Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Katopira wrote:Czesc dziewczyny. Mam pytanie bo sie juz zastanawiam ... Jestem w 28 dniu cyklu.
Od paru dni kloje/ ciagnie mnie w prawym jajniku. Do tego bola mnie zebra i szybko lapia mnie kolki, a przed chwilka mialam dwa mocne uklucia w podbrzuszu. Zastanawiam sie o co moze chodzic? Nie szukam objawow, tylko zastanawiam sie co z tym zrobic. Dodam jeszcze ze caly dzien czuje jakby ze mnie lecial okres, ale nic sie nie dzieje. Jeszcze za wczesnie bo okres powinnam dostac dopiero we wtorek, a nie jutro tak jak podalam na liscie testujacych. Ktoras miala cos podobnego?
Cycki i kregoslup tez mnie pobolewaja, ale to obiawy jak na okres. Bede wdzieczna za odpowiedz.
Mnie bolał brzuch, jakby wzdęty od okres od 9dpo, nawet w nocy mnie wybudzal. No i test wyszedł pozytywny. Potem doszło mokro w majtach i cycki. Ale to dopiero dzień przed spodziewana miesiaczkaKatopira lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
Dwa tygodnie brak okresu. Były robione testy, wyszły negatywne. Wczoraj było usg nic nie pokazało. Dzisiaj wynnik bete 3.3 negatywny. A okresu nadal niema....
Czy jest jeszcze tu szansa na ciąże? Czy są takie przypadki po mimo negatywnych testów i betę że może być ciąża???
Jestem po przedwcześnym porodzie, poronienie, ale 7 miesięcy temu. Staramy się o malucha od 5 miesięcy. -
Twinsowa wrote:
Teraz się zastanawiam czym się zająć do wizyty u gina skoro nic mi się nie chce robić a upić się i zasnąć już nie można 😁
Twinsowa, polecam puzzle 500 lub 1000 teraz mam nieco stresów i sama wysypałam takie właśnie na stół:
Twinsowa, mgielka lubią tę wiadomość
-
futuremama wrote:No jak spojrzałam na cenę to rzeczywiście dużo ale jeśli skuteczny...
Mąż chyba dostanie wczesniejszy prezent na walentynki plus mnie w pakiecie🙈😂😂
Ja je podpatrzyłam w tamtym roku u dziewczyn na grupie w ovufriend 😁 dużo je zachwalano więc uznałam że może warto spróbować. Mąż je brał co jakiś czas bo zapominalski 🙄futuremama lubi tę wiadomość
-
MichaLina wrote:Ej tą ashwagande to dajecie jakoś radę pić? Przyznam szczerze, że raz spróbowałam u mamy i myślałam że zwymiotuje. Ochydstwo. Jestem w stanie zrobić duzo dla dziecka ale aż tak się poświęcać nie umiem 😂
Miałam w kapsułkach wiec No problem.
Teraz „do wyjaśnienia sytuacji” nie biorę nic poza kwasem foliowym i wit D.futuremama, Renia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja biorę Pregna Plus - jest tam i kwas foliowy, jod, żelazo i wszystko co potrzeba + duphaston obowiązkowo ze względu na wcześniejsze historie
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Milu wrote:Ja biorę Pregna Plus - jest tam i kwas foliowy, jod, żelazo i wszystko co potrzeba + duphaston obowiązkowo ze względu na wcześniejsze historie
Ja biorę prenatal uno + luteina dopochwowo 😎👌Milu lubi tę wiadomość
-
Ja zastanawia się nad jodem bo miałam w ostatnich miesiącach skaczące poziomy tsh. Czasem 2,5 a czasem 5 więc to może być niedobór jodu albo po prostu stres bo wtedy też 5sh szaleje. Ale już poczekam do przyszłego tygodnia, zobaczę co mi ginekolog zaleci
-
futuremama wrote:Jeszcze popatrzę na suplementy osobno ale spoko przynajmniej sobie jeszcze poczytam co i jak więc się doedukuję przez weekend
Ale bardzo dziękuję bo tu spoko że 2 tabletki i z głowy a nie ileś tam chociaż mój nie protestuje. U niego tez różnie z pamięcią ale ja po obiado-kolacji pamiętam. On tylko tabletki liczy😂
A wit C bierzecie? Sporo czytałam że pomaga i u kobiet i u facetów:) -
Cały dzień zalatany ze nie miałam kiedy napisać..
Rano zadzwoniłam do lekarza i kazał od razu przyjechać - na USG nic nie było widać (wiadomo) ale obstawił mnie lekami ze hohoho
W poniedziałek idę na betęRenia, futuremama, Nynka lubią tę wiadomość
Ania ❤ ur. 27.09.2021
12.2015 💔 7tc 01.2020 💔 10tc
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." -
futuremama wrote:Martyna przykro mi
To co, w przyszłym cyklu dajemy czadu?
U mnie dziś od rana @ także oficjalnie zmykam na luty.
Ale szczęście ze masz już @.
U mnie brzuch tak strasznie boli a okresu brak, 36 dc, 14 dpo.
Sił brak, następne testowanie dopiero w marcu. Już nic mi się nie chce...25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna... czyli jednak to był stary cień..... Długo cię trzymało....
Ściskam mocno, ale zrób sobie listę supli na przyszły cykl, pij pyłek pszczeli, dużo kiełków na kanapki, ciepłych skarpetek na nogi i będzie jeszcze szczęście dla ciebie!! Głowa do góry i buziak w policzek ❤️