Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już coraz bliżej do wizyty, przebieram nogami 😁 boję się i cieszę jednocześnie
Ja z objawów to tylko ten odrzut jeśli chodzi o jajka, reszta żywieniowa bez zmian.
Co do clearblue to mi pokazał najsłabsza kreskę gdzie na innych tańszych wychodziły już mocne. Więcej bym tego dziadostwa nie kupiła.mgielka lubi tę wiadomość
-
MichaLina wrote:A ja dopiero 4t3d i dziś popłakałam się jak usłyszałam melodie WOŚPU, a potem jak mamaginekolog mówiła o zbieraniu kasy 😂😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2021, 19:24
MichaLina lubi tę wiadomość
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Milu wrote:MichaLina też dzisiaj na WOŚPie sie popłakałam haha 🙈 to lecimy tak samo, ja też 4t3d ale wizyta już w środę ze względu na wcześniejsze historie, myślicie ze coś zobaczy na usg?
Ja też 4t3d i też wizyta w tym.tygodniu Ale w czwartek 😆 mój nastrój też szaleje Ale bardziej w kierunku drazliwosci niż płaczuMilu, Twinsowa lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj z OM 5t3d ale owulacje miałam późno i według niej z tydzień miej - w piątek nic lekarz nie widział jeszcze. Ale wiadomo ze za wcześnie było
Jutro beta, ciekawe ile wyjdzie...Twinsowa lubi tę wiadomość
Ania ❤ ur. 27.09.2021
12.2015 💔 7tc 01.2020 💔 10tc
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." -
futuremama wrote:Ja swój nowy początek jutro zacznę. Wczoraj rano nie było źle ale potem zdychałam. Dziś rano lepiej, zaczęłam ogarniać i myślałam że wszystkie testy wyrzuciłam a się okazało że jeden się zawieruszył. Sylwestrowy... i jakoś mi się żal zrobiło że w sumie to taki jedyny ślad że coś było... a potem z młodym dzień pt. "Skąd się biorą dzieci". Na początku trochę trudno ale potem poszaleliśmy na dworze, wszyscy na sankach zjeżdżaliśmy 😁
A potem oglądaliśmy zdjęcia i filmiki jak oni byli w brzuszku, zaraz po porodzie i jak byli takimi maluchami i się cieplej na serduchu zrobiło
Także jutro nowy dzień, poniedziałek, nowy miesiąc. Idealny dzień na wszelkie postanowienia😂
Trzymam kciuki za wszystkie nowe postanowienia:) i żeby za chwilę pojawiły się dwie kreski na całych 9 mięsiecy! -
Powiedzcie mi proszę czy mierzycie jeszcze temperaturę? Ja z przyzwyczajenia codziennie zapisuje i nie wiem kiedy skończyćAnia ❤ ur. 27.09.2021
mutacja MTHFR, PAI1
Dominika283 wrote:Powiedzcie mi proszę czy mierzycie jeszcze temperaturę? Ja z przyzwyczajenia codziennie zapisuje i nie wiem kiedy skończyć
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
Milu wrote:Ja jeszcze dla swojego świętego spokoju zapisuje dziś 18dzien wyższych temperatur w okolicy 37.2.
Do którego dnia planujesz zapisywać?Ania ❤ ur. 27.09.2021
mutacja MTHFR, PAI1
Dominika283 wrote:Do którego dnia planujesz zapisywać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2021, 06:14
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
Anciol wrote:Ja też 4t3d i też wizyta w tym.tygodniu Ale w czwartek 😆 mój nastrój też szaleje Ale bardziej w kierunku drazliwosci niż płaczu
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
Wczoraj wieczorem mialam dosyć silny ból brzucha, w nocy też mnie obudził.
Już miałam najgorsze myśli, cały czas chodziłam do kibelka i sprawdzałam czy nie krwawie..
Jak się tyle przejdzie w życiu to choćby nie wiem jakie miało się pozytywne nastawienie to każdy ból przyprawia o szybsze bicie serca 🥺 -
Twinsowa wrote:Wczoraj wieczorem mialam dosyć silny ból brzucha, w nocy też mnie obudził.
Już miałam najgorsze myśli, cały czas chodziłam do kibelka i sprawdzałam czy nie krwawie..
Jak się tyle przejdzie w życiu to choćby nie wiem jakie miało się pozytywne nastawienie to każdy ból przyprawia o szybsze bicie serca 🥺
Kochana rozumiem, ale za chwilkę wizyta u lekarza powie Ci że wszystko jest w porządku i o wszystkim z nim porozmawiasz:)
Dziś chyba była taka dziwna noc bo ja też średnio spałam...Twinsowa lubi tę wiadomość
-
Ja też słabo spałam. Wzyztskk było dobrze. Wzięłam dzisiaj wolne. Siedzę i meczy mnie btez brzuch nie bardzo ale boli. Mówią że to normalne... Póki się nie plami. Ehhh co my musimy przejść... Zle się czuję. Nastrój kiepski i wszystko... A Ty Twinsowa masz wolne?
-
Asia9031 wrote:Ja też słabo spałam. Wzyztskk było dobrze. Wzięłam dzisiaj wolne. Siedzę i meczy mnie btez brzuch nie bardzo ale boli. Mówią że to normalne... Póki się nie plami. Ehhh co my musimy przejść... Zle się czuję. Nastrój kiepski i wszystko... A Ty Twinsowa masz wolne?
Niestety jestem w pracy. Zobaczę co powie Pani doktor, zastanawiam się czy nie iść na zwolnienie przynajmniej na ten pierwszy miesiąc.. Ale nie chce panikować, jak ona powie że nie ma potrzeby to nie będę szaleć.
Wczorajszy ból był taki typowo miesiączkowy, a dzisiaj boli mnie broszka 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2021, 11:20
-
Bóle miesiaczkowe są chyba normalne w ciąży, w końcu wszystko się rozciąga. Ostatnio nawet czytałam artykuł że silne bóle na początku mogą wskazywać na ciążę blizniacza Ale nie wiem ile w tym prawdy😆 moja kuzynka w kazdej ciazy przez pierwsze miesiace cierpiała na bardzo silne bóle brzucha. Zasada jest chyba taką że jak się nie plami to wszystko jest ok
-
Anciol wrote:Bóle miesiaczkowe są chyba normalne w ciąży, w końcu wszystko się rozciąga. Ostatnio nawet czytałam artykuł że silne bóle na początku mogą wskazywać na ciążę blizniacza Ale nie wiem ile w tym prawdy😆 moja kuzynka w kazdej ciazy przez pierwsze miesiace cierpiała na bardzo silne bóle brzucha. Zasada jest chyba taką że jak się nie plami to wszystko jest ok
No to mnie pocieszyłaś z tą bliźniacza 😂 właśnie tego się obawiam na usg. Ale cóż, przyjmę z radością każda liczbę 😍🥰Anciol, Nynka lubią tę wiadomość
-
U mnie beta dziś ponad 500 widzę Twinsowa że Ty miałaś tydzień temu ok 500 więc jestem tydzień za Tobą kiedy miałaś owulacje?
Nynka lubi tę wiadomość
Ania ❤ ur. 27.09.2021
mutacja MTHFR, PAI1
Dominika283 wrote:U mnie beta dziś ponad 500 widzę Twinsowa że Ty miałaś tydzień temu ok 500 więc jestem tydzień za Tobą kiedy miałaś owulacje?
Piękna beta! Ja chyba zrobię jutro powtórke bety i proga
Ja nie wiem kiedy miałam owu, kompletnie tego nie zaznaczałam bo odpuściliśmy sobie starania, ale objawy miałam od 10 do 18 dc