Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny pisze do Was z zapytaniem
Jak u Was wygląda temat śluzu w ciąży? Ja do tej pory miałam go sporo w takim mlecznym kolorze. Dzisiaj rano jak wstałam to było go bardzo dużo, aż sprawdzałam co się dzieje. Natomiast teraz zauważyłam, że jest on podobny do śluzu w dniach płodnych, przejrzysty i rozciągliwy. Któraś ma podobny? -
Ja mam roznie, albo rozciagliwy żółty, albo przezroczysty wodnisty. Zależy od dnia. Nie wiem czy to prawidlowo czy nie, wizyta dopiero w środę, a mnie jakoś objawy się zmniejszyły, martwie się, że coś jest nie tak....
Piersi mniej bolą, nie mdli mnie od wczoraj. Jedynie zgaga troche doskwiera. Dzisiaj 5t6d...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2021, 10:47
Twinsowa lubi tę wiadomość
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Milu wrote:Ja mam roznie, albo rozciagliwy żółty, albo przezroczysty wodnisty. Zależy od dnia. Nie wiem czy to prawidlowo czy nie, wizyta dopiero w środę, a mnie jakoś objawy się zmniejszyły, martwie się, że coś jest nie tak....
Piersi mniej bolą, nie mdli mnie od wczoraj. Jedynie zgaga troche doskwiera. Dzisiaj 5t6d...
Spokojnie ja wczoraj też jakbym nie miała objawów, myślę że to tak jest. Raz narasta, raz spada.. Mnie tylko pachwiny ciągną mocno, rano na czczo było mi nie dobrze i to tyle..
Właśnie zaraz zadzwonię i umówić się na następną środę, zobaczę na którą godzinę da radę -
Ja myślę że tak jest że jednego dnia jest więcej objawów innego mniej. To chyba całkiem normalne. Ja mam mdłości tylko jak mam pusty żołądek także głównie rano, bóle podbrzusza trochę jakby ustąpiły ale nie chcę zapeszac. To chyba wszystko normalne
Milu, Twinsowa lubią tę wiadomość
-
Nie ma co się martwić. U mnie to samo. Rano na czczo mdli jak szlak. Ja też nie chce nic mówić że lepiej się czuję bo aż się boję. Ale dzisiaj pierwszy raz leżałam i cieszyłam się ze leze a nie kwiczę z bolu. Miałam wirusa jakiegoś kości gardło bolalo. Ale mija pomalu... Brzuch odpkuac nie boli. Ale to jest taka sinusoida jak u was. Nie martwcie się. Chyba nie może być ciągle zle bo by kobitki rady nie dały przez 9 miesięcy. Wkoncu w ciazy też trzeba się czuć dobrze.
Twinsowa lubi tę wiadomość
-
Uff...udało się podstawowe badania zrobić na NFZ a za resztę zapłaciłam 200 złotych.. Jak będziecie robić te wszystkie badania to uprzedzam Was że koszty badań bardzo wzrosły nawet w porównaniu do tamtego roku...
-
Twinsowa wrote:Uff...udało się podstawowe badania zrobić na NFZ a za resztę zapłaciłam 200 złotych.. Jak będziecie robić te wszystkie badania to uprzedzam Was że koszty badań bardzo wzrosły nawet w porównaniu do tamtego roku...
Znam kilka osób które prowadziły ciążę prywatnie A jednocześnie chodziły do ginekologa na NFZ po to aby mieć darmowe badania -
Anciol wrote:Znam kilka osób które prowadziły ciążę prywatnie A jednocześnie chodziły do ginekologa na NFZ po to aby mieć darmowe badania
No to jest opcja ale ja chyba nie mam na to czasu 😁
Dziewczyny mam takie napady głodu, że nie mogę. Jak tylko lekko zglodnieje to ssie mnie jakbym nie jadła tydzień 😭 przerażona jestem. -
Twinsowa z tymi napadami masz dobrze bo mi nic nie smakuje zupelnie. Wszystko jest niedobre a glod jest. Okropność. Leze i tyle. To powiem ci drogo badania. Ja zrobilam wszystko na nfz prawie bo lekarz rodzinny co mogl to przepisał. I w sumie zaplacilam tylko 26 zl.
-
Ja to albo mam mdłości albo jak nie mam typowych mdłości to mnie odrzuca na myśl o jedzeniu. Nawet na słodycze nie mam ochoty. Ale fakt że nawet jak ciężko mi jedzenie wchodzi to jak troszkę zjem to jest lepiej. A i jak się z rana wody napije to mi się robi bardzo niedobrze no ale rano chce mi się pić więc co zrobic🤷♀️
-
Hej, u mnie od paru dni ogormne mdlosci i wymioty. Łapią mnie po południu I trzymają do wieczora. Dzisiaj mnie kluje co jakis czas w podbrzuszu. Do tego bole glowy i piersi... nie jest lekko. Czuje jakby po mnie czołg przejechał. Zaczelismy 7tc, dzis 6+2. Serduszkowania nie ma - zakaz od lekarza. Zobaczymy co powie na wizycie w srode...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2021, 14:58
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Ja to moze głupia jestem ale w 1 ciazy przez 9 miesięcy nic. A teraz mam. Zakaz i mam straszna ochote. A slyszalam ze wlasnie po orgazmie może brzuch bolec bo to sa skurcze macicy chyba co nie hmmm tak mysle. Ale jak nie ma przeciwskazan tk czemu nie.... Co do mdlosci dzisjaj te zmnie meczylo ale dopoki nie dopuszcze do glodu jest ok. Czuje lenia. Czeka mnie prasowanie na siedzaco a mi sie nie chce. Za to posprzątalam w przyprawach