Starania z BABY & mama MED :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za gratulacje
Mandi :) wrote:To są ziółka na poprawę płodności ? Baś dużo cykli się starałaś o dzidzie ??
Tak Baby Mama Med to sa zioła na poprawę płodności, piłam je jakoś od września - o dzidzę staralismy sie od kwietnia/maja czyli u mnie to było 10 cykli chyba z tego co pamiętam - ale w tej chwili jestem tak skupiona na traźniejszości ze nie iwem co i jak było przed tym dniem kiedy zrobiłam test
-
efekty były tylko nie ciążowe ale np poprawiły mi ise cykle i śluz i generalnie jakoś tak lepiej się czułam, zdrowsza, silniejsza i wyglądam młodziej - to chyba od ilości płynów albo od działania regulującego na hormony własnie także są efekty tylko na dzidzie to trzeba zapracować ciężko i przyjemnie
mi jak zamawiałam dochodziły na następny dzień - kurierem
Baby Mama Med bezpieczna raczej bo zamawiałam i było ok
no szkoda ze nie ma na półkach ale tak to jest taniej niż byłoby w sklepie - tak mi ise wydaje -
cześć dziewczyny:)
ja też od tego cyklu piję zioła baby&mama med na I i II fazę, zobaczymy jaki bedzie efekt:)
baś gratuluję serdecznie, ze w końcu doczekałaś sie dwóch kreseczek:) jakie konkretnie piłąś zioła? na 1 i 2 fazę czy na regulację cyklu?
mandi ja też zamawiałam z tej strony i wszystko było ok:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 18:15
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny