Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Eh... Ja się kiepsko czuje. Plamienie ustalo w sumie od razu wczoraj jak zażyłam leki. Ale kiepsko się czuję bardzo. Chodzę i płakać mi się chce. Niedobrze mi. W jelitach czuje gazy które się chyba zebraky ze stresu. Ogólnie kiepsko i myślę sobie kiedy to. Minie bo nawet nie mam sił na nic....
-
Kochane...to chyba normalne że mamy teraz gorszy czas! Ale na pewno przetrwamy. Kobiety mają siłę. Nawet jak nic nam się nie chce, jak jesteśmy obolałe, zmartwione, zestresowane...to będzie pięknie. Ja się tego trzymam. Choć też myślałam że będzie nieco lżej.
Renia, Milu, Anciol lubią tę wiadomość
-
Matko, u mnie burza hormonów szaleje! Wyskoczyło mi tyle pryszczy na plecach, że szok!!! Aż mnie bolą całe na dotyk. Jakbym dojrzewała jeszce raz 😅 na twarzy pojawiło się też parę krostek a do tej pory miałam piękna cerę.
Oby się nie pogorszyło bo będę straszyc 🥺 -
Twinsowa wrote:Ojej 🥺🥺 u mnie chyba się zaczęło, właśnie zwymiotowałam cały obiad. A był taki dobry 😁
Asia, musisz sie troche odstresowac, nie pomagasz maleństwu jak się tak denerwujesz. Spokojnie, dostalas leki, wszystko będzie dobrze. Kiedy masz wizytę u swojego gina?Twinsowa lubi tę wiadomość
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Asia9031 wrote:U mnie znowu kuje jajnik nawet nie wiem co to jest a może to kucia w bliźnie po cc? Ja nie wiem zwariować można. Już miała. Taki moment że znowu chciała na izbę jechać.. Ale za wariata mnie wezmą...
Kochana spokojnie nerwy mogą te bóle tylko potęgować. Odpoczywaj.
Mnie też dziś brzuch pobolewa dobrze że za dwa dni w końcu wizyta to się dowiem wszystkiego:) -
Jutro wizyta. Staram się nie denerwować tylko wiecie jak są bole to. Zle się czujem woogle czuje się jak chora. Dreszcze mam jak wyjdę spod kołdry. Wymioty. Wiadomo. Do tego bole. Jakoś muszę przetrwać. Chodiaz bardzonsie zle czuje. Nie wstaje prawie wcale.
-
U mnie dzisiaj coraz wkeksze mdlosci, od rana walczę, ale jest coraz gorzej. Do tego od tygodnia kicham prawie mon stop! I w nocy i w dzien. Masakra :p
Asia, no to super, że już jutro lekarz. Zobaczysz, uspokoisz się
Dziewczyny, szukam dobrego stanika ciążowego, bo strasznie mi ból doskwiera w dzien i w nocy, kojarzycie Francis&Henry? Polecacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2021, 08:06
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
Milu wrote:U mnie dzisiaj coraz wkeksze mdlosci, od rana walczę, ale jest coraz gorzej. Do tego od tygodnia kicham prawie mon stop! I w nocy i w dzien. Masakra :p
Asia, no to super, że już jutro lekarz. Zobaczysz, uspokoisz się
Dziewczyny, szukam dobrego stanika ciążowego, bo strasznie mi ból doskwiera w dzien i w nocy, kojarzycie Francis&Henry? Polecacie?
Milu słodkie masz objawy, kichanie 😅😅 jeszcze się nie spotkałam. Ja znowu w nocy nie spałam, oczy jak 5 złotych i koniec snu 😳Milu lubi tę wiadomość
-
Cześć. Oddzwonił dr do mnie. Mówił że nie ma sensu żebym się pchała w taką pogodę na wiyztte skoro byłam na izbie w sobotę i ciaza żywa potwerdzona. Kazał lezec i brać leki i za tydzień lub 2 przyjechać. No chyba że będę krwawić jechać na izbę. Ja dalej zaczęłam plamić na brązowo. A wy byście co zrobiły. Mówił że nie pomoże więcej na to że to trzeba losowi oddać. I lezec i brać leki. No załamałam się. Wiadomo jak już nie będę dawac rady a boli mnie raz z jednej raz z drugiej to pojadę. Na izbę.
-
Asia9031 wrote:Cześć. Oddzwonił dr do mnie. Mówił że nie ma sensu żebym się pchała w taką pogodę na wiyztte skoro byłam na izbie w sobotę i ciaza żywa potwerdzona. Kazał lezec i brać leki i za tydzień lub 2 przyjechać. No chyba że będę krwawić jechać na izbę. Ja dalej zaczęłam plamić na brązowo. A wy byście co zrobiły. Mówił że nie pomoże więcej na to że to trzeba losowi oddać. I lezec i brać leki. No załamałam się. Wiadomo jak już nie będę dawac rady a boli mnie raz z jednej raz z drugiej to pojadę. Na izbę.
Kochana tak naprawdę to nie zostało Ci nic innego jak leżenie i czekabir. Nie dadzą Ci żadnych innych leków, duphaston powinien Ci pomóc. Jeśli ciąża nie miała racji bytu, coś jest nie tak to nawet duphaston nie pomoże.
Ale jeśli jest ok to całkiem normalne jest to że się trochę plami. Może jakis krwiak pękł i teraz powoli stara krew musi znaleźć ujscie. Spokojnie.
Póki plamienie nie jest czysto czerwone to nie ma się co martwić. -
Wiem wlasnie ze jak będzie coś nie tak to i tak nic nie zrobię. O dziwo o 15 tak zgłodniałam zjadlam ckay obiad i Słoik ogórków. I wreszcie się na jadłam super się czułam ekstra miód malina najedzona. Tylko kurde zaczęło się kucie znowu z tej samej str to samo miejsce.. Myślę sobie może jakieś zrosty na bliźnie po cc tak się rozciąga czy coś... Nie wiem bo ciągle to samo
. A wy jak się czujecie -
Asia, powiem Ci coś, co powiedział pewien lekarz. Na wczesnym etapie jest wszystko albo nic. I to absolutnie nie jest nasza wina. Po prostu trzeba czekać. Ale bardzo mocno liczę na to, że u Ciebie wszystko dobrze bedzie 🙏❣
Co do tych boli brzucha, mnie boli jak sie przejem. Lekarz mi wspominal żebym się nie najadała, bo macica rosnąc uciska na jelita. Dlatego lepiej jesc 5 malych posilkow dziennie.
Ja dzisiaj mam dzien rozbicia i ciągłych mdlosci. 2 godziny robilam zupe. Wszystko mi smierdzi I mnie mdli. Odrzucilo mnie od czekolady, nie moge wąchać moich perfum. Boli mnie tez glowa...
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
Zima za oknem nie pomaga. Tak by człowiek poszedł na taras na słoneczko pozytywne myśleniem a tak łóżko zimno za oknem i człowiekowi 2 razy bardziej się nie chce. Ja wstałam mdłości mega
Ale zjadlam bułeczkę z dżemem i przeszło. Brzuch oczywiście troszkę boli. Samopoczucie takie o. Żadnych perspektyw planów na dzień. -
Ja wczoraj zwymiotowałam w pracy a później wieczorem po kolacji. Poszłam spać o 21.00, taka byłam padnięta 🥺 dzisiaj mdłości od rana i ogólnie cokolwiek zjem to czuje jakby wszystko stało mi w przełyku.
Idę na wizytę już za tydzień, nie mogę się doczekać żeby zobaczyć coś więcej niż ostatnio 😁🥰