Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Stres przedślubny. Temat całkiem odrębny od starań
Odpowiedz

Stres przedślubny. Temat całkiem odrębny od starań

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    My póki co cywilny w naszych kochanych górach w Zakopanym :-) ale wiem ze będzie pięknie

Oby Wam dużo śniegu napadało, będą piękne zdjęcia :D

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W najbliższą niedzielę stuknie nam rok ;)

Landryneczka lubi tę wiadomość

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, ciekawe, czy mój mąż pamięta :P

• myshka84 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój nie pamiętał, mimo że przypominałam. ;)

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • lotta.89 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myshka u mojego męża za miesiąc może być podobnie :P

Nasz synuś :)
    thgf3e3kkxdkony7.png

<3 <3 cykl starań

Wysłany: 23 lipca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myshka84 wrote:
    mój nie pamiętał, mimo że przypominałam. ;)

Ja nie będę przypominać :P może mnie zaskoczy :P

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa było pieknie!!! Chce jeszcze raz ;D (szczegółowo opisane weselicho w moim pamietniku tu na ovufriend :D zapraszam ^^)
    Powiem tak: panikowałam jak głupia i biadoliłam tutaj, ze kto jak kto ale ja ze padne na mszy ze stresu, ale chyba to cud Boży mnie dostąpił, że stres odpuscił jak ubrałam sukienke. Mdliło mnie z rana, u fryzjerki musialam pic wode, u kosmetyczki tez ;D smiały sie ze mnie ;D ale jak wrocilam do domu, wszyscy w dobrych humorach, zaczelam z siostra tanczyc dla rozluznienia i od razu mi przeszło;) OSTATNI moment stresu był jak mój mąż przyszedł i zapinałam mu butonierke to mi sie rece trzesly, ale za chwile jakby ktos ze mnie upuscil caaaaały stres i potem aż kipiało ze mnie szczescie, banan na twarzy nie schodził mi do konca wesela! było cudownie :) w kosciele zero stresu, owszem biło mi serce tuz przed przysiega, ale nic sie nie stresowałam ;) na lajcie :)siostra swiadkowa była zdumiona, że tak pieknie dalam rade ( ja panikara ;P) a wszyscy goscie mowili nam ze mysleli ze oboje zaraz wybuchniemy ze smiechu podczas przysiegi tak w glosie slychac było nasze smiejące sie do siebie gebusie ;D no a wesele bajka;D goscie sie super bawili, nikt sie nie upił, orkiestra super, jedzenie tez. Teraz czekamy na sesje w plenerze i potem oczekiwanie na film, by przezyc to jeszcze raz! <3

littleladybird, Paulette lubią tę wiadomość

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png

Wysłany: 24 lipca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudownie :D a tak się bałaś :P

Wysłany: 24 lipca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stevie Wondera- I just called to say I love You
    Tez mieliśmy to, tylko w wersji instrumentalnej na moim ukochanym saksofonie :D :D :D

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak sie bałam;) ja to zawsze tak przezywam i boje sie wszystkiego, ze sie nie uda i w ogole i do dnia dzisiejszego jestem w szoku, ze stres mnie opuscil całkowicie. Bo na przyklad moja bratowa co zawsze ma podejscie do zycia "bedzie co ma byc, nie ma co sie denerwowac" i jest wyluzowana i pozytywnie nastawiona do wszystkiego to na swoim ślubie pamietam była taaka zestresowana, że masakra. Pamietam jej przerazoną mine jak przyjechalismy do niej z panem młodym. Ani jednego usmiechu nie zauwazylam, powazna spieta i ponura. Z mamą myslałysmy ze sie rozmyśliła;D

Wysłany: 24 lipca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli bratowa miała na odwrót :P luzara a spanikowała :D

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie tak :D

• Anetpis Koleżanka

Wysłany: 8 lutego, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama jestem w podobnej sytuacji

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 9 lutego, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weź głęboki oddech. Coś Ci powiem. I tak się nie wszystko uda tak zaplanujecie i znajdzie się ktoś komu się coś nie będzie podobać. Nie o to w tym chodzi żeby wszystko było na tip-top. My mieliśmy mieć piękną ceremonię w plenerze, a stało się to co zakładałam najmniej czy lunął taki deszcz jakiego nie widziałam z 10 lat. To nie była ulewa to był armagedon. Goście się pospozniali przez to maskara. I wiesz i tak było fajnie. Najbardziej żałuję tego że właśnie nie cieszyłam się z tego czasu i cały czas tylko myślałam żeby wszystko było super. Odpuści sobie jeśli stresuje cię pierwszy taniec to nie tańczcie. Zadbaj o to żeby też się dobrze bawić spędzić podczas wesela czas z rodziną, zostawić sobie parę fajnych wspomnień. Wyśmiać sytuacje jeśli coś pójdzie niezgodnie z planem. Wypić drinka, zjeść coś dobrego. Inaczej będziesz jak te wszystkie zeshizowane panny młode, które dbaj na weselu o wszystko tylko nie o siebie.
    Od siebie polecam też nad zamówieniem wcześniej alkoholu w hurtowni w sieci https://mybafi.pl/hurtownia-alkoholi-miejsce-gdzie-roznorodnosc-spotyka-potrzeby-biznesu/
    Bedzie wygodniej i znacznie taniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego, 14:50

• dkdk Koleżanka

Wysłany: 17 lipca, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stres miałam straszny, tydzień przed. 3 dni gorączka, biegunka, drgawki, nic nie jadłam, mało piłam. Dwa dni przed weselem było całkiem, coś tam zjadłam, ale stres był dalej i nie mogłam spać. Ogólnie, na własnym weselu byłam tak przemęczona, że połowy nie pamiętam
    Naprawdę, nie ma się co stresować, potraktuj to jako imprezę i tyle
    Najważniejsze żebyś miała dokumenty i tyle

No i podpowiem, ze warto jest zastanowić się nad herbatką na uspokojenie https://loremvit.pl/produkt/uspokojenie/ Jak na przyklad Loremvit :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września, 07:00

• sawak Koleżanka

Wysłany: 25 października, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam dwa tygodnie, więc rozumiem pytanie. Dni wolne na godziny mamy wypisane i biegamy, mimo że nie zostawiłam nic na ostatnią chwilę..
    https://produktybonifraterskie.pl/stres-i-zdrowie-psychiczne-jak-radzic-sobie-z-wyzwaniami-dnia-codziennego/

Zerknij sobie na stronę :) Jest tutaj kilka sposobów na radzenie sobie ze stresem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października, 08:09

• Oczekujaca Znajoma

Wysłany: 26 października, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Banalne, bo sama jestem nerwusem, ale ten dzień leci, wszystko dzieje się tak szybko, że nawet jeśli zatrzęsie się głos to nic nie nie stanie. Ja się pomotalam przy przysiędze i w sumie to nic się nie stało😆 z perspektywy czasu pamiętam głównie to, że ten ślub i wesele tak szybko się skończyło😂 to Wasz dzień, bardzo poważna decyzja i byłoby dziwne gdybyś jednak się tym nie stresowała. Życzę Ci wszystkiego dobrego i oby Wasz dzień był jednym z lepszych w życiu, a na pewno tak będzie 🩷

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ