Staranie z inofem badz innym suplementem
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niestety nie zauważyłam ale jak przetrząsałam fora zanim zaczęłam go pić to niektóre dziewczyny pisały o spadku wagi, przeważnie te, które piły 2 saszetki dziennie. Inofem ogólnie pomaga przy pcos więc reguluje hormony a dzięki temu reguluje się metabolizm.
-
U mnie poki co 18 dc ale jakos w tym cyklu na nic nie licze, biore dupka i czekam na @, zeby zaczac kolejny cykl juz pod okiem nowego lekarza. 23 mam wizyte u nowej ginki, z ktora wiaze duze nadzieje, no ale zobaczymy jak to bedzie.
L4 od gina czy jakies chorobsko sie przyplatalo?
Zuzia a co u Ciebie? -
Madiaa pamiętam jak z Uparciuszkiem pisałyśmy że zmieniamy gina i że nowy lekarz nowe nadzieję Minął jeden albo dwa cykle i ciąża:) Zobaczysz u Ciebie przyjdzie szybciej niż Ci się wydaje:) Trzeba trafić na dobrego lekarza i przede wszystkim mu zaufać
Ja czekam do wizyty, którą mam jutro Także po odezwę się
Uparciuszek a Ty chora?madiaaa lubi tę wiadomość
-
Wszystko będzie dobrze, ja też brałam, prawie dwa tygodnie leżałam czasem wychodziłam na spacer:) trzeba dużo odpoczywać U mnie kolejna wizyta za miesiąc.
Ja już jestem w 10 tygodniu dlatego pewnie większy:)
Kochana dbaj o siebie i maleństwo:)Uparciuszek lubi tę wiadomość
-
LZuzia wrote:Wszystko będzie dobrze, ja też brałam, prawie dwa tygodnie leżałam czasem wychodziłam na spacer:) trzeba dużo odpoczywać U mnie kolejna wizyta za miesiąc.
Ja już jestem w 10 tygodniu dlatego pewnie większy:)
Kochana dbaj o siebie i maleństwo:)11 cykl starań -
LZuzia wrote:Mi lekarz prowadzi, ale mam wszystkie badania, USG...
To tydzień różnicy, ale w ciągu tygodniu dzidzia szybko może nabrać11 cykl starań