Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata😊 wrote:Hej dziewczyny
Mam przykrą wiadomość
Wczoraj mój facet zostawił mnie. Spakował się i wyszedł tłumacząc że ma już dosyć myślenia i starań o dziecko bo go to boli bo wszyscy mają tylko nie my
A co gorsza zrobiłam dzisiaj rano test i jest bladzioch. Udało się w końcu ale co z tego jak zostałam sama 😪
Uznacie mnie za kobietę bez uczuć ale pierwsze co mi przyszło na myśl to abym dostała krwawienia i okazało się to tylko biochemiczną 😪
Przepraszam ale opuszczę was na parę dni bo muszę do siebie dojść
Całuję was i życzę wam wszystkim samych ⏸️💚
Tylko się nie denerwuj, na spokojnie sama parę dni sobie daj na ochłonięcie, powtórz test, ewentualnie idź na betę, jakoś się dogadacie 😘♀ - 27l.
Ognisko endometriozy ❌, w trakcie wyrównania TSH - 💊 E25. Niepękające pęcherzyki. 😥
Suplementacja:
➡️ Wit. D, Wit. C, Omega 3-6-9, inozytol.
👨 - 26l.
Suplementacja:
➡️ Cynk, Wit. C, Omega 3, Wit. D. -
Agata :) wrote:Jak tam dziewczyny, wszystkie ⏸️?
Provitamina / Achna / Lili93 / MartiMarti / Stysia16 / MeggiGirl / Juliet / Lolipop
Dajcie znać jeśli pominęłam jakiś post, jeśli już pisałyście ❤️
U mnie jak w zegarku, 4 stycznia przyszła małpa2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Agata😊 wrote:Dziękuję dziewczyny za to że jesteście 😪 ja jestem w totalnej rozsypce. Nie mogę się uspokoić 😭
Trzymaj się kochana j nie denerwuj! Musisz myśleć o sobie i o maleństwie!!!
Daj mu może kilka dni na ochłonięcie, zrozumie i wróci! Ale przede wszystkim zadbaj o siebie, napewno sobie poradzisz! -
Natka1993 wrote:Ja 1dc liczę od dnia kiedy mam prawdziwy okres, bo plamienia które mam przed @ to są takie plamienia których nie widać nawet na wkładce, tylko przy podcieraniu86' starania od 8.19, od 11.20 w Klinice. M:obniżona ilość i ruchliwość, DFI 28%
4.21 cb, 4.21 IUI, 6.21-2 IUI
7.21 IVF:11pęcherzyków❄️❄️❄️❄️❄️8.21 i 9.21-2 transfery
ANA1 ujemne, NK ok, biopsja endo, MTHFR A1298C homo, PAI-1 hetero. KIR AA, C1C1. AlloMLR 0%
Naturalny cud:
27.11 beta 36
18.06 33+0🐣Adaś
-
Kasia 1991 trzymam kciuki by ten cykl nie poszedł na marne!
Martyna 33 i Kasia 1991: też lubię szukać objawów ciąży ! Na Betę też szkoda czasu i kasy, ale jka mam testy w domu to co drugi dzień testuję mimo, że objawów jako takich brak haha
Agata ja! ja ja chcę tu zostać, nie spodziewałam się, że będzie mi tu z Wami tak dobrze Teraz siedzę i nadrabiam 10 stron czytania 🤣
Bebetka93 moim sposobem jest nie gadanie w kółko o tym samym, tutaj z Wami wyczerpuję temat i nie zamęczam bliskich a przede wszystkim męża ( nie chcę go dodatkowo stresować 😜). Staram się wtedy też zająć czymś innym niż doszukiwanie się objawów moim hobby są kwiaty i ogródek, jak tylko przyjdzie luty to zacznie się sianie i sadzenie roślin 😍
Otter! Świetny rym! rozbawiłaś mnie do łez! Chcę być w tym wątku
Juliet- dobre podejście do testowania- ja mimo, że spada tempka to i tak myślę, że może to nie na okres 😂
Blanka- tak mi przykro 😢😢😢 miałam nadzieję, że Tobie się uda i wszystko będzie gładko szło ☹ Wysyłam mocne przytulasy 💌
Futuremama- może właśnie spojrzenie na męża oczami z początku znajomości to jest dobry pomysł! Muszę wypróbować
Agata trzymaj się cieplutko, pamiętaj, że jesteśmy tylko ludźmi, ja dwa dni temu też myślałam, że się z mężem rozstanę, czas i uspokojenie emocji jednak zrobiło swoje i jest już między nami ok. Mocno wierzę, że u Was też tak będzie ❤
Rozmawiałam też z kuzynką, która miała problem ale z poronieniami- poradziła mi coś w stylu refleksoterapii- wymyśliłam, że w ramach "poskładania" mojego małżeństwa możemy raz w tygodniu z mężem robić sobie masaże. On mi uciski stóp i innych punktów (sprawdzę w necie),a ja jemu masaż tego czego sobie zażyczy 😝
Blanka1988 lubi tę wiadomość
2/2023 💔 6tc poronienie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
Agata trzymaj się
Niestety nasi Panowie też bardzo przeżywają te comiesięczne porażki, przychodzi moze moment załamania. Liczę, że wszystko sobie wyjaśnicie i będziecie wzajemnie wspierać86' starania od 8.19, od 11.20 w Klinice. M:obniżona ilość i ruchliwość, DFI 28%
4.21 cb, 4.21 IUI, 6.21-2 IUI
7.21 IVF:11pęcherzyków❄️❄️❄️❄️❄️8.21 i 9.21-2 transfery
ANA1 ujemne, NK ok, biopsja endo, MTHFR A1298C homo, PAI-1 hetero. KIR AA, C1C1. AlloMLR 0%
Naturalny cud:
27.11 beta 36
18.06 33+0🐣Adaś
-
Agata😊 wrote:Dziękuję dziewczyny za to że jesteście 😪 ja jestem w totalnej rozsypce. Nie mogę się uspokoić 😭
-
Alutka128 wrote:Proszę o wpisanie cb.... Właśnie zakończyłam moja 4+3tyg ciążę...
Ściskam Cię mocno ❤️♀ - 27l.
Ognisko endometriozy ❌, w trakcie wyrównania TSH - 💊 E25. Niepękające pęcherzyki. 😥
Suplementacja:
➡️ Wit. D, Wit. C, Omega 3-6-9, inozytol.
👨 - 26l.
Suplementacja:
➡️ Cynk, Wit. C, Omega 3, Wit. D. -
Alutka128 trzymaj się ciepło ❤️ kolejne cykle będą nasze, mocno w to wierzę 💪2/2023 💔 6tc poronienie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
Agata :) wrote:Blanka tule mocno, trzymaj się kochana, kolejny cykl będzie Twój ❤️
Ja po biochem miałam okres z 3 dni później. Także cykl dalej w normie, gdyby nie testy to nawet bym nie wiedziała.
Dziękuję Kochana 😘
Ja mam dzisiaj 34dc. Czekam na 🐵
Oby szybko przyszła. Chciałabym już na nowo zacząć wszystko. Mam nadzieję, że ten incydent jakoś nie rozreguluje moich cykli.😔😔😔 -
Alutka128 wrote:Proszę o wpisanie cb.... Właśnie zakończyłam moja 4+3tyg ciążę...
Kochana ściskam Cię mocno. Wiem co czujesz 😔Czyli razem będziemy teraz zaczynały?
Przyszła @? Czy robiłaś HCG?
Ja czekam na 🐵 -
Blanka1988 wrote:Kochana ściskam Cię mocno. Wiem co czujesz 😔Czyli razem będziemy teraz zaczynały?
Przyszła @? Czy robiłaś HCG?
Ja czekam na 🐵
Właśnie @ przyszła, robiłam 05.01 bete i wtedy była bardzo niska 16,4, miałam iść dzisiaj na bete bale krwawienie mnie wyprzedzilo... Blanka,
tule i ja Ciebie mocno, następnyy cykl jest nasz ✊✊✊Blanka1988 lubi tę wiadomość
-
Mi dziś rano temp, spadła więc już coś czułam że jest nie tak,
Wiem jedno, nigdy ale to przenigdy już nie zrobię testu jeśli @ nie będzie się spóźniać conajmiej tydzień. Strasznie to niesprawiedliwe że niektóre zachodzą w ciążę jak jej nie chca a te co chcą nie mogą mieć..... -
Alutka ściskam....
Boże co za dzień... dziś okazało się, że ciąża brata żony nie rozwija się 😥😥😥😥😥😥😥😥 płakać mi się chce na takie wieści 😥 jedzie zaraz do drugiego gina.
To początek 8 tygodnia. Czekam jak na szpilkach.
Alutka, Blanka jestem myślami z Wami !!!Blanka1988 lubi tę wiadomość
[/url]
ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020
NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021
|| 15.01. 2022 (9dpo) 20cs !!!
17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
21.01. bHCG 672,42 (15 dpo)
26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym
16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm
16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec !