Starania z nadwagą
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam problem ze spaniem jak jest pełnia normalnie 3 noce i 3 dni prawie nie śpię i nic na to nie pomaga
-
potforzasta wrote:Ja mam problem ze spaniem jak jest pełnia normalnie 3 noce i 3 dni prawie nie śpię i nic na to nie pomaga
A co tu u nas tak cicho sie.zrobilo?
Madzialenka SKrzydlata GDZIE.wy sie.atracilyscie? -
Ja teraz podobnie jak Potforzasta zaczęłam się interesować szydełkiem. Jeszcze nie zaczęłam a już sobie wyobrażam jak robię swetry, sukienki, zabawki... Choć zacznę chyba od szalika z czapką dla męża. Kiedyś próbowałam druty ale to chyba bardziej skomplikowane.
U mnie dziś 3 dpo więc czekam na rozwój wydarzeń, na znaki nadziei, itp. Ale do tej pory nic mnie nie boli, nic dziwnego się nie dzieje, tylko to co mnie wypryszczyło ostatnio zaczęło nagle odpuszczać i znikać śluz biały gęsty, typowy po owu, więc myślę, że była normalnie 14dc. Kurcze ja to nie mierząc temp to się chyba bardziej denerwuje niż mierzącWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 09:30
Basik83 lubi tę wiadomość
-
Skrzydlata no szydełko łatwiejsze ja pierwsze co zrobiłam to maleńkie buciki potem czapeczka jak już miałam te 2 rzeczy to wpadłam na pomysł sukieneczki i bolerka i tak mam cały komplecik teraz dorabiam kocyk
-
No widzisz, to super na dzidzie jesteś gotowa tylko ja z tych niecierpliwych i nie wiem, czy jak mi nie będzie wychodzić, to nie rzucę tego w cholerę... tym bardziej, że dziś od południa mam zły humor.
Ciągle się zastanawiam dlaczego akurat ja muszę mieć problem, dlaczego co miesiąc mam głupie wymiany zdań w tej kwestii z mężem. Już nawet zaczynam żałować, że nie wpadliśmy jeszcze na studiach, wtedy byłam szczuplejsza. I do tego jeszcze ta paskudna dieta... no naprawdę nie ma czym sobie humoru poprawić Ja już naprawdę tracę nadzieję. Jakoś tak mnie życie przyzwyczaiło, że nigdy nie byłam tak piękna jak chciałam, tak szczupła, nie miałam tak gładkiej cery, nie miałam mnóstwa facetów wokół siebie, a teraz jak mam tego jednego to nie mam dziecka... ;( -
Hej dziewczyny,
Jestem, jestem. Mnie kiedys babcia, jak byłam dzieckiem, uczyła na drutach i robiłam jakieś szaliszki dla lalek, a szydełka własnie jakoś nie mogłam ogarnąć.
U mnie kryzys wagowy, jesli chociaz raz sobie pozwole, to potem waga skacze i trudno zbic w dól. Obecnie 86,6 kg.
U mnie 21 dc, piersi i sutki juz bola mocno, temperatura od kiklu dni idzie w gore.A testuje za 6 dni w 60 urodziny mojej mamy
Ja to nie mam zbytnio problemow ze snem i spie 8h. A w drugiej czesci cyklu jestem zwykle zmeczona po pracy i wczoraj mi sie zdazyla polgodzinna drzemka.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Basik, ja też mam 2 lewe ręce do tego typu robótek
Madzialenka, to sporo sobie śpisz, ja w tygodniu to max 6,5 godziny.
Potforzasta, pokaż nam swoje dzieła ;)Też mam problem ze snem jak jest pełnia.
Skrzydlata, ja też 3dpo. Bardzo boli mnie podbrzusze. -
-
Jest jeszcze kilka rzeczy ale nie będę was zasypywać
-
Zasypuj zasypuj sa.cudne
Obiecaj mi ze jak bede w ciazy to mi takie zrobisz
MARZYMISIE to fajnie.ze choviaz nie ja jedna hehehe
Dziewczyny to teraz trzymamy kciuki za was bo wy szybciej od nas testujecie.
Ja dopiero gdzies okolo 4.11
Ja nawet nie wiem czy owulacje mialam cos plaska.ta.tempka
No ale dzialamy no bo co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 20:44
-
Basik83 nie ma problemu dasz tylko znać jakie kolory i działam
-
Nieee to czeka na pierwszą dziewczynkę w rodzinie będzie w marcu już z nami a ja co do siebie to jakoś czuję chłopaka odkąd pamiętam