Starania- zostac mama w 2014 roku :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
o widzisz no to nie fajnie moglo by powiadamiac tu w wiadomosciach
tak wyprawy na ryby i te powroty bez niczego:P no ale na pocieszenie zrobie dzis lososia na obiadek:P kupnego:p zeby poczul choc smak ryby heheh.
mieszkamy w norwegii a wypad na ryby jest nad morze wiec moze zlowi wreszcie cos od roku:D hehe -
nick nieaktualny
-
Jola89 wrote:miezylam ta temperature dzis mialam 36.6 wic raczej w ciazy nie jestem nie wiem
irving23 masz racje hehe bo ja wsumie dopiero staram sie pierwszy cykl bo teraz dopiero mam dokladnie wyliczone a wczesniej nie mialam:P wiec chyba to moj pierwszy cykl no ale skoro jajeczko zyje 24 h a plemniki 5 dni wydaje mi sie ze trafila bym nawet bez tych wyliczen przez te 3 miechy... no ale nie wiem moze to rodzinne moj brat tez nie mogl ze swoja zona starali sie ponad rok:)
Ale mierzysz dziennie czy tylko dzisiaj. Dziennie trzeba noo Fajna zabawa z tym mierzeniem jest. Nie masz wykresu udostepnioniego. -
nick nieaktualny
-
luxu bardoz fajna xD ja spie w spodniach długich to już w ogole dupa do góry spodnie sciagamy mierzymy telefonem podświetlamy zapisujemy i spimy dalej haha
Margotka87 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny