Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też nie chce panikować. Ale jak się zle czuje zostaje w domu biorę wolne. Mam go sporo więc nie będę się meczyc. Wiadomo jak coś by było źle ile na wolne. Ale póki nie wiedW im dłużej tym lepiej... Uważam że gdyby się coś stało tfu tfu tfu łatwiej wrócić do pracy w sensie nie będą się pytać itd... Ale ja pitolę bez sensu. Zimno było dzisiaj więc nie poszłam. Heh. Jak mgoe to tak robię. Macie jakieś pomysły na obiad. Ja zrobiłam pierogow parę... I ide lezec.. A wy
-
nick nieaktualnyTwinsowa wrote:No to mnie pocieszyłaś z tą bliźniacza 😂 właśnie tego się obawiam na usg. Ale cóż, przyjmę z radością każda liczbę 😍🥰
Ja tu kibicuje blizniakom, a moja pierwsze mysl przystaraniavh o drugie (kiedys marzylam o blizniakach) po prosze pojedynczo🙈
Aktualnie biore wszystko, byle zdrowe💗
Siedze tu u Qas bo na lutym sie nakrecam a dopiero co @ poszła a ja już czuje ze ti ten cykl🙈Twinsowa, Anciol, mgielka, futuremama lubią tę wiadomość
-
Nynka wrote:Nie ma co się bać pokochasz jak swoje😜
Ja tu kibicuje blizniakom, a moja pierwsze mysl przystaraniavh o drugie (kiedys marzylam o blizniakach) po prosze pojedynczo🙈
Aktualnie biore wszystko, byle zdrowe💗
Siedze tu u Qas bo na lutym sie nakrecam a dopiero co @ poszła a ja już czuje ze ti ten cykl🙈
No to jeśli tak czujesz to może to właśnie będzie ten cykl! ❤️ Trzymam kciuki!Nynka lubi tę wiadomość
-
Vew wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was ma późno wizytę? U mnie w miescie najblizsza mozliwa wizyta jest 25.02. Nie wiem czy to nie późno. Byłby to już prawie 9 tydzień
Kochana 9 tydzień nie ma tragedii chociaż mówi się ze najlepiej jak pierwsza wizyta jest do 8 tygodnia ciąży 🤔
Poza tym jest też jakiś minimalny okres czasu żeby założyć kartę ciąży jeśli chodzi np o becikowe. Chyba po 10 tc jak się założy kartę to nie ma becikowego. Ale trzeba się dowiedzieć.. -
Twinsowa wrote:Zaraz zasnę na siedząco 🙄🙄 nie mogę się skupić na pracy kompletnie..
Ojeeej ja też!! Już nawet do męża pisałam ze zasypiamTwinsowa lubi tę wiadomość
Ania ❤ ur. 27.09.2021
12.2015 💔 7tc 01.2020 💔 10tc
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." -
A ja mam pytanie czy chodźcie do ginekologa prywatnie czy na NFZ? Ja chodziłam wcześniej do Warszawy prywatnie i placilam 150 zł za wizytę. Teraz mieszkam pod Warszawą i jak zaczęłam szukać ginekologa to ceny za wizytę tutaj sięgają nawet 300 zł więc jestem w szoku, bo powinno być taniej A nie drożej. A na NFZ znalazłam 3 przychodnie tylko. Idę probnie do jednej, jak będzie lipa to przeniose się prywatnie albo będę jeździć godzinę do mojej starej ginekolog
-
Vew wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was ma późno wizytę? U mnie w miescie najblizsza mozliwa wizyta jest 25.02. Nie wiem czy to nie późno. Byłby to już prawie 9 tydzień
Ja myślę że jeśli czujesz się w miarę dobrze, w sensie nic nietypowego to powinno być ok:) ja też idę później niż większość dziewczyn bo dopiero po skończonym 7 tygodniu:) -
Anciol wrote:A ja mam pytanie czy chodźcie do ginekologa prywatnie czy na NFZ? Ja chodziłam wcześniej do Warszawy prywatnie i placilam 150 zł za wizytę. Teraz mieszkam pod Warszawą i jak zaczęłam szukać ginekologa to ceny za wizytę tutaj sięgają nawet 300 zł więc jestem w szoku, bo powinno być taniej A nie drożej. A na NFZ znalazłam 3 przychodnie tylko. Idę probnie do jednej, jak będzie lipa to przeniose się prywatnie albo będę jeździć godzinę do mojej starej ginekolog
Kochana ja jeżdżę od zawsze prywatnie. Nie mam cierpliwości do tych na NFZ.
Poza tym chce rodzic na Karowej w Warszawie więc chodzę stale do jednej lekarki. Na wizyty jeżdżę do Legionowa bo też jestem spod Warszawy i płace 150 złotych 😊Anciol lubi tę wiadomość
-
Renia wrote:Ja myślę że jeśli czujesz się w miarę dobrze, w sensie nic nietypowego to powinno być ok:) ja też idę później niż większość dziewczyn bo dopiero po skończonym 7 tygodniu:)
Dokładnie, jeśli czujesz się dobrze to nie ma co spieszyć. Ja idę wcześniej ze względu na poprzednie komplikacje, tutaj trzeba dmuchać na zimne. -
Dziewczyny
Testuję jutro bo stwierdziłam, że nie ma sensu dzisiaj.
Nie chcę się rozczarowac, i nie nakrecam się po prostu.
Ovu pokazuje że okres będzie jutro 🤷
Dlatego już nie wiem bo ostatnie miesiące miałam różne cykle.
Wrzesień: 31dni
Październik: 29dni
Listopad: 20dni
Grudzień: 20dni
Styczeń: jeszcze nie zakończony a już 26dzien cyklu.
Testowałam i nawet dałam tu zdjęcie.
Takze nie wiem co już myśleć 🤷
Kiedy zrobić tes ciążowy?
-
Dzięki dziewczyny. Czuje się w miarę ok. Chociaż boli mnie brzuch. Czuje jakbym ciągle spinala mięśnie. Jutro dopiero będę robiła bete i od razu zapisuję się do ginekologa. Może uda się jakoś przyspieszyć termin. Na szczęście testy wychodzą już ładnie
Renia, Twinsowa, futuremama lubią tę wiadomość
- 27.12.2020 CB
- 02.02.2021 beta HCG 128
- 05.02.2021 beta HCG 379 -
Paulina a jakiej czułości masz te testy? Jeśli był cień kilka dni temu to powinien już ściemnieć i powinien wyjść nawet popołudniu ale najlepiej porównywać testy tej samej firmy albo przynajmniej czułości. No i wiadomo czym czulszy test tym lepiej:)
-
Ja chodzę prywatnie, NFZ chyba bym się nie doczekała w tym miesiącu... mam w pakiecie PZU.
Ja dzisiaj mam gorszy dzień...brzuch mnie boli, w kręgosłupie na dole rwie, mam zgagę, mdlosci i tez zasypiam na siedząco. W pracy sie skupić nie mogłam.... martwie sie tym bole brzucha...
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤