X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania z BABY & mama MED :)
Odpowiedz

Starania z BABY & mama MED :)

Oceń ten wątek:
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pamiętam czy są... Ale zawsze możesz do nich napisać i poprosić żeby nie było!

ewi0808 lubi tę wiadomość

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Czy ktoś jeszcze zastanawia się nad kupnem ziółek?? Staramy się od 6 miesięcy, pomyślałam, że ziółek spróbuje, nawet dla samej świadomości, że coś "pomagam" naturze;) Jesli ktoś ma zamiar zamawiać, dajcie znać. Nie wiem na jakie się zdecydować, czy mieszać kilka tak jak Baś, której się udało (GRATULUJE!) czy brać jedne?
    Pozdrawiam i fajnie byłoby zacząć z kimś jeszcze pić równocześnie

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie patrzę na zestaw Moc Płodności i pozytywne komentarze, chyba na cały zestaw się zdecyduje.

Magda lena, KatiG lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastii89 wrote:
    Ja również zaczęłam pić ziółka na I i II fazę :) pije je od 10 dni, zobaczymy :) na pewno nie zaszkodzą. Staramy się z partnerem już rok czasu :( Ziółka nie są złe w smaku więc rano bez problemu ten kubeczek można wypić :)

I jakie efekty po ziółkach??
    pozdrawiam!

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat1988 wrote:
    hej, zaczynam picie ziółek od dziś znowu.
    Wtedy zaszłam w ciążę dokładnie kiedy napisałam Wam, że zaczynam kurację ziołową (więc chyba nie zdążyły jeszcze zadziałać i zaszłam bez wspomagania;)), niestety miesiąc temu poroniłam.
    jest ktoś jeszcze kto pije baby&mama med i ma jakieś doświadczenie?
    Witaj Skrzat:)
    jak Twoje spostrzeżenia po ziółkach? nadal pijesz? polecasz?
    Pozdrawiam

• AgaL Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam raz jeszcze,
    Czy jest tu ktoś pijący ziółka? Zaczęłam od wczoraj.

• Bomba Znajoma

Wysłany: 26 października 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piję od połowy października Regularne cykle, bo po odstawieniu tabletek miałam cykle 35-39 dni. Pije dwa tygodnie, a wydaje mi się, ze owulacja była w 13dc, a nie tak jak ostatnio w 27 dc. Miałam też wyraźniejszy sluz plodny,ale nie wiem czy to nie zasługa wiesiolka.

KatiG lubi tę wiadomość

• KatiG Nowa

Wysłany: 10 grudnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ja bawię się w picie ziolek od 26 listopada u mnie dzień owulacji także od razu przeszłam na 2 fazę płodności (nie mogłam się doczekać rozpoczęcia picia) dodatkowo od 11 listopada biorę falvit i kwas foliowy a mężus fertilman dziś 1dc także 1 faza otwarta mam nadzieje ze zobaczymy nareszcie 2 kreseczki które w przeciwienstwie do ostatnich utrzymają sie 9 miesiecy :)

KatiG
  • KatiG Nowa

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm chyba nikt tu nie zagląda ale mimo to opiszę działanie ziolek jakie póki co zauważyłam dodam że od 13.12 przeszłam na pełną opcje tzn dołączyłam regularne cykle i relax i przyjemność . Póki co widać zmiany w słuzie jest wyrazisty jestem też bardziej skoncentrowana i wyciszona a co za tym idzie spokojniejsza a to było wcześniej nie możliwe w mojej pracy, nawet mój mężus jest w szoku u niego tabletki także dają widoczne efekty :) za 4 dni rozpoczynamy starania :)

KatiG
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ