Staranka z Clostilbegyt
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a u mnie dziś 3dc ale ten cykl bez wspomagaczy typu CLO ... ogólnie to 1cs pp ale 3 cykl (po 4 mce przerwie) z CLO 2x1tab. bez owocny cykl był bezowulacyjny ale to pewnie zasługa odstawienia anty po 3 cyklach jako kuracji po poronieniu ogólnie to CLO brałam wcześniej 2 cykle raz 1tabl za drugim razem 2 tabl. i za drugim razem się udało, skończyło się jak skończyło... no nic. Może teraz na naturalnym się uda a każdej z Was życzę spełnienia tego jedynego największego marzenia i miłego dnia
-
Dziewczyny czy wasze cykle z CLO tez sa dłuzsze niz zazwyczaj???
Ja od zawsze byłam na duphastonie i cykle równo co 28dni, pierwszy cykl z CLO był w sierpniu tamtego roku i trwał 35dni, potem w następnym zaszłam w ciążę. Teraz znowu pierwszy cykl z CLO i dzis 34dc i @ nie widac.... -
Aniiusiaa5 ja co prawda nie lykam CLO ale moj lekarz zapisal to mojemu mezowi...i nie wiem czy to pomoze ale on sie pytal o alkohol to mu nie zabranial...takze mysle ze winko nie zaszkodzi:D
arizona 87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyAniusia najpewniej spytaj sie lekarza. Czytalam na forum, ze po clo endometrium nie przyrasta tak jak ma byc, a czerwone wino jest na endo. Ale wiesz to wypowiedzi forumowiczek a nie artykul naukowy. Moim zdaniem w 1 polowce cyklu do owulki spokojnie mozesz cos łyknąc. Ja osobiscie bralam clo juz pare cykli i wszystko z endo i pecherzykami bylo w porzadku, fakt ze monitoringi czesto ale coz. Jutro znowu biore clo po 2tabl.Pozdrawiam
-
Welonisia wrote:A orientujesz sie moze czy wit E bierze sie cały czas czy tylko do owulacji bo dziewczyny róznie mówia a gin nic nie wspomniał na ten temat tylko kazał brac!
Jakoś nawet nie przyszło mi do głowy że mam po owu odstawić