Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania z BABY & mama MED :)
Odpowiedz

Starania z BABY & mama MED :)

Oceń ten wątek:
  • Kisieńka Ekspertka

Wysłany: 15 grudnia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie - jak Tobie pomogło - to mi tez musi - tylko wi ęcej cierpliwośći i zastosuje Twój sposób na łaczenie tych ziół - tylko najpierw wykończę te swoją puszkę na Relaks i Przyjemność

5ckczlo8xuk7m6f0.png
  • Baś Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak - ja mieszałam w taki sposób, ze rano piłam regularne a wieczorem Płodność, potem w następnym tygodniu rano Regularne a wieczorem Relaks i Przyjemność i w kolejnym znowy rano Płodność a wieczorem regularne i tak własnie sekwencja u mnie wyglądała a do tego femibion, magnez i jakieś jeszcze witaminy - teraz cały czas biorę femibion i jak się skończy to chyba będzie folik

• Kisieńka Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszyscy mówią ze folik z tych dostępnych kwasów najlepszy
    jutro ostatnia porca Relaksu i Przyjemności idzisiaj zamawiam już sobie ten zestaw co widziłam na stronie Moc Płodności - fajny jak na moje oko

5ckczlo8xuk7m6f0.png
  • Baś Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i fajnie że teniej - całe szczęście ze dlla cięzarnych tez takie zrobili - Ciąża Pełna Wigoru - co za nazwa :D
    I tak jest Energia i Witalność, Dobre Trawienie, tylko po co tam walneli Przygotowanie do porodu jak i tak maja na to inny zestaw - ja bym tytaj chyba wolała Szczęśliwą Ciążę - bo ona dodatkowo na stres w ciązy działa korzystnie - no ale to i tak zanim ja bym mogła uzywać to jeszcze trzy miesiące - a może mi w ogóle nie będą potrzebne - moje dziecko może będzie dodawać energii anie ja odbierac

• Baś Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to dzisiaj by mie się przydała Energia i Witalność, na taką pogodę, bo jestem dziś wyjątkowo ospała, ale to dopiero od II trymestru takie bajery

• cherry_lady Ekspertka

Wysłany: 19 grudnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, ja też zakupiłam ziółka faza 1 i 2. Zaczęłam je pić od 1dc, jestem w 10 dc. Piję zawsze późnym wieczorem. Wiem że to dopiero pierwszy cykl z tymi ziołami ale mam cichą nadzieję, że może jednak...? ah co będzie to będzie już chyba przestałam się nakręcać...

2nn343r89nwazcjv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! ja właśnie zakupiłam Fazę 1 i 2 i na relaks i przyjemność.
    Staramy się ponad 1,5 roku, leczę niedoczynność i prolaktynę ale to chyba nie wszystko ponieważ leki wszystko unormowały i dalej nic. Wiec postanowiłam spróbować naturalnych sposobów :) szukałam zioł na płodność w sklepach zielarskich ale postanowiłam kupić to.
    Na bieżąco bede komunikować jak sie czuję :) A jak u was?

• skrzat1988 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, dołączam do Was :)

Staram się o dziecko od mniej więcej roku. Dla mnie to strasznie długo, już przeżywałam nakręcanie, totalnie zniechęcenie i rezygnację. Teraz od nowego roku staram się znów podejść do tematu optymistycznie:) Zamówiłam zioła Relaks i Przyjemność, bo u mnie i praca i takie wydłużające się starania nakręcają ogromny stres i brak ochoty na seks...Zobaczymy jak będzie:) Znowu nadzieja mi skacze, nie wiem czy to dobrze, bo jak przyjdzie okres to będzie rozczarowanie...eh... A jak tam Wam po tych ziółkach? Długo je już pijecie?

1 rok starań -> 04.2015 - 11 tc [*]
    2 lata starań od poronienia... i CUD :)

m3sxrjjgan8b5awa.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 10:13

perelka89 lubi tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• skrzat1988 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę ,tak pozytywnie:) Wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twojego dzidziusia :) ! Ja od jutra zaczynam picie ziółek :P

Laura lubi tę wiadomość

m3sxrjjgan8b5awa.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 10:13

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• fala dunaju Znajoma

Wysłany: 23 stycznia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    również kupiłam ziółka na płodność, staramy się od roku i bardzo liczę na ich pozytywne działanie. Jestem w środku cyklu i zastanawiam się czy już zacząć ją pić czy lepiej poczekać jednak do @.
    Zauważyłam, że sporo kobiet twierdzi, że ciążę zawdzięcza preparatom ziołowym. Postanowiłam też dać sobie szansę i przez najbliższe pół roku będę pić!
    Potem pewnie wymyślę coś nowego :P

• skrzat1988 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od razu zaczynaj pić :) Ja zaczęłam w trakcie owulacji (tak mi się wydaje:D), ziółka są smaczne i wmawiam sobie, że mnie uspokajają;) W lutym czekają nas badania...Trochę się boję.

m3sxrjjgan8b5awa.png
  • margaretka87 Koleżanka

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, piję sobie "relaks i przyjemność" na razie, ale właśnie wyczytałam gdzieś, że podczas starań nie powinno się pić rumianku, a w tej mieszance on jest. Co myślicie?

ckai43r8mwjzpzmn.png
  • Truskaweczka83 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też piję "relaks i przyjemność" i nie myślałąm o tym rumianku, ale skoro dla kobiet starajacych się to stworzyli to pije i nie martwie się tym.
    a staram sie juz 5 lat....

:) Wiktoria ur SN waga 4250, dl 55cm 21.02.2003 :)
    :) Nikola ur SN waga 4130gr,dł 57cm 07.08.2016 :)
    iv09roeqjdjavel4.png
    Aniołek [*] 13 tc 22.01.2015
  • margaretka87 Koleżanka

Wysłany: 9 maja 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udało mi się dziewczynki!

Jagah, Magda lena, binka76, AgaL lubią tę wiadomość

ckai43r8mwjzpzmn.png
  • skrzat1988 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, zaczynam picie ziółek od dziś znowu.
    Wtedy zaszłam w ciążę dokładnie kiedy napisałam Wam, że zaczynam kurację ziołową (więc chyba nie zdążyły jeszcze zadziałać i zaszłam bez wspomagania;)), niestety miesiąc temu poroniłam.
    jest ktoś jeszcze kto pije baby&mama med i ma jakieś doświadczenie?

m3sxrjjgan8b5awa.png
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margaretka87 wrote:
    udało mi się dziewczynki!
    Gratulacje ! Spokojnych 9 miesięcy i zdrowego bejbika! <3

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • Nastii89 Koleżanka

Wysłany: 11 maja 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również zaczęłam pić ziółka na I i II fazę :) pije je od 10 dni, zobaczymy :) na pewno nie zaszkodzą. Staramy się z partnerem już rok czasu :( Ziółka nie są złe w smaku więc rano bez problemu ten kubeczek można wypić :)

oeua9jcgf7a9opjx.png
    w57vgov397ifvo41.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tu jescze ktoś?
    Mam takei pytanie cyz na przesyłce są znaki sklepu Baby&mama med?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 12:43

atdc3e5exzk12dxf.png
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: