Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczeń- tak miesiąc z pozytywem !!!
Odpowiedz

Styczeń- tak miesiąc z pozytywem !!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • mersiak Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało w grudniu, w styczniu się dowiedziałam

3jgxskjo0p8dsc51.png
    Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mersiak wrote:
    Udało w grudniu, w styczniu się dowiedziałam
    W opisie masz 2016 a jest 2015 .
    bardzo mi przykro

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    A nie jadłaś może wędzonej piranii?? Bo na innym wątku dziewczyny pisały, że jak się je wędzoną makrelę, to się jest w ciąży, a od wędzonej piranii właśnie jakieś bóle piersi i odgryzione sutki czy coś takiego.....................
    hahaha padłam :D

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ