Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie atak paskudnej 🐵... Trzymam kciuki za mnóstwo kresek w tej drugiej połowie miesiąca i gratuluję wszystkim, które już je ujrzały😊
redka lubi tę wiadomość
Starania od października 2020
Maj 2021: Puste jajo 💔
IVF 2023: Brak zarodków 😭
21.10.2023⏸ Naturalna niespodzianka 😮
Beta 289/761/ 1611, wizyta ➡️ widać pęcherzyk 😊
7.11 Mamy 4mm dzidzi z bijącym serduszkiem ❤😍
29.11 9t2d ➡️Serduszko przestało bić w 6tyg 😭💔
👼 Chłopczyk, trisomia 13 😪 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejo. Zrobiłam rano test. Wyszedł. Pozytywny. Kreska jest widoczna. To 26 dc. Oczywiście radość. A teraz stres obawy żeby tylko było dobrze mam jedną pociechę a mimo to nie wiem co robić hehe kiedy do lekarza. Czy odczekać 2 tyg jezcze bo i tak nie wiadomo czy coś będzie widać czy iść... Co robić... 1 ciążę miałam puste jajo płodowe a wszystko robilam. Wizyty bete hcg a i tak człowiek czekał na rozwój sytuacji. Więc nie wiem czy dodatkowo się stresować tylko po prostu czekać. Wykonam jutro jeszcze test. No ale piersi bola ogólne jakieś objawy są. Może raczej stres... Co robić... Ehhh dziewczyny jak fajnie ze tutaj jesteście...
redka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsia9031 wrote:Hejo. Zrobiłam rano test. Wyszedł. Pozytywny. Kreska jest widoczna. To 26 dc. Oczywiście radość. A teraz stres obawy żeby tylko było dobrze mam jedną pociechę a mimo to nie wiem co robić hehe kiedy do lekarza. Czy odczekać 2 tyg jezcze bo i tak nie wiadomo czy coś będzie widać czy iść... Co robić... 1 ciążę miałam puste jajo płodowe a wszystko robilam. Wizyty bete hcg a i tak człowiek czekał na rozwój sytuacji. Więc nie wiem czy dodatkowo się stresować tylko po prostu czekać. Wykonam jutro jeszcze test. No ale piersi bola ogólne jakieś objawy są. Może raczej stres... Co robić... Ehhh dziewczyny jak fajnie ze tutaj jesteście...
No do lekarza jeszcze nie za wczesnie -
Asia9031 wrote:Hejo. Zrobiłam rano test. Wyszedł. Pozytywny. Kreska jest widoczna. To 26 dc. Oczywiście radość. A teraz stres obawy żeby tylko było dobrze mam jedną pociechę a mimo to nie wiem co robić hehe kiedy do lekarza. Czy odczekać 2 tyg jezcze bo i tak nie wiadomo czy coś będzie widać czy iść... Co robić... 1 ciążę miałam puste jajo płodowe a wszystko robilam. Wizyty bete hcg a i tak człowiek czekał na rozwój sytuacji. Więc nie wiem czy dodatkowo się stresować tylko po prostu czekać. Wykonam jutro jeszcze test. No ale piersi bola ogólne jakieś objawy są. Może raczej stres... Co robić... Ehhh dziewczyny jak fajnie ze tutaj jesteście...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2021, 08:00
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Asia9031 wrote:Hejo. Zrobiłam rano test. Wyszedł. Pozytywny. Kreska jest widoczna. To 26 dc. Oczywiście radość. A teraz stres obawy żeby tylko było dobrze mam jedną pociechę a mimo to nie wiem co robić hehe kiedy do lekarza. Czy odczekać 2 tyg jezcze bo i tak nie wiadomo czy coś będzie widać czy iść... Co robić... 1 ciążę miałam puste jajo płodowe a wszystko robilam. Wizyty bete hcg a i tak człowiek czekał na rozwój sytuacji. Więc nie wiem czy dodatkowo się stresować tylko po prostu czekać. Wykonam jutro jeszcze test. No ale piersi bola ogólne jakieś objawy są. Może raczej stres... Co robić... Ehhh dziewczyny jak fajnie ze tutaj jesteście...
A ja Ci powiem, ze spokojnie bym czekała, tak żeby na usg pójść na przełomie 6-7 tygodnia. Wtedy już zobaczysz co trzeba, a teraz tylko spokój, tylko spokój ❤️ Wiem co czujesz, bo tez jestem po poronieniu.
Ewentualnie zrób sobie betę, może nie teraz już, ale za jakiś tydzień żeby była już wyższa. Progesteronu bym nie robiła, chyba Że masz zdiagnozowaną niedomoge lutealną. Jeśli nie - ciałko żółte które zostało z owulacji napewno ładnie produkuje progesteron.25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna33 wrote:A ja Ci powiem, ze spokojnie bym czekała, tak żeby na usg pójść na przełomie 6-7 tygodnia. Wtedy już zobaczysz co trzeba, a teraz tylko spokój, tylko spokój ❤️ Wiem co czujesz, bo tez jestem po poronieniu.
Ewentualnie zrób sobie betę, może nie teraz już, ale za jakiś tydzień żeby była już wyższa. Progesteronu bym nie robiła, chyba Że masz zdiagnozowaną niedomoge lutealną. Jeśli nie - ciałko żółte które zostało z owulacji napewno ładnie produkuje progesteron. -
nick nieaktualnyAsia9031 wrote:Wiesz co miałam w 1 ciąży puste jajo płodowe. A na to chyba wpływu nie mamy. Potem urodziłam chłopca. Teraz kolejna ciaza. To 26 dc. Zrobiłam. Betę z ciekawosci i progesteron. Jaki on powinien być? Czy można się woogle uchronić i brać od początku jakieś tabletki podtrzymujące? To i tak wymaga czasu chyba. Zobaczę jaki ten progostereonm wolę chuchac na zimne. Chociaż w drugiej ciazy nic nie bralam...
-
Asia9031 wrote:Wiesz co miałam w 1 ciąży puste jajo płodowe. A na to chyba wpływu nie mamy. Potem urodziłam chłopca. Teraz kolejna ciaza. To 26 dc. Zrobiłam. Betę z ciekawosci i progesteron. Jaki on powinien być? Czy można się woogle uchronić i brać od początku jakieś tabletki podtrzymujące? To i tak wymaga czasu chyba. Zobaczę jaki ten progostereonm wolę chuchac na zimne. Chociaż w drugiej ciazy nic nie bralam...
Ja bym nie brała progesteronu bo nawet jak nie daj Boże puste jajo to będzie Ci on sztucznie trzymał ciąże i nie dawał jej się skończyć. Miałam podobną sytuacje.
Dzidzia jest zdrowa i progesteron będzie piękny, zobaczysz. Nie ma jakiegoś wyniku progesteronu który mówiłby ze jest super albo nie. Bądź dobrej myśli ☺️CestLaVie lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Zrobilam test i bialo tak jak się spodziewałam 🙄 jutro powinna być @ wiec powoli przenosze się na lutowy wątek 🙂
Dsiewczyny mam takie pytanie do tych które biora euthyrox albo bromergon czy po tych lekach pojawiły się u was zaparcia? Jeśli tak to czy po jakimś czasie to przejdzie? Kurde biorę od dwóch tyg i zauważyłam pogorszenie jeśli chodzi o 2 i ogólnie mam ciągle wielki brzuch, przed nigdy nie miałam z tym problemów 🙄13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
30.11 Jest ❤
14.12 19,4mm szczęścia 🥰
07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
11 01 CRL 6,25 cm 🥰
08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
08.03 374g 💞
05.04 754g💞
10.05
13.05 III prenatalne -
U mnie dzisiaj testowanie i czysta biel, po terminie okresu. Czekam na 🐒 i pewnie spotkamy się w lutym... Aczkolwiek mam cień nadziei, bo test o czułości 25 robiłam z drugiego moczu po wypiciu szklanki wody i soku więc mocno rozcieńczony, ale chyba w takim terminie to już i tak byłoby coś widać. Sama nie wiem.
-
Anna15 wrote:Cześć dziewczyny czy znacie może jakiegoś androloga w Łodzi, który przyjmuję na NFZ? Dostaliśmy skierowanie od lekarza rodzinnego, ale jak zaczęłam dzwonić to okazuje się, że wszyscy przyjmują prywatnie. Pozdrawiam
Mój mąż był w Salve Medica prywatnie u dr Słowikowskiej. Weszłam teraz na ich stronę i jakaś DR N. MED. Elżbieta Oszukowska przyjmuje na nfz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2021, 11:37