Starania- zostac mama w 2014 roku :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
jest szansa ze p po mnie nei przyjedzie do pracy bo auto mój ojciec nam przegląda bo się zpesulo i musi go rozebrać wiec szybko bym pobiegla do galerii po jakies śpioszki czy cos,Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
a jezeli jutro nie dostane okresu?
mam zrobic test jutro czy jeden dzien po przewidywanej miesiaczce slyszalam ze najlepiej robic dzien po co myslicie? dzis kuje mnie brzuch na dle boli mnie juz od jakiegos czasu robilam test miesiac temu przed miesiaczka wyszedl negatywny dostalam okres po paru dniach ale ten test byl norweski i pisalo ze jezeli test jest robiony przd okresem moze wyjsc negatywny bo powiino sie go robic dzien po przewidywanej miesiaczce mieszkam w norwegii i taki test zakupilam okres mialam krotki bo tylko 3 dni nie wiem ale mam obawy ze jestem w ciazy pomimo tego ze mialam okres moja mama jak rodzila mojich braci takze miala okres przez 3 miesiace co o tym myslicie?:*** dziekuje ze mnie wspieracie:* -
nick nieaktualny
-
miezylam ta temperature dzis mialam 36.6 wic raczej w ciazy nie jestem nie wiem
irving23 masz racje hehe bo ja wsumie dopiero staram sie pierwszy cykl bo teraz dopiero mam dokladnie wyliczone a wczesniej nie mialam:P wiec chyba to moj pierwszy cykl no ale skoro jajeczko zyje 24 h a plemniki 5 dni wydaje mi sie ze trafila bym nawet bez tych wyliczen przez te 3 miechy... no ale nie wiem moze to rodzinne moj brat tez nie mogl ze swoja zona starali sie ponad rok:) -
Jola89 wrote:miezylam ta temperature dzis mialam 36.6 wic raczej w ciazy nie jestem nie wiem
irving23 masz racje hehe bo ja wsumie dopiero staram sie pierwszy cykl bo teraz dopiero mam dokladnie wyliczone a wczesniej nie mialam:P wiec chyba to moj pierwszy cykl no ale skoro jajeczko zyje 24 h a plemniki 5 dni wydaje mi sie ze trafila bym nawet bez tych wyliczen przez te 3 miechy... no ale nie wiem moze to rodzinne moj brat tez nie mogl ze swoja zona starali sie ponad rok:)