Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
Odpowiedz

Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️

Oceń ten wątek:
  • Renia Autorytet

Wysłany: 3 października 2021, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem w końcu po :) urodziłam dziś rano przez CC, decyzję podejmowali na szybko gdy okazało się że mały jest za duży i nie przejdzie.
    4100g :)

• Anciol Przyjaciółka

Wysłany: 4 października 2021, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje! Ja nadal czekam. Wczoraj byłam na ktg, nawet pisały się skurcze Ale wszystko zamknięte nadal

• Renia Autorytet

Wysłany: 5 października 2021, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :) na kiedy masz termin? Ja zaczęłam rodzic dokładnie tydzień po terminie, czekanie nie jest łatwe ale już niedużo :)

• Asia9031 Autorytet

Wysłany: 8 października 2021, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tan wasze maluszki. My juz prawie 3 tyg mamy. Niestety mecza ja gazy i nie spi spokojnie. Nie. Moze bidulka pojac butelki... Dzisiaj jade do doradcy cdl

• Anciol Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2021, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja urodziłam 11 października przez gg. Okazało się że dzidzia waży 4040 A ja mam zwężoną miednicę

• Renia Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anciol, gratulacje! Niech dzidzia zdrowo rośnie.
    Widzę że podobna sytuacja jak u mnie z porodem.

‹‹ 173 174 175 176 177
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ