni rozpoczynamy staraniaKatiG
-