Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Help😁
To mój dzisiejszy owulak. Myślicie, że pozytywny będzie wieczorem czy raczej jutro?
W ogóle zazwyczaj na owu kłuje mnie któryś jajnik, a teraz cisza. Oprócz tego, że mam dużo śluzu płodnego i szyjka się zmienia nie czuję się jak na owu 🤔
https://zapodaj.net/60b3efaf28257.jpg.html -
powiem Wam ze tez mam coraz częściej ochotę odpuścić ale mam wrażenie, że nie potrafię. Tak bardzo marze o drugim dziecku, ze każdy cykl dla mnie jest na wagę złota drogę medyczną tez juz chyba wykorzystałam bo jestem zdrowa, parnter tez i sam gin powiedział że nie będzie nam ładował leków jeśli wszystko odbywa się bez przeszkod. Jeśli się nie uda w tym miesiącu to przechodzę na dietę... tylko to mi pozostaje
-
Otter wrote:Cześć Dziewczyny,
My z mężem odpuszczamy starania.
Wczoraj miałam owu wg apki, ale niestety nie było przytulasków. Mąż dostał ataku alergii. Czuję się winna sytuacji, bo bardzo chciałam kota. Mimo, że mąż jest alergikiem to zgodził się na kota mniej uczulającego. Na razie kotka nie oddamy. Będę częściej sprzątała sierść, wietrzyła dom. Mamy tez oczyszczacz powietrza. Zobaczymy co będzie.
Porozmawialismy i mimo, że nie staramy się długo, bo od maja, a poważne starania z liczeniem owu od października to zauważyliśmy, że źle to na nas wpływa. Chcemy cieszyć się sobą i tym co mamy. Będziemy się starać dalej, ale na spontanie i mamy nadzieję, że kiedyś się uda.
Oczywiście nadal będę zaglądała do Was i uczestniczyła w listach Staraczek 😉
Ja jem zgodnie z dieta AP i czuje super, buduje swoje zdrowie na przyszłe starania buziaki8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Paulina95 wrote:Kochane staraczki
Czy wam też ovufriend poprzestawiał wszystkie dane?
Dzisiaj weszłam i całkowicie inne informacje mi podaję 🤦 -
nick nieaktualnyKira wrote:Help😁
To mój dzisiejszy owulak. Myślicie, że pozytywny będzie wieczorem czy raczej jutro?
W ogóle zazwyczaj na owu kłuje mnie któryś jajnik, a teraz cisza. Oprócz tego, że mam dużo śluzu płodnego i szyjka się zmienia nie czuję się jak na owu 🤔
https://zapodaj.net/60b3efaf28257.jpg.htmlKira lubi tę wiadomość
-
Pomarańcza wrote:Hej, ja miałam tak wczoraj. Wymazało mi owulację i wyglądało jakby mimo upływu czasu cały czas był pierwszy dzień cyklu (nawet porada dnia ). Dzisiaj już jest u mnie ok, pewnie z czasem naprawią i Tobie 🙂
No mi właśnie pokazuje że owulacja wystąpiła jakiś tydzień temu. Gdzie po testach, śluzie, objawach wypadła wcześniej. No nic poczekam może naprawia
Dziękuję za odpowiedź 🙂 -
Kira wrote:Help😁
https://zapodaj.net/60b3efaf28257.jpg.html
Otter jak dla mnie super podejście. Głowa odpocznie a w międzyczasie jak ma wyjść to samo wyjdzie 👌😁
U mnie dziś czerwone plamienie także koniec tego cyklu. Może się jutro rozkręci
Kira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Byłam u lekarza, lekarz jeszcze nic nie widział, mówi że to za wcześnie to jest normalne że nie widzi. Zrobił mi USG ale nie pochwowe bo tutaj takiego nie ma .. może dlatego nie widział, poza tym nawet mnie nie zbadał tylko USG, lekarz mnie uspokoił że jeśli testy wyszły pozytywne to jestem we wczesnej ciąży. na szczęście znalazłam laboratorium gdzie robią betę więc zrobiłam, przy okazji TSH 😁 wyniki będą wieczorem dzisiaj teoretycznie termin @, nic się na to nie zapowiada. Już jestem spokojna
midzia lubi tę wiadomość
-
A ja może z głupim pytaniem ale cóż kto nie pyta ten... 😉 Czy przy zagnieżdżaniu zawsze jest spadek temp? Czy po tym spadku nagłym jednodniowym jest wzrost do temp przed spadku? U mnie taka sytuacja.. W pierwszej fazie cyklu temp 36.3, Po owulacji temp 36.6-36.7 i nagle w 8dpo 36.4 a w 9dpo 36.7 i dziś t
Jest 10dpo i nadal 36.7 mam termometr z jednym miejscem po przecinku niestety.. I stąd moje pytanie czy po takim jednodniowym spadku musi być wyższa temp czy może wrócić do temp przed spadkiem? Głupie pytanie wiem ale pierwszy raz mam takie spadek temp w 8dpo i tak się zastanawiam.. -
Agata😊 wrote:Odejmuję się, jeśli mierzysz wcześniej to wtedy dodajesz
6.00 36.20
7.00 36.31
ale to wiadomo niby się budziłam ale tylko na mierzenie, nic więcej, więc nie wiem też czy miarodajne
a w tym cyklu jak np mierzyłam o mojej stałej porze 6.00 to miałam 36.6 a o 8 miałam już 36.9 i spałam między tymi pomiarami. Natomiast w ciągu dnia miałam 36.5 więc nie wiem czy to odejmowanie i dodawanie jest miarodajne 🤷🏻♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2021, 10:54
-
Madżi88 wrote:A ja może z głupim pytaniem ale cóż kto nie pyta ten... 😉 Czy przy zagnieżdżaniu zawsze jest spadek temp? Czy po tym spadku nagłym jednodniowym jest wzrost do temp przed spadku? U mnie taka sytuacja.. W pierwszej fazie cyklu temp 36.3, Po owulacji temp 36.6-36.7 i nagle w 8dpo 36.4 a w 9dpo 36.7 i dziś t
Jest 10dpo i nadal 36.7 mam termometr z jednym miejscem po przecinku niestety.. I stąd moje pytanie czy po takim jednodniowym spadku musi być wyższa temp czy może wrócić do temp przed spadkiem? Głupie pytanie wiem ale pierwszy raz mam takie spadek temp w 8dpo i tak się zastanawiam.. -
Madżi88 wrote:A ja może z głupim pytaniem ale cóż kto nie pyta ten... 😉 Czy przy zagnieżdżaniu zawsze jest spadek temp? Czy po tym spadku nagłym jednodniowym jest wzrost do temp przed spadku? U mnie taka sytuacja.. W pierwszej fazie cyklu temp 36.3, Po owulacji temp 36.6-36.7 i nagle w 8dpo 36.4 a w 9dpo 36.7 i dziś t
Jest 10dpo i nadal 36.7 mam termometr z jednym miejscem po przecinku niestety.. I stąd moje pytanie czy po takim jednodniowym spadku musi być wyższa temp czy może wrócić do temp przed spadkiem? Głupie pytanie wiem ale pierwszy raz mam takie spadek temp w 8dpo i tak się zastanawiam..
Natomiast w ciążowym nie miałam spaku w ogóle.
Dla mnie to już nie jest wyznacznik zagnieżdżenia. Przeglądając wykresy ciążowe jest dużo taki spadkow ale dużo tez nie ma. -
Jest 10dpo i nadal 36.7 mam termometr z jednym miejscem po przecinku niestety.. I stąd moje pytanie czy po takim jednodniowym spadku musi być wyższa temp czy może wrócić do temp przed spadkiem? Głupie pytanie wiem ale pierwszy raz mam takie spadek temp w 8dpo i tak się zastanawiam..
Ja nie miałam wyraźnego spadku wiec nie każda ma25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyBeza27 wrote:A u mnie działa to odwrotnie bo sprawdziłam kiedyś i miałam o 5.00 36.14
6.00 36.20
7.00 36.31
ale to wiadomo niby się budziłam ale tylko na mierzenie, nic więcej, więc nie wiem też czy miarodajne
a w tym cyklu jak np mierzyłam o mojej stałej porze 6.00 to miałam 36.6 a o 8 miałam już 36.9 i spałam między tymi pomiarami. Natomiast w ciągu dnia miałam 36.5 więc nie wiem czy to odejmowanie i dodawanie jest miarodajne 🤷🏻♀️ -
Cini_Mini wrote:powiem Wam ze tez mam coraz częściej ochotę odpuścić ale mam wrażenie, że nie potrafię. Tak bardzo marze o drugim dziecku, ze każdy cykl dla mnie jest na wagę złota drogę medyczną tez juz chyba wykorzystałam bo jestem zdrowa, parnter tez i sam gin powiedział że nie będzie nam ładował leków jeśli wszystko odbywa się bez przeszkod. Jeśli się nie uda w tym miesiącu to przechodzę na dietę... tylko to mi pozostaje
Cini_Mini lubi tę wiadomość