Stosunek przerywany
-
WIADOMOŚĆ
-
juna wrote:To test już będzie wiarygodny, bez różnicy o jakiej porze dnia go zrobisz.
Chciałam zacytować a przez przypadek polubiłam Twoją wiadomość
-
Magda - mbc wrote:dobra decyzja
i dzieciom też raczej mów, żeby się porządnie zabezpieczały. Już nie chodzi o tę ciążę, ale nie wiadomo ilu będą miały partnerów etc.
Zabezpieczenia przede wszystkim. Ja się zabezpieczałam od 1 razu. Bądźmy odpowiedzialni! -
Cukier wrote:5 lat stosunku przerywanego , jeden raz pełny i cb , teraz 1cs . czyli metoda sie sprawdza jezeli ufa sie partnerowi
-
nick nieaktualnyDziewczyno... Jesteś na forum gdzie kobiety starają się o dziecko, walczą o to latami jak lwice a Ty zakładasz temat o stosunku przerwanym ? Wez się puknij porządnie. Co w ogóle robisz na takim forum ? Musisz być jakimś trollem bo nie wierzę że ktoś dorosły wchodzi na to forum i zakłada taki temat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 18:49
Drobinka91, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
Polecam forum anty to forum o roznych metodach antykoncepcji i anty dzieciowe. Nie bede wstawiać linku, osoba rozumna sobie wygoogluje
-
PannaNikt! wrote:A jestem ciekawa czy ktoś zaciążył od stosunku przerywanego
Moje kolezanki z gimnazjum w sumie trzy z klasy ;pKrystyna123 lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Ale z drugiej strony ile z nas uprawia "pelny" seks od miesiecy czy lat i nic nie wychodzi wiec ja juz sama nie wiem Jak ktos ma zajsc to zajdzie biorac tabletki i stosujac prezerwatywy.
Moja kolezanka w liceum... Zapomniala tabletki, seks byl w prezerwatywie ale wystarczylo zmieniac pozycje i z prezerwatywy wycieklo plakala niesamowicie, ze i prezerwatywa i tabletki... A nie wyszlo a raczej piekny Adas wyszedl ;p urodzila kilka dni przed matura i jeszcze na nia przyszla.