Starania z BABY & mama MED :)
-
WIADOMOŚĆ
-
tak - ja mieszałam w taki sposób, ze rano piłam regularne a wieczorem Płodność, potem w następnym tygodniu rano Regularne a wieczorem Relaks i Przyjemność i w kolejnym znowy rano Płodność a wieczorem regularne i tak własnie sekwencja u mnie wyglądała a do tego femibion, magnez i jakieś jeszcze witaminy - teraz cały czas biorę femibion i jak się skończy to chyba będzie folik
-
No i fajnie że teniej - całe szczęście ze dlla cięzarnych tez takie zrobili - Ciąża Pełna Wigoru - co za nazwa
I tak jest Energia i Witalność, Dobre Trawienie, tylko po co tam walneli Przygotowanie do porodu jak i tak maja na to inny zestaw - ja bym tytaj chyba wolała Szczęśliwą Ciążę - bo ona dodatkowo na stres w ciązy działa korzystnie - no ale to i tak zanim ja bym mogła uzywać to jeszcze trzy miesiące - a może mi w ogóle nie będą potrzebne - moje dziecko może będzie dodawać energii anie ja odbierac -
Cześć dziewczynki, ja też zakupiłam ziółka faza 1 i 2. Zaczęłam je pić od 1dc, jestem w 10 dc. Piję zawsze późnym wieczorem. Wiem że to dopiero pierwszy cykl z tymi ziołami ale mam cichą nadzieję, że może jednak...? ah co będzie to będzie już chyba przestałam się nakręcać...
-
nick nieaktualnyHej! ja właśnie zakupiłam Fazę 1 i 2 i na relaks i przyjemność.
Staramy się ponad 1,5 roku, leczę niedoczynność i prolaktynę ale to chyba nie wszystko ponieważ leki wszystko unormowały i dalej nic. Wiec postanowiłam spróbować naturalnych sposobów szukałam zioł na płodność w sklepach zielarskich ale postanowiłam kupić to.
Na bieżąco bede komunikować jak sie czuję A jak u was? -
Cześć dziewczyny, dołączam do Was
Staram się o dziecko od mniej więcej roku. Dla mnie to strasznie długo, już przeżywałam nakręcanie, totalnie zniechęcenie i rezygnację. Teraz od nowego roku staram się znów podejść do tematu optymistycznie:) Zamówiłam zioła Relaks i Przyjemność, bo u mnie i praca i takie wydłużające się starania nakręcają ogromny stres i brak ochoty na seks...Zobaczymy jak będzie:) Znowu nadzieja mi skacze, nie wiem czy to dobrze, bo jak przyjdzie okres to będzie rozczarowanie...eh... A jak tam Wam po tych ziółkach? Długo je już pijecie? -
Hejka
również kupiłam ziółka na płodność, staramy się od roku i bardzo liczę na ich pozytywne działanie. Jestem w środku cyklu i zastanawiam się czy już zacząć ją pić czy lepiej poczekać jednak do @.
Zauważyłam, że sporo kobiet twierdzi, że ciążę zawdzięcza preparatom ziołowym. Postanowiłam też dać sobie szansę i przez najbliższe pół roku będę pić!
Potem pewnie wymyślę coś nowego -
Od razu zaczynaj pić Ja zaczęłam w trakcie owulacji (tak mi się wydaje:D), ziółka są smaczne i wmawiam sobie, że mnie uspokajają W lutym czekają nas badania...Trochę się boję.
-
ja też piję "relaks i przyjemność" i nie myślałąm o tym rumianku, ale skoro dla kobiet starajacych się to stworzyli to pije i nie martwie się tym.
a staram sie juz 5 lat.... -
hej, zaczynam picie ziółek od dziś znowu.
Wtedy zaszłam w ciążę dokładnie kiedy napisałam Wam, że zaczynam kurację ziołową (więc chyba nie zdążyły jeszcze zadziałać i zaszłam bez wspomagania;)), niestety miesiąc temu poroniłam.
jest ktoś jeszcze kto pije baby&mama med i ma jakieś doświadczenie?