Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia9031 wrote:Hejo a u mnie dzień jak codzień. Praca i co i boli mnie w krzyżach a to brzuch pobolewa jak na okres... Stresujace to jest. Ale już niedługo do domu to się położę i może to kiedy minie:)
Mam to samo, ale mam wrażenie że z każdym dniem pobolewa mniej:) najbardziej chyba było w dzień gdy miał przyjść okres...Twinsowa lubi tę wiadomość
-
U mnie temperatura spada na 2 dzień okresu, tzn zazwyczaj rano temperatura na poziomie jak w dniu poprzednim a wieczorem pojawial się okres. Wiec ja nie jestem najlepszym przykładem
W tym cyklu nie mierze 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2021, 14:58
👩🏼Ja 33🧔 On prawie 38
Dieta od początku grudnia, mimo ze oboje jesteśmy szczupli
Suple:aspiryna75, kwas foliowy, b12, koenzym q10+plastry borowinowe przed owulacja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie od rana cisza z plamieniem.
Zgłupieć można przez tą @ ...Historia starań:
- start 2018 r.
- 03.2019 CP 💔
- 09.2019 HSG - niedrożność w jednym jajowodzie
- 11.2020 -> 1 IVF
~ 1 pęcherzyk dominujący, odroczono punkcję 😔
- 12.2020 -> 2 IVF:
~ 1 zarodek, brak dzielącej się komóreczki 😔
- 03.2021 -> 3 IVF
~ wszystkie komórki niedojrzałe 😔
- 04.2021 kwalifikacja do 4 IVF
~ wszystkie komórki niedojrzałe 😔
- 08.2023 - 5 IVF z KD
~ cykl sztuczny, transfer blastocysty 2.09.2023
~ 10dpt 259 mIU/ml; 12 dpt 700 mIU/ml
~ 20 dpt pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym
~ 31 dpt 💓 i zarodek 6,7 mm (6Hbd4)
~ 4,7 cm maluszek (11Hbd)
- prenatalne i połowkowe OK; dziewczynka !
~ 24.05.24 -> 3390 g szczęścia
- w zapasie ❄️ 2
AMH: 0,8.
Wykryto: konflikt serologiczny, niski czynnik VII krzepliwości krwi (30%).
-
Mam chytry plan na jutro.
Kupiłam sobie clearblue cyfrowy żeby ewentualnie sprawdzić pozytyw na innym teście,zresztą zawsze byłam ciekawa jak on działa.
Jak wyjdzie w dalszym ciągu ciąża to śmigam na betę i progesteron.
I takim sposobem wyczerpie wszystkie testy jakie posiadam w domu i będę miała spokój z sikaniem 😁😎Renia, Blanka1988, Otter, Agata :) lubią tę wiadomość
-
Renia wrote:Plecy mnie pobolewają ale ja mam ogólnie problemy z kręgosłupem więc ciężko odróżnić od czego to 😁
Twinsowa, Renia lubią tę wiadomość
-
Twinsowa wrote:Mam chytry plan na jutro.
Kupiłam sobie clearblue cyfrowy żeby ewentualnie sprawdzić pozytyw na innym teście,zresztą zawsze byłam ciekawa jak on działa.
Jak wyjdzie w dalszym ciągu ciąża to śmigam na betę i progesteron.
I takim sposobem wyczerpie wszystkie testy jakie posiadam w domu i będę miała spokój z sikaniem 😁😎Twinsowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRenia wrote:Nynka ile jesteś dni po? Może jeszcze nie wszystko stracone?
10/11dpo.....jesli owu byla.
Już nawet nie robie żadnej nadziei. Oby mnie nie zalało jutro przed ginem. Brzuch standard, plecy też...także już mi troche żal na cały swiat minąl...pewnie znowu sie ofovham w dniu @ a pozniej wymyślę nowy cud pomysl na cykl, choc licze, że ta lekarka cos zacznie -
Gratuluje wszystkim II kreseczek !!
Ja tu sobie cichutko siedze, czekam na swoj dzien testowania. Dopiero zaczelismy (4cs) wiec zapisana jestem, ale nie udzielam sie, bo dopiero zaczynamy starania wiec nawet nie wiem czasem o jakich badaniach mowa
-
Agata :) wrote:Dobra, mała aktualizacja, bo może kogoś pominęłam, a jak nie to chociaż wywołam do tablicy 😄
Lili93 / MartiMarti / MeggiGirl / Lolipop / Bąblinka / Madżi88 / midzia /Julkaaa /Pomarańcza/ Junjul / Otter / Antonia / Karolina33
Ujawnijcie się, poprawmy styczniowe statystyki 💚