Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Renia wrote:Ja już po, narazie wszystko w porządku, zgodnie z tym jakby to miało teraz wyglądać, serduszko pikało, mam przyjść za 3 tygodnie:)
Super 🥰 lubimy takie wiadomości 😁Renia lubi tę wiadomość
-
Renia wrote:Ja już po, narazie wszystko w porządku, zgodnie z tym jakby to miało teraz wyglądać, serduszko pikało, mam przyjść za 3 tygodnie:)
Renia który tydzień i który dzien dzisiaj Ci przypada? -
Twinsowa wrote:Ja wczoraj zwymiotowałam w pracy a później wieczorem po kolacji. Poszłam spać o 21.00, taka byłam padnięta 🥺 dzisiaj mdłości od rana i ogólnie cokolwiek zjem to czuje jakby wszystko stało mi w przełyku.
Idę na wizytę już za tydzień, nie mogę się doczekać żeby zobaczyć coś więcej niż ostatnio 😁🥰
Mnie tez mdli jak cos zjem. Dzisiaj zupe zwymiotowałam, wiec jest kolorowo. Do tego zgaga i sennosc. I ciągle siku🙈Twinsowa lubi tę wiadomość
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Milu wrote:A no tak, nasza powtorka bo ja tez za tydzien wizyta bedzie wtedy 6t6d mam nadzieje zobaczyc serduszko ❤
Mnie tez mdli jak cos zjem. Dzisiaj zupe zwymiotowałam, wiec jest kolorowo. Do tego zgaga i sennosc. I ciągle siku🙈
Myślę że już zobaczysz
Też mi się ciągle spać chcę, z sikaniem to samo już się nauczyłam żeby nie pić za dużo wieczorem bo po 5 razy w nocy wstawałam 🙈 -
U mnie tak samo z sikaniem. Ale chyba dopadła mnie jakąś wirus. Bole stawów i gardło. Szok. Ale wam fajnie wy rzygacie i idziecie dalej hehe a ja jak rzygne nie mogę się podnieść przez godzinę to tego te bole kolan i nóg. Kiedy to minie kiedy wiosna.. Eh dIecwyzny dobrze ze jesteście
-
Nie odzywałam się bo mam bardzo dużo pracy w biurze, jak wracam to odpoczywam a wieczorem czuje się jak wrak 🙄 mdli mnie na każdy zapach, wymiotuję co chwila..
-
Nikola1985 wrote:Witam mam pytanie ile po stosunku najlepiej zrobić test?
Bardziej jest to zależne kiedy była owu, ale koło 10 dni może coś pokaże🤔 mi wyszedł pozytyw na 4 dni pzed terminem miesiączkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2021, 20:25