Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Milu wrote:Takie same mi wyszły w poniedziałek:) pieknie! Ja na bete ide jutro, ale za Ciebie mocno trzymam kciuki! 🙏❤
Ja za Ciebie też!!Milu lubi tę wiadomość
Ania ❤ ur. 27.09.2021
12.2015 💔 7tc 01.2020 💔 10tc
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." -
Dominika283 wrote:TestNow firmy Medimes
To ja mam inne, ale chyba jednak się nie mylą tylko są bardzo czułe bo na nich kreska co prawda delikatna pojawiła się od razu A na Pink ledwo widoczna i to po czasie.
Dziewczyny, ja chyba jednak jestem w ciąży. Zrobiłam kolejny test tej samej firmy i kreska jest ciemniejsza. Teraz tylko muszę potwierdzić bete i sprawdzić przyrost. Ale to dopiero w przyszłym tygodniu mogę. Wychodzi na to, że są jednak możliwe tak wczesne objawy bo ja od kilku dni mam straszne mdłości. Nic nie mogę jeść.
https://naforum.zapodaj.net/ce59137e7d90.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2021, 07:21
Twinsowa, mgielka lubią tę wiadomość
- 27.12.2020 CB
- 02.02.2021 beta HCG 128
- 05.02.2021 beta HCG 379 -
nick nieaktualnyVew wrote:To ja mam inne, ale chyba jednak się nie mylą tylko są bardzo czułe bo na nich kreska co prawda delikatna pojawiła się od razu A na Pink ledwo widoczna i to po czasie.
Dziewczyny, ja chyba jednak jestem w ciąży. Zrobiłam kolejny test tej samej firmy i kreska jest ciemniejsza. Teraz tylko muszę potwierdzić bete i sprawdzić przyrost. Ale to dopiero w przyszłym tygodniu mogę. Wychodzi na to, że są jednak możliwe tak wczesne objawy bo ja od kilku dni mam straszne mdłości. Nic nie mogę jeść. Wrzucę Wam później zdjęcie testu
Każdy organizm jest inny więc wszystko jest możliwe -
nick nieaktualny
-
futuremama wrote:U mnie temp juz w dół, wszystko mija także dziś @ pewnie albo tak jak ostatnio następnego dnia.
Przykro mi kochana, ale skoro @ ma przyjść to niech przychodzi jak najszybciej żebyś mogła zacząć nowy cykl!futuremama lubi tę wiadomość
-
Asia9031 wrote:Hejo. Ja już w pracy. O dziwo brak mdłości. W 1.ciazy nie miałam ich w cale. Oprócz zapachu lodowki który mnie odrzucał. A u was jak? Dobrze ze jutro weekend to odpocznę sobie.....
Ja już w pracy, dzisiaj boli mnie w krzyżu... A poza tym nic się nie dzieje. Wczoraj wieczorem mialam rewolucje jelitowe co chwilę na kiblu.
Kusi mnie żeby sprawdzić betę, nie wiem czy zrobię w dniu wizyty u gina, myślę że w moim przypadku po przejściu ciąży pozamacicznej uzasadnione jest kontrolowanie jej poziomu 🤔 -
Twinsowa wrote:Ja już w pracy, dzisiaj boli mnie w krzyżu... A poza tym nic się nie dzieje. Wczoraj wieczorem mialam rewolucje jelitowe co chwilę na kiblu.
Kusi mnie żeby sprawdzić betę, nie wiem czy zrobię w dniu wizyty u gina, myślę że w moim przypadku po przejściu ciąży pozamacicznej uzasadnione jest kontrolowanie jej poziomu 🤔
Po pozamacicznej to ja był poszła na usg zobaczyć czy pęcherzyk w macicy. To da 100% gwarancji, beta może dobrze przyrastać a ciąża być poza macicą25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
futuremama wrote:Martyna a Ty jak tam, testowałaś dziś czy odpuszczasz do @?
Sytuacja wyglada tak, ze jak zrobiłam test we wtorek to był cień na facelle. I nie wiadomo czy to stary czy nowy. No i jak powtórzyłam wczoraj rano (wiem, nie powinno się porównywać testów różnych firm, ale nie jestem w PL żeby kupić znów facelle) to miałam mało czasu i wydawało mi się ze kreska bledsza, prawie nie widoczna. Popołudniu porownalam po wyschnięciu i:
Na dole test z wczoraj.
https://zapodaj.net/7099f822a83c2.jpg.html
Nie wiem jak to interpretować z tego względu ze to testy różnych firm, obydwa uznawane za bd wybarwiające się. Grzecznie czekam na okres i powtarzam w głowie ze to stara kreska. Jak jutro okresu nie będzie, to chyba skuszę się na teścik, oczywiście już tej samej firmy co wczorajszy test.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2021, 10:03
Twinsowa lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Martyna33 wrote:Sytuacja wyglada tak, ze jak zrobiłam test we wtorek to był cień na facelle. I nie wiadomo czy to stary czy nowy. No i jak powtórzyłam wczoraj (wiem, nie powinno się porównywać testów różnych firm, ale nie jestem w PL żeby kupić znów facelle) to miałam mało czasu i wydawało mi się ze kreska bledsza, prawie nie widoczna. Popołudniu porownalam po wyschnięciu i:
Na dole test z wczoraj.
Nie wiem jak to interpretować z tego względu ze to testy różnych firm, obydwa uznawane za bd wybarwiające się. Grzecznie czekam na okres i powtarzam w głowie ze to stara kreska. Jak jutro okresu nie będzie, to chyba skuszę się na teścik, oczywiście już tej samej firmy co wczorajszy test.
Podziwiam za cierpliwość, ja bym chyba nie wytrzymała i zrobiła test jeszcze dzisiaj! Ewidentnie ten na dole jest ciemniejszy ale najlepiej porównaj jutro jak zrobisz tej samej firmy trzymam kciuki! -
Renia wrote:Podziwiam za cierpliwość, ja bym chyba nie wytrzymała i zrobiła test jeszcze dzisiaj! Ewidentnie ten na dole jest ciemniejszy ale najlepiej porównaj jutro jak zrobisz tej samej firmy trzymam kciuki!
Wiesz co dla mnie największy przyrost widać jak się zrobi w odstępie 2 dni właśnie test. Nie chciałam dzis zrobić i rozkminiac czy jest ciemniejsza czy może nie. Jutro będzie czarno na białym, albo na czerwonym jak przyjdzie okres haha25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Martyna33 wrote:Sytuacja wyglada tak, ze jak zrobiłam test we wtorek to był cień na facelle. I nie wiadomo czy to stary czy nowy. No i jak powtórzyłam wczoraj (wiem, nie powinno się porównywać testów różnych firm, ale nie jestem w PL żeby kupić znów facelle) to miałam mało czasu i wydawało mi się ze kreska bledsza, prawie nie widoczna. Popołudniu porownalam po wyschnięciu i:
Na dole test z wczoraj.
Nie wiem jak to interpretować z tego względu ze to testy różnych firm, obydwa uznawane za bd wybarwiające się. Grzecznie czekam na okres i powtarzam w głowie ze to stara kreska. Jak jutro okresu nie będzie, to chyba skuszę się na teścik, oczywiście już tej samej firmy co wczorajszy test.
Martyna jak dla mnie to ten na dole ewidentnie ciemnieje. Nawet jak innej firmy to różnica ewidentna -
adu wrote:Juz pomijając, że to inne firmy, to Martyna powiem Ci, że jak na z popołudniowego moczu to całkiem ciemna tą kreska, nawet nie trzeba przybliżać!
Obydwa z porannego 😂25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Martyna33 jak ciemnieje to dobrze! Ja miałam zrobić bete, ale wyciągnęłam jeszcze jeden test. I takie wyniki. Tłuste krechy, a na początku niby widoczne ale blade już trochę się uspokoiłam. Trzymam kciuki! A jak jie test to moze beta?
https://zapodaj.net/edd3263c275c7.jpg.html
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Milu wrote:Martyna33 jak ciemnieje to dobrze! Ja miałam zrobić bete, ale wyciągnęłam jeszcze jeden test. I takie wyniki. Tłuste krechy, a na początku niby widoczne ale blade już trochę się uspokoiłam. Trzymam kciuki! A jak jie test to moze beta?
https://zapodaj.net/edd3263c275c7.jpg.html
Wychodzę z założenia ze jak będą dwie grube krechy to dopiero wtedy beta. Albo w ogóle bez bety. Tak naprawdę ona nic mi nie da
Narazie będę porównywać testamifuturemama lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
futuremama wrote:Jak dla mnie druga super i trzymam strasznie mocno kciuki żeby jutro była mocniejsza
Bo porównanie jak dla mnie dwóch różnych niestety nic nie daje. U mnie nawet ja dwa były facelle ale jeden słupkowy a drugi strumieniowy była ogromna różnica.
Pamiętaj, ja tu jutro rano będę czekała na teściora 😁
A teraz się pytam gdzie jest moja @!
Jakoś po chwilach w stylu "już nigdy nie zobaczę pięknych kresek" włączył mi się tryb że jak dwa razy zaskoczyło to tym razem nas podrasuje i będzie dobrze.
W aptece nie widzę tego nac ale mam niedolako coś takiego jak bodyhouse i tam na stronie widze ten ze swansona więc może stacjonarnie będzie. Mam zamiar męża tez tym pokarmić. Kupię ashwangande co by swoje nerwy tez opanować bo wiem że też może pomóc na kortyzol i moją insulinę. Musze jeszcze poczytać co temu mojemu dorzucić😂 I na pewno u mnie szególnie bardziej tego niskiego ig się trzymać.
Ja również tak uważam, dlatego jeśli jutro @ nie przyjdzie to masz u mnie test jak w banku. Iskierka nadziei oczywiście jest, ale raczej nastawiam się na okresik.
Co do NAC , szukaj w sklepach z odzywkami, lub najlepiej wysyłkowo kupić. Napewno się uda, bardzo sprawnie zachodzisz w ciąże, tylko z podtrzymaniem trzeba popracować25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
futuremama wrote:Jak dla mnie druga super i trzymam strasznie mocno kciuki żeby jutro była mocniejsza
Bo porównanie jak dla mnie dwóch różnych niestety nic nie daje. U mnie nawet ja dwa były facelle ale jeden słupkowy a drugi strumieniowy była ogromna różnica.
Pamiętaj, ja tu jutro rano będę czekała na teściora 😁
A teraz się pytam gdzie jest moja @!
Jakoś po chwilach w stylu "już nigdy nie zobaczę pięknych kresek" włączył mi się tryb że jak dwa razy zaskoczyło to tym razem nas podrasuje i będzie dobrze.
W aptece nie widzę tego nac ale mam niedolako coś takiego jak bodyhouse i tam na stronie widze ten ze swansona więc może stacjonarnie będzie. Mam zamiar męża tez tym pokarmić. Kupię ashwangande co by swoje nerwy tez opanować bo wiem że też może pomóc na kortyzol i moją insulinę. Musze jeszcze poczytać co temu mojemu dorzucić😂 I na pewno u mnie szególnie bardziej tego niskiego ig się trzymać.
Z tym NAC to chyba najłatwiej będzie przez internet zamówić, ale jak masz jakieś sklepy w okolicy w których potencjalnie może być to sprawdź