Starania z morską bryzą w tle :) zapraszam Trójmiejskie dziewczyny na pogaduchy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja również nic nie słyszałam o tej lekarce. Chociaż opinie na jej temat (w internecie) są różne, a to dobrze, bo nie wierzę lekarzom, co tak wszystkim "dogadzają"
dziś byłam u swojego ginekologa, stwierdził, że ta prolaktyna mimo wszystko go niepokoi (ze względu na to, ze już trochę się staramy). A na TSH bezwzględnie przepisał Euthyrox N 25. Do tego zrobiłam posiew moczu i mam bakterie e.coli. Dostałam antybiotyk. Lekarz powiedział, że wolałby zdecydowanie bym w ciąży nie była. Trochę się zmartwiłam, ale może akurat w tym cyklu nie będzie szansy ze względu na te moje wyniki.
Dostałam Bromergon. Zapomniałam dopytać od którego dnia cyklu mam go zacząć brać? Teraz jestem kilka dni po owulacji.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonita, straszne historie z tych szpitali. Odpoczywaj dużo i się nie stresuj, ciąża jest jeszcze bardzo młoda i nie rozumiem, czumu tak Cię od razu nastraszyli skoro wiedzieli jakiej jakości mają sprzęt
a co do tego, że za leki zapłaciłaś 100%, to aż brak słów by to komentować. Przecież nawet prywatny lekarz może wypisać refundowaną receptę, np. ja dostałam taką w czwartek. Podałam tylko do jakiego oddziału/rejonu NFZ "należę"...
Daj znać jak tam po Twojej jutrzejszej wizycie! -
Pójdziesz na badania to się uspokoisz bi napewno wszystko jest wporzadkuBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r.