Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2022, 17:33
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Dobra ostatnie pytanie. Każda aplikacja pokazuje mi trochę inaczej. Kiedy miałyście ostatnia miesiączkę?
Mi teraz wychodzi w innej aplikacji że kończe 5 tydzień i zaczynam 6 🤔 -
nick nieaktualnyTwinosowa ja to od poczatku sie zastanawiam czy Ci sie patka znów nie trafi😊
Futuremama i w ogole dziewczyny po biochemach, na ibsta u doktor od genów bylo pytanie o powtarzające biochemiczne, i powiedziala, ze nasienie, trombofilie i zespol antyfosfolipidowy do zbadania. Nie wiem czy to tez dotyczy kolejnych ciąż.
Ja mam bardzo dziwnego @, i juz sie boje tej wizyty wtorkowej. Ale mam zamiar z tego lekarza wyciagnac jakas pomoc też nie tylko usg.
I po wizycie chyba męża namowie na badania...Twinsowa lubi tę wiadomość
-
No ja byłam w 4 t i 6 dniu i był pęcherzyk plus pęcherzyk zoltkowy. Nast wizyta 9 lutego. Wolę chuchac na zimne. Kurcze czyli jeszxze może się okazać że bliźniaki? ooo wow. Ekstra Twinsowa.. Pamiętasz swoją reakcje na twoja ciążę bliźniacza? Ja wróciłam z pracy. Zjadlam podwójny obiad i leze. Pasuje coś posprzątać. Zagonie swoich chłopaków. Która z was nie lezy wogole w ciągu dnia?
Milu lubi tę wiadomość
-
Asia9031 wrote:No ja byłam w 4 t i 6 dniu i był pęcherzyk plus pęcherzyk zoltkowy. Nast wizyta 9 lutego. Wolę chuchac na zimne. Kurcze czyli jeszxze może się okazać że bliźniaki? ooo wow. Ekstra Twinsowa.. Pamiętasz swoją reakcje na twoja ciążę bliźniacza? Ja wróciłam z pracy. Zjadlam podwójny obiad i leze. Pasuje coś posprzątać. Zagonie swoich chłopaków. Która z was nie lezy wogole w ciągu dnia?
Ja ogólnie jak wracan z pracy to głównie leżę..
Ja dowiedziałam się o bliźniakach dopiero na drugiej wizycie i to na Izbie Przyjęć w szpitalu bo trochę plamiłam, to był 8 tc.
Pani powiedziała że serduszka biją ładnie i wszystko ok. Jak usłyszałam serduszka to się popłakałam, Pani myślała że ja wiem ze to dwójka. Reszty nie pamiętam, zatkało mnie. Śmiałam się i płakałam i tak na zmianę 😁 -
Twinsowa wrote:P. S. Dziewczyny te co ujrzały dwie kreski, przeskakujecie na jakiś inny wątek?
Może możemy poprostu zostać tutaj? Miesiąc się już w zasadzie kończy więc nie powinnyśmy nikomu przeszkadzać, albo możemy założyć jakiś inny:) ale myślę że fajnie byłoby móc nadal rozmawiać bo wszystkie jesteśmy na podobnym etapieMilu, Twinsowa lubią tę wiadomość
-
Twinsowa wrote:Dobra ostatnie pytanie. Każda aplikacja pokazuje mi trochę inaczej. Kiedy miałyście ostatnia miesiączkę?
Mi teraz wychodzi w innej aplikacji że kończe 5 tydzień i zaczynam 6 🤔Twinsowa lubi tę wiadomość
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Renia wrote:Może możemy poprostu zostać tutaj? Miesiąc się już w zasadzie kończy więc nie powinnyśmy nikomu przeszkadzać, albo możemy założyć jakiś inny:) ale myślę że fajnie byłoby móc nadal rozmawiać bo wszystkie jesteśmy na podobnym etapie
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Ja myślałam że będziemy tutaj nadal dyskutowac😄 mi też każda aplikacja pokazuje inaczej. Wg jednej jestem jeszcze w 4 tygodniu A wg innej w połowie 5. A wy jak obliczanie tydzień ciąży? Ja pierwszy dzień cyklu miałam 1 stycznia😆
Renia lubi tę wiadomość
-
Zrobiłam sikanca po powrocie z pracy, chciałam się upewnić ze mi się nie przyśniło... Myślę że jak na cały dzień plus jedzenie i picie to nasycenie drugiej kreski jest całkiem zacne.
https://naforum.zapodaj.net/fac7f45d8a37.jpg.html
Teraz się zastanawiam czym się zająć do wizyty u gina skoro nic mi się nie chce robić a upić się i zasnąć już nie można 😁
Otter, Nynka, Milu, Renia, MichaLina, futuremama lubią tę wiadomość
-
futuremama wrote:A kojarzycie może nazwę suplementu dla panów ale nie ten fertilman tylko coś innego było polecane... myślałam że zapisałam ale nie mam
Mój stary brał ProFertil. Kupowałam go na listki a i tak płaciłam dużo. Jakby któraś chciała to mogę wysłać bo został mi cały (bez jednej tabletki) z datą do 07.2021 -
Czesc dziewczyny. Mam pytanie bo sie juz zastanawiam ... Jestem w 28 dniu cyklu.
Od paru dni kloje/ ciagnie mnie w prawym jajniku. Do tego bola mnie zebra i szybko lapia mnie kolki, a przed chwilka mialam dwa mocne uklucia w podbrzuszu. Zastanawiam sie o co moze chodzic? Nie szukam objawow, tylko zastanawiam sie co z tym zrobic. Dodam jeszcze ze caly dzien czuje jakby ze mnie lecial okres, ale nic sie nie dzieje. Jeszcze za wczesnie bo okres powinnam dostac dopiero we wtorek, a nie jutro tak jak podalam na liscie testujacych. Ktoras miala cos podobnego?
Cycki i kregoslup tez mnie pobolewaja, ale to obiawy jak na okres. Bede wdzieczna za odpowiedz. -
Katopira wrote:Czesc dziewczyny. Mam pytanie bo sie juz zastanawiam ... Jestem w 28 dniu cyklu.
Od paru dni kloje/ ciagnie mnie w prawym jajniku. Do tego bola mnie zebra i szybko lapia mnie kolki, a przed chwilka mialam dwa mocne uklucia w podbrzuszu. Zastanawiam sie o co moze chodzic? Nie szukam objawow, tylko zastanawiam sie co z tym zrobic. Dodam jeszcze ze caly dzien czuje jakby ze mnie lecial okres, ale nic sie nie dzieje. Jeszcze za wczesnie bo okres powinnam dostac dopiero we wtorek, a nie jutro tak jak podalam na liscie testujacych. Ktoras miala cos podobnego?
Cycki i kregoslup tez mnie pobolewaja, ale to obiawy jak na okres. Bede wdzieczna za odpowiedz.
U mnie najpierw pojawił się ból piersi, później jajniki i podbrzusze plus właśnie uczucie mokrego w majtkach. Aż sprawdzałam czy to nie okres. Skończyło się na pozytywnym teście.
Możesz się zastanawiac co z tym zrobić ale jeśli nie zatestujesz to będziesz tylko dumać.
Mi test wyszedł dosyć wcześnie, ale pamiętaj żeby robić z porannego moczu.Katopira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Twinsowa wrote:U mnie najpierw pojawił się ból piersi, później jajniki i podbrzusze plus właśnie uczucie mokrego w majtkach. Aż sprawdzałam czy to nie okres. Skończyło się na pozytywnym teście.
Możesz się zastanawiac co z tym zrobić ale jeśli nie zatestujesz to będziesz tylko dumać.
Mi test wyszedł dosyć wcześnie, ale pamiętaj żeby robić z porannego moczu.
Dziekuje za odpowiedz, jutro sprawdze -
Nynka wrote:Ashwanganda!! Myślę o niej od miesiąca ale sie balam bo czytalam ze nie wskazana w ciazy.....
Ale na starania dobra... i na umysl, a moj tego potrzebuje🙈 to co można?Nynka lubi tę wiadomość
Równo 2 lata starań.
12.03 Laparoskopia - niedrożne jajowody
01.04 ⏸️ beta 272, prog 45💚 ➡️ 06.04 beta 2135 prog 43.9💛 ➡️ 12.04 beta 16254 🧡 ➡️ 16.04 3mm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️➡️ 07.05 2cm 3mm 💜 ➡️ 28.05 5cm 7mm ➡️22.07 350g chłopca 👣 04.09 1000g 15.10 2000g🐰 19.11 3000g 10.12.2021 👨👩👦 3240g 8:40