Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny!
Piszę pracę magisterska na temat wpływu żywienia i wybranych parametrów stylu życia na płodność. Proszę jedynie o wypełnienie, krótkiej ankiety, która jest przedmiotem badań mojej pracy mgr. Sama ankieta zawiera pytania dotyczące głównie żywienia 😊 Ankieta jest ANONIMOWA, a jej wyniki posłużą mi jedynie do dogłębnego zbadania tematu i napisania pracy mgr! Z góry dziękuję za poświęcony czas
Niestety nie da się kliknąć tutaj w link Trzeba skopiować
https://forms.gle/ciBiWBNwCtK3boix7 -
Mnie ostatnio jeden wieczór bolał brzuch tak jak na bardzo bolesny okres, całe podbrzusze promieniujace na lędzwie i uda. Zwaliło mnie z nog na kilka rodzin i w sumie jeszcze przez cala noc pobolewalo Ale żadnych plamien nie miałam. Ginekolog stwierdziła że tak się może zdarzać w terminie miesiączki. Ja jeszcze nie mam skierowania na krzywą A wizyta u gin dopiero 18 czerwca
-
Oj to aie martwiłaś pewnie. No widzisz z ciaza tak jest. Ale jest ok to najwazniejsze. No podobno w terminie miesiaczki mozemy sie zle czuc. Ale wiadomo wszystko trzeba sprawdzax.. Mnie np dzisiaj boli zoladek. A tak ze spraw przyjemniejszych wyoralam sobie ciuszki 56 i 62 mam cala czafe i poukladalan. Bo potem nie wiem jak bedzie. Teraz juz większe zakupy typu butelki rozki itd.
-
No ja też zmarzluch jestem. Ciesze sie sloneczkiem. Mam juz szafke zapelniona wyorasowanymi ciuszkami. Teraz zostana te wieksze rzeczy do ogarnięcia. Szukan fajnwgo otulacza do fotelika i gondoli. Plus jakas fajna. Pościel do wozka. Bo w lozeczku rozek tylko. Ewenutalnie później spiworek
-
Ja w sumie niewiele leżę, nadal pracuje także dopiero wieczorami mogę odpocząć największy problem mam z zasypianiem, jakoś nie mogę nie wiem czemu
Wyprawkę też kompletuje, ubranek już troche mam ale jeszcze nie wypranych ale mam poczucie że sporo już mam -
Ja też właśnie miałam teraz ponownie Toxo Ale ja mam przeciwciala ich więc przynajmniej nie muszę się martwić że gdzieś łapię.
Mam też anemie Ale gin kazała mi dietą uzupełniać żelazo. No i zastanawia mnie czy wszystkie macie taki wysoki cholesterol ponad 200? Tak się zaczęłam teraz zastanawiać Ale jak miałam niski cholesterol to mi gin mówiła że muszę mieć większy żeby hormony były w normie. No i kazała mi się ograniczyć że słońcem bo wg niej mam już za wysoki poziom d3 mimo że tylko 46 A norma jest do 100. 🙄