Start 29.01 i okolice---> Łaczy jeden cel
-
WIADOMOŚĆ
-
Biorę tylko kwas foliowy i macę. Jak byłam u mojej gin to stwierdziła, że jestem młoda i mam przyjść po roku starań. Obecnie umówiłam się z nią na piątek i mam nadzieję, że jakoś pomoże. Przynajmniej skieruje mnie na jakieś badania lub pomoże jakimiś lekami, bo na mój nos coś nie tak mam z progesteronem. Jeśli nie pomoże to zmienię lekarza.
-
isabel wrote:Biorę tylko kwas foliowy i macę. Jak byłam u mojej gin to stwierdziła, że jestem młoda i mam przyjść po roku starań. Obecnie umówiłam się z nią na piątek i mam nadzieję, że jakoś pomoże. Przynajmniej skieruje mnie na jakieś badania lub pomoże jakimiś lekami, bo na mój nos coś nie tak mam z progesteronem. Jeśli nie pomoże to zmienię lekarza.katy1986
-
nick nieaktualnykaty1986 wrote:a co do ziółek chyba się skuszę zaszkodzić nie zaszkodzą a moze pomogą aniu a ty je kupowałaś w sklepie zielarskim czy zamawiałaś w necie??
-
nick nieaktualny
-
Katy skoro masz dlugie cykle to lepiej chyba w 13 dc. Ja mam isc wlasnie miedzy 11 a 13 dc. A mam miedzy 28 a 30 dni.
Isabel mysle ze powinna dac ci juz jakies leki wspomagajace, a juz napewno wziac na monitoring czy ta ovulka w ogole wystepuje.
Ja w tamtym cyklu zaczelam pic dziurawca, i jego sie pije tyllo do ovu, ale coz. Ztego jak musialam zrobic pauze w staraniach do tego lykam wiesiolka i czywiscie kwas foliowy;) zobaczymy co w tym cyklu sie stanie
Okropnie bola mnie piersi i do tego mnie mdli, parodia normalnie:/ -
nick nieaktualnykaty1986 wrote:tylko jak go przekonać:)jak uda mi sie zakupic wszystko to zaczne w tym cyklu a pije się je przez cały cykl czy tylko do owu??
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:Katy skoro masz dlugie cykle to lepiej chyba w 13 dc. Ja mam isc wlasnie miedzy 11 a 13 dc. A mam miedzy 28 a 30 dni.
Isabel mysle ze powinna dac ci juz jakies leki wspomagajace, a juz napewno wziac na monitoring czy ta ovulka w ogole wystepuje.
Ja w tamtym cyklu zaczelam pic dziurawca, i jego sie pije tyllo do ovu, ale coz. Ztego jak musialam zrobic pauze w staraniach do tego lykam wiesiolka i czywiscie kwas foliowy;) zobaczymy co w tym cyklu sie stanie
Okropnie bola mnie piersi i do tego mnie mdli, parodia normalnie:/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny moge sie dołaczyc?
Ja sie staram tez o fasolke... i tez tak jak Karmelek mam 6 latkę w domu
w pierwsza ciaze oraz w druga zaszlam za pierwszym razem
teraz jestem po poronieniu w sierpniu i jest juz cykl jak sie staram i nic z tego ;(
wyniki mam ok lekarze mowia ze tez jest wszystko dobrze...owulacja niby tez jest...
wiecie co wydaje mi sie ze to blokada psychiczna ((
teraz czekam na ta france @ oby nie przyszla!bo nikt tu na nia nie czeka -
katy1986 wrote:a ile masz latek jezeli mozna zapytać?no po roku staran do juz obowiazkowo powinna Cie skierowac na jakies podstawowe badanka a miałaś może monitoring cyklu??
-
nick nieaktualny
-
isabel wrote:Mam 26 lat. Monitoringu nie miałam. Jutro się wszystkiego dowiem, co gin chce w mojej sprawie zrobić. I tak jak pisałaś na jakieś podstawowe badania będzie mnie musiała wysłać.
i jak tam isabel juz po wizycie??co powiedziała gin??skierowała na jakies badanka??
katy1986 -
katy1986 wrote:i jak tam isabel juz po wizycie??co powiedziała gin??skierowała na jakies badanka??
Dzisiaj się tylko zdenerwowałam, bo specjalnie brałam wolne w pracy a tu nici z wizyty. -
no to faktycznie kiepsko no niestety czasami te terminy sa masakryczne ja mam o tyle fajnie,że jeżdżę do mojego lekarza do szpitala w którym on przyjmuje na nfz i nie czekam na wizyte dłużej niż dwa dni a,że monitoring mam 2-3 razy w miesiącu no to troszkę można zaoszczędzićkaty1986