Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Olenkaqx wrote:Natka parę tematów poniżej naszego styczniowego jest wątek o kubeczku menstruacyjnym parę dziewczyn zaszło w ciążę w cyklu, w którym używaly kubeczka po ❤️
Musze się zapoznać 😁 jestem w szoku, że to może działaćKira lubi tę wiadomość
♀ - 27l.
Ognisko endometriozy ❌, w trakcie wyrównania TSH - 💊 E25. Niepękające pęcherzyki. 😥
Suplementacja:
➡️ Wit. D, Wit. C, Omega 3-6-9, inozytol.
👨 - 26l.
Suplementacja:
➡️ Cynk, Wit. C, Omega 3, Wit. D. -
Cecylia25 wrote:Jak u Was śluz przed 🙉 ja co jakiś czas mam ból menstruacyjny i czuje mokro... Lecę to łazienki a to biało-przeźroczy śluz lekko rozciągliwy 🤔 na testach biało
U mnie dokładnie tak samo jak piszesz..
dziś niestety 10 dni po potwierdzonej monitoringiem owulacji i biało.. wiec chyba już po wszystkim w tym cykluNatka1993 lubi tę wiadomość
-
Natalia1992 wrote:Nunakala, widzę że też rodzilaś w sierpniu 2019 i starasz się o kolejnego Bobo idziemy łeb w łeb
Ja właściwie już się nie staram tzn idę z żywioł, nie sikam na owulaki, nie mam termometru, nie analizuje, nie obserwuje. Chęć posiadania 2 dziecka przez ostatnie miesiące mnie tak dobiła , ze musiałam przestać na jakiś czas. Zaczelam zaniedbywać pierwsze, specjalnie przestałam kp Planuje wznosić na wakacje. Oczywiście nie zabezpieczamy się ale tez specjalnie nie nalegam n przytulaski, działamy spontanicznie, stwierdziliśmy, ze skoro nie zaszliśmy w cyklach celowanych to pewnie i tak nie zajdziemy. zaglądam bo jestem związana z dziewczynami od października i się zżyłam
Btw Mam akurat dni płodne haha i czuje jajniki tego się nie da nie obserwować 😅Natka1993, futuremama, Agata :), Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Ja dziś 11 dpo idę sobie sinknąć na test, tak po prostu 😂 bałam się że dostanę wcześniej okresu, bo moja faza lutealna wynosi takie 12 dni, ale na szczęście jest chyba ok[/url]
ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020
NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021
|| 15.01. 2022 (9dpo) 20cs !!!
17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
21.01. bHCG 672,42 (15 dpo)
26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym
16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm
16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec !
13.05. 20t+4 - 352 g, połówkowe ok
08.06. 24t+2 - Cezary ma 709 g !
07.07. 28t+2 - III prenatalne ok, 1209 g
10.08. 33t+2 - Czarek waży 2500g -
CestLaVie wrote:Ja dziś 11 dpo idę sobie sinknąć na test, tak po prostu 😂 bałam się że dostanę wcześniej okresu, bo moja faza lutealna wynosi takie 12 dni, ale na szczęście jest chyba ok
Daj znać po!
Ja dzisiaj sikne na owulaka, jutro monitoring - jestem ciekawa co powie mi lekarz, czuję prawy jajnik, ale delikatnie 😁 dodatkowo od dziś swędzą mnie piersi, tak delikatnie, zauważyłam, że od kilku cykli gdzieś przed owulacją się to pojawia 🤔
Dziewczyny które używają kubeczków - przeczytałam wątek i aż nie wierzę, spróbuję, co mi szkodzi, jaki macie rozmiar kubeczków? Ja jestem wysoka 172cm, nigdy nie rodziłam, wziąć S? Czy M? Miałyście problem z jego 'aplikacją'? 🙃 Czujecie go w sobie? 😅♀ - 27l.
Ognisko endometriozy ❌, w trakcie wyrównania TSH - 💊 E25. Niepękające pęcherzyki. 😥
Suplementacja:
👨 - 26l.
Suplementacja:
nick nieaktualny
-
anka wrote:Dzisiaj mam monitoring trzymajcie kciuki żeby tam coś urosło bo niby czuje te jajniki ale stres i tak jest bo idę nie do swojego lekarza🙄
Trzymam kciuki 🤞 odezwij się po wizycie 😌anka lubi tę wiadomość
♀ - 27l.
Suplementacja:
👨 - 26l.
Suplementacja:
nick nieaktualny
-
U mnie też śluz wygląda od kilku dni podobnie jak Cecylia pisze.
Kurcze dziewczyny, nie wiem o co chodzi, tempka tak poszybowała i znów mnie korci..😏
Czekać cierpliwie czy może inny test niż pink 10 polecacie? 11 dpo -
Dziewczyny mój lekarz chyba pierwszy raz w historii mojego leczenia się pomylił... Zawsze w 18 dc chodziłam na monit i zawsze było już po owulacji więc kazał brać dupka przez 7 dni i zrobić betę lub test
Tym razem nie byłam na monitoringu bo już tyle razy pod rząd miałam owu przed 18 dc więc powiedział że mam robić wszystko normalnie i w 25 dc beta i odstawić dupka. Tak zrobiłam w 25 dc beta ujemna odstawiłam dupka i luteinę i powinnam dostać okres max za 2 dni ale teraz patrze jaka jestem głupia bo miałam owulacje prawdopodobnie według temperatury w 19 dniu cyklu więc betę zrobulam 5 dpo 🤦♀️🤦♀️ odstawiłam dupka okresu nie ma więc napewno owu była później. Dzisiaj na teście biało ale po wyschnieciu lekki cień choć wiem że się nie liczy naciosalam sobie kołków na głowie -
Dastiny wrote:Dziewczyny mój lekarz chyba pierwszy raz w historii mojego leczenia się pomylił... Zawsze w 18 dc chodziłam na monit i zawsze było już po owulacji więc kazał brać dupka przez 7 dni i zrobić betę lub test
Tym razem nie byłam na monitoringu bo już tyle razy pod rząd miałam owu przed 18 dc więc powiedział że mam robić wszystko normalnie i w 25 dc beta i odstawić dupka. Tak zrobiłam w 25 dc beta ujemna odstawiłam dupka i luteinę i powinnam dostać okres max za 2 dni ale teraz patrze jaka jestem głupia bo miałam owulacje prawdopodobnie według temperatury w 19 dniu cyklu więc betę zrobulam 5 dpo 🤦♀️🤦♀️ odstawiłam dupka okresu nie ma więc napewno owu była później. Dzisiaj na teście biało ale po wyschnieciu lekki cień choć wiem że się nie liczy naciosalam sobie kołków na głowie8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Natka1993 wrote:Daj znać po!
Ja dzisiaj sikne na owulaka, jutro monitoring - jestem ciekawa co powie mi lekarz, czuję prawy jajnik, ale delikatnie 😁 dodatkowo od dziś swędzą mnie piersi, tak delikatnie, zauważyłam, że od kilku cykli gdzieś przed owulacją się to pojawia 🤔
Dziewczyny które używają kubeczków - przeczytałam wątek i aż nie wierzę, spróbuję, co mi szkodzi, jaki macie rozmiar kubeczków? Ja jestem wysoka 172cm, nigdy nie rodziłam, wziąć S? Czy M? Miałyście problem z jego 'aplikacją'? 🙃 Czujecie go w sobie? 😅
Biaaaało już pogodziłam się z tym cyklem... zaczynam 9 cs czekam na moją kochaną koleżankę - 🐒🐒🐒😂
Nawet ten biały test mnie nie zdziwił😂[/url]
ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020
NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021
|| 15.01. 2022 (9dpo) 20cs !!!
17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
21.01. bHCG 672,42 (15 dpo)
26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym
16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm
16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec !
13.05. 20t+4 - 352 g, połówkowe ok
08.06. 24t+2 - Cezary ma 709 g !
07.07. 28t+2 - III prenatalne ok, 1209 g
10.08. 33t+2 - Czarek waży 2500g -
U mnie dzisiaj test ponownie baaaaardzo blady cień. Nie liczę na wiele, ale też się nie poddaję💪
Robię właśnie HCG i progesteron. Zatem dzisiaj wyjaśni się wszystko. Czy coś z tego będzie czy jednak biochemiczna.
Trzymajcie kciuki 💚💚💚Martyna33, Beza27, Agata😊, Cecylia25, Renia, Natka1993, Julkaaa, CestLaVie, Agata :), emerald_m, Kira, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDastiny wrote:Dziewczyny mój lekarz chyba pierwszy raz w historii mojego leczenia się pomylił... Zawsze w 18 dc chodziłam na monit i zawsze było już po owulacji więc kazał brać dupka przez 7 dni i zrobić betę lub test
Tym razem nie byłam na monitoringu bo już tyle razy pod rząd miałam owu przed 18 dc więc powiedział że mam robić wszystko normalnie i w 25 dc beta i odstawić dupka. Tak zrobiłam w 25 dc beta ujemna odstawiłam dupka i luteinę i powinnam dostać okres max za 2 dni ale teraz patrze jaka jestem głupia bo miałam owulacje prawdopodobnie według temperatury w 19 dniu cyklu więc betę zrobulam 5 dpo 🤦♀️🤦♀️ odstawiłam dupka okresu nie ma więc napewno owu była później. Dzisiaj na teście biało ale po wyschnieciu lekki cień choć wiem że się nie liczy naciosalam sobie kołków na głowie -
nick nieaktualnyBlanka1988 wrote:U mnie dzisiaj test ponownie baaaaardzo blady cień. Nie liczę na wiele, ale też się nie poddaję💪
Robię właśnie HCG i progesteron. Zatem dzisiaj wyjaśni się wszystko. Czy coś z tego będzie czy jednak biochemiczna.
Trzymajcie kciuki 💚💚💚Blanka1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blanka również trzymam kciuki 🤞 🍀😘
Blanka1988 lubi tę wiadomość
♀ - 27l.
Suplementacja:
👨 - 26l.
Suplementacja:
➡️ Cynk, Wit. C, Omega 3, Wit. D.