Staranie z inofem badz innym suplementem
-
WIADOMOŚĆ
-
Madiaa będzie dobrze, choć rozumiem co czujesz:(
Ja też nie mam dobrej wiadomości
Dziś w nocy miałam dziwne bóle w podbrzuszu, odrazu pojechaliśmy na pogotowie.
Akurat przyjął mnie mój były lekarz prowadzący Zaspany zrobił USG i stwierdził pęcherzyk ciążowy jest, ale pusty i nie czuje tętna. Pytam skąd te bóle A on - może to nie właściwa ciąża i organizm chce wydalić i kazał się zgłosić do lekarza prowadzącego.
JA dopiero zaczęłam 5 tydzień i już taka diagnoza:(
Moje cykle są nieregularna, prawdopodobnie owulka była 28grudnia
CZemu mi tak powiedział, ja ledwie się trzymam, próbuje nie denerwować ale nie mogę
Mam świadomość że może być pusty, ale żeby na tym etapie diagnoze stawiać to chyba za wcześnie.
Dziewczyny pomóżcie:) -
Kochana Zuzia nic się nie denerwuj, to może być za wcześnie na serce ja mam dopiero po 10 lutego dopiero wizytę i usg , nie denerwuj sie lez odpoczywaj, będzie co będzie, ja też nie wiem co u mnie będzie ale nerwami sobie nie pomożemy
LZuzia lubi tę wiadomość
11 cykl starań -
Madiaaa Tak to i to to progesteron, choć kobietom w ciąży w większości przepisują duphaston.
Ja oprócz tego miałam problem z prolaktyną, u mnie wynosiła 30 lekko podwyższona i dlatego brałąm bromergon. Wcześniej gin faszerował mnie cyclodynonem i zero efektów
Zmieniłam lekarza i ciąża:), którą mam nadzieję że utrzymam i maluszek przyjdzie zdrowy na świat.
Dzięki kochana za informację
I czekam na dobre wiadomości:) -
Biorę magne b6 dwie dziennie , femibion natal 1 , u mnie stresowo z powodu kupna mieszkania bo odmówili nam kredytu w mdm i możemy stracić dużo pieniędzy jestem klebkiem nerwów i boję się ze to wpłynie na ciążę ... Nie potrafię się uspokoić , oszukali nas pośrednicy biura nieruchomości i się nie przyznają a jak zrezygnujemy z kupna to tracimy kasę zadatku , mam dość , poszliśmy do prawnika i może pojedziemy do babki żeby polubownie to rozwiązać żeby oddala kasę , umrę że stresu a w ciąży jestem11 cykl starań
-
Zuzia kiedy teraz masz wizytę?
Uparciuszku postaraj się nie denerwować, najważniejsze, że masz maluszka w brzuchu, a reszta sama się rozwiąże
Ja jestem w trakcie @ i zaczynam kolejny cykl, z którym i tak nie wiąże nadziei ale pod koniec miesiaca mam wizyte u nowej ginki w której pokładam dużo nadziei, także nie moge sie doczekacUparciuszek lubi tę wiadomość
-
Uparciuszek musisz być spokojna, dzidziuś wszystko czuje. Mam nadzieję że wszytsko się dobrze ułoży
Madiaa ja mam wizytę na 20 lutego.
Nowy lekarz nowe nadzieję Sama to przerabiałam Także czekaj cierpliwie i zobaczysz że nie długo będziesz mamąUparciuszek lubi tę wiadomość
-
Meginka wrote:Hej dziewczyny! mam pytanie. można brać jednocześnie inofem i clo??? Czy albo jedno albo drugie?11 cykl starań
-
Uparciuszek wrote:Tak bo inofem to suplement. On polepsza hormony i gospodarkę cukrowa, mi pani doktor wypisala clo i nie kazała odstawiac inofem. Ale nie musiałam jak na razie zażywać clo
-
Ja bralam jednoczesnie clo i inofem, nie ma zadnych przeciwskazan. Uparciuszku musi tak byc
A co do mieszkania to co sie odwlecze to nie uciecze, takze glowa do góry w końcu sie doczekacieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 12:49
Uparciuszek lubi tę wiadomość