Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia9031 wrote:A mi jest non stop zimno od pozytywnego testu... Która. Was tak ma? Siedzę w domu w szlafroku. Wieczorami to samo. Jak się rusAm więcej to ok wiadomo. Ale jak usiądę ręce. Zimne stopy. I muszę się grzać. A wy macie takie coś?
Matko jak się uśmiałam. Wróciłam z miasta, robię zimowa herbatę i siedzę w ubraniach a na to..szlafrok 😅😅 ja nawet w nim śpię, zakładam na piżamę bo jest mi okrutnie zimno cały czas. W pracy mam taki zapasowy sweter który ciągle noszę.. Cieszę się,że nie jestem z tym sama -
Dziewczynki, a po co się zazywa przy staraniach ashwagande? O tym też pierwsze słyszę, czytałam tylko że łagodzi stres, to o to chodzi? 🤔
Uważajcie z Wit C u osób z kamicą nerkową. Ja mojemu podaje tylko jedną tabletkę Rutinoscorbinu dziennie, bo ma kamienie na nerkach, więc nie chce mu jeszcze bardziej zaszkodzić...Starania od 01.2020
🔸Czynnik męski ➡koncentracja: 1-3mln, DFI: 33% ➡od 17.04.22 Clostilbegyt+Pentohexal ➡30.06 JEST POPRAWA! Koncentracja: 35mln, w całości 112mln, DFI: 18%
💉7.10.21 punkcja, 0❄️
💉29.12.21 punkcja, 3❄️❄️❄️, po PGT-A 1❄️
💔21.02 Transfer 4AA
💉5.04.22 punkcja, 3❄️❄️❄️, po PGT-A 1❄️
⬇️
Naturalny cud! 06.2022 💕
10.06 29dc beta 139,80, 32dc 775,70, 34dc 1858,80
2.07 jest serduszko 💗
NIFTY ok ☺️ Dziewczynka ❤️
12w6d Prenatalne - FHR 155/min, CRL 7,2cm
21w1d Połówkowe - FHR 148/min, 407g
29w3d Prenatalne - FHR 132/min, 1567g
39w1d 11.02.2023 jest na świecie ❤️
Czeka na nas ❄️
-
Martyna33 wrote:https://zapodaj.net/70dbdc23f9259.jpg.html
Czekam na okres. Brzuch już boli ostro
Martynko bardzo mi przykro, wierzę że jeszcze zobaczysz piękne, tłuste kreski na teście. Tego Ci życzę!! 🥰 -
A ja już mam potwierdzony objaw ciążowy, wcześniej myślałam że mi się wydaje...
Okropnie śmierdzą mi kurze jajka, próbowałam w każdej postaci.. Gotowane, smażone. Smród jest nie do zniesienia, spróbowałam kanapkę z jajkiem i zaczęła rosnąć mi w buzi..zwróciłam wszystko 🥺
W pierwszej ciąży miałam wstręt do mięsa.. A teraz śmierdzą mi jaja 😅mgielka, Anciol lubią tę wiadomość
-
Tak nie jesteś sama. Ja siedze w ciuchach i szlafroku. Pije siemię lniane. I nie mam weny. Normalnie to w sobotę szukam roboty robię to tamto a tu nic się nie chce. Wczoraj wysorzatalam a dzisiaj siedzę i brak weny. Szlafrok i koc. Ale nie lubię zamulać. Chcce słońce i taras....
Twinsowa lubi tę wiadomość
-
No laski, Martyna, futuremama-współczuje-dosłownie
Mnie spotkało to samo.
Wczoraj powtórzyłam check&go i wyszedł czysty, przekonana ze to feler poszłam do innego rosska po facelle.
Wyszło, ale bledziej niż 3 dni temu.
Temp dziś spadła, zaczął bolec brzuch wiec straciłam złudzenia. Tak ze dwa dni się cieszyłam. I przynajmniej dobrze, ze puściło i krew dziś zaczęła iść
Tak mi smutno
-
mgielka wrote:No laski, Martyna, futuremama-współczuje-dosłownie
Mnie spotkało to samo.
Wczoraj powtórzyłam check&go i wyszedł czysty, przekonana ze to feler poszłam do innego rosska po facelle.
Temp dziś spadła, zaczął bolec brzuch wiec straciłam złudzenia. Tak ze dwa dni się cieszyłam. I przynajmniej dobrze, ze puściło i krew dziś zaczęła iść
Tak mi smutno
Coooooo?!
Boże ....
co za dzień
Jestem z Tobą... jakbys miała chęć porozmawiać to pisz 💔
mgielka lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Mnie spotkało to samo.
Tak mi smutno
Jej mgielka przytulam cię mocno, bardzo.mi przykro, wierzę że w następnym cyklu się uda, przytulam bardzo mocno!mgielka lubi tę wiadomość
-
Mnie spotkało to samo.
Tak mi smutno
Wszystkie Was tule mocno tym, którym się w tym miesiącu jie udało i sle duzo pozytywnych myśli. Zobaczycie, juz niedługo i Wam pojawia się tłuste kreseczki, tego Wam życzę ❤mgielka, Hermana lubią tę wiadomość
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Mnie spotkało to samo.
Tak mi smutno
Bardzo mi przykro. Wiem co czujesz. W grudniu przeszłam to samo...mgielka lubi tę wiadomość
- 27.12.2020 CB
- 02.02.2021 beta HCG 128
- 05.02.2021 beta HCG 379 -
Witajcie kochane staraczki
Mój cykl ostatnio tak się rozwalił, że nie wiedziałam kiedy mam owulację... Grudzień był naprawdę ciężki.
Ale styczeń chyba okazał się lepszy.
12dnia cyklu miałam owulację. Dzisiaj jestem dzień przed okresem, rano zrobiłam test ciążowy.
Jest plus, ale chciałabym ja dodać tutaj i wam pokazać tylko nie wiem jak wrzucić zdjęcie.
Mam nadzieję że to w końcu ta upragniona kreska. Oczywiście parę dni przed okresem również robiłam 5 testów i pokazało cień cienia.
Może któraś z Was może mi pomóc jak to zrobić? -
Paulina95 wrote:Witajcie kochane staraczki
Mój cykl ostatnio tak się rozwalił, że nie wiedziałam kiedy mam owulację... Grudzień był naprawdę ciężki.
Ale styczeń chyba okazał się lepszy.
12dnia cyklu miałam owulację. Dzisiaj jestem dzień przed okresem, rano zrobiłam test ciążowy.
Jest plus, ale chciałabym ja dodać tutaj i wam pokazać tylko nie wiem jak wrzucić zdjęcie.
Mam nadzieję że to w końcu ta upragniona kreska. Oczywiście parę dni przed okresem również robiłam 5 testów i pokazało cień cienia.
Może któraś z Was może mi pomóc jak to zrobić?
Wejdź na zapodaj.net i za pomocą tego wrzucisz. Ja wrzucam zawsze w formie linku na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2021, 14:31