Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
agentka93 wrote:Czekamy razem, raźniej
Ja też zbadam przyrost. Mam plamienia i wolę kontrolować co się dzieje na bieżąco. Jak u Ciebie nic się nie dzieje niepokojącego to lepiej🍀
Dominik 👦11.08.2010
Nikola🧒12.12.2016
Pusty pecherzyk 1.12.2021
Miedzyszasie biochem
Kropek 31.12.22♥️
27.01.23 beta 21 prog 21
30.01.23. Beta 120 prog 17
1.02.23 beta 254,4 prog 16
3.02.23 beta 732,2 prog 29
Leki pregna 1 ,luteina 2x100 ,magnez ,euthyrox 1/2 75 -
Hej kochane ,
Ja dzisiaj jestem nieprzytomna , bardzo źle spałam, obudziłam się nad ranem i nie mogłam zasnąć.
A mam dzisiaj bardzo dluuugi dzień w pracy.
Trzymam kciuki za wszystkie testujące, oby Wasze marzenie o ⏸️ się spełniło 💪💪💪Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2023, 07:36
-
Kinpec wrote:Jeśli mogę zapytać, który to dzień cyklu? Ja dziś robiłam w dniu spodziewanej miesiączki i takie oto rezultaty:
https://ibb.co/Dz7hLGc
Nie wiem czy się cieszyć czy nie… 🥹
Pewnie, że się cieszyć, ja dzisiaj idę na betę i mam nadzieję, że będę cieszyła się jeszcze bardziej. 🙂Rica, Kinpec lubią tę wiadomość
-
U mnie ⚪️. Zresztą tak obstawiałam,jest za wcześnie... nie wiem czemu mój doktorek kazał dupka brać 8 a nie 10 dni jak wszystkim zlecają :p dlatego sama sobie przedłużam do 10 i wtedy zrobię nowe testowanie jeszcze raz 🙄🤣
Trzymam kciuki za resztę 🤞PAI-1, MTHFR - homo❌
10.2023 🎀❤️ (2 cs)
05.2025 👼🏻💔 (T13, 14+0, 2 cs)
Kariotyp ❓ -
Dziewczyny, czy możliwe to jest, by 5 dni po ujemnej becie mieć ostre objawy ciążowe? Już wyjaśniam.. mam już 48 dzień cyklu, byłam u ginekologa, robiłam betę w zeszły wtorek - ciąży nie ma, ani na usg, ani bety, dostałam dupka na wywołanie, jestem w połowie brania.. a wczoraj wymiotowałam, boli mnie żołądek, jelita wariują.. zwykły przypadek i coś mi zaszkodziło czy mam raczej to wiązać? Bo teoretycznie jestem nastawiona na wywołanie tego okresu, bo ciąży nie ma, zresztą zawsze miałam nieregularne, ale nie aż tak.. ginekolog też mnie na ciążę nie nastawiał, bo nic sugerującego nie widział..
-
Ogoorkowa wrote:U mnie ⚪️. Zresztą tak obstawiałam,jest za wcześnie... nie wiem czemu mój doktorek kazał dupka brać 8 a nie 10 dni jak wszystkim zlecają :p dlatego sama sobie przedłużam do 10 i wtedy zrobię nowe testowanie jeszcze raz 🙄🤣
Trzymam kciuki za resztę 🤞
Jeszcze masz czas!🤞🏽😊🍀 -
Yass wrote:Dziewczyny, czy możliwe to jest, by 5 dni po ujemnej becie mieć ostre objawy ciążowe? Już wyjaśniam.. mam już 48 dzień cyklu, byłam u ginekologa, robiłam betę w zeszły wtorek - ciąży nie ma, ani na usg, ani bety, dostałam dupka na wywołanie, jestem w połowie brania.. a wczoraj wymiotowałam, boli mnie żołądek, jelita wariują.. zwykły przypadek i coś mi zaszkodziło czy mam raczej to wiązać? Bo teoretycznie jestem nastawiona na wywołanie tego okresu, bo ciąży nie ma, zresztą zawsze miałam nieregularne, ale nie aż tak.. ginekolog też mnie na ciążę nie nastawiał, bo nic sugerującego nie widział..*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Dzień dorydziałek czekam na wasze wyniki bety z dzisiaj
MIłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2023, 09:41
Kania_czubajka, Rozaline, Longanimity, gattina, Domi94, Ancalime, RiverS, .aś., Spencer, Niaha, Evondita82, LikePink, Rica lubią tę wiadomość
-
Cześć wam. Witam się pierwszym dniem oczekiwania 🤣 rozstrzał na przyjęcie @ mam tak różny w apkach że tylko czekać. Najpóźniejszy termin to czwartek , według innych już powinna być. Na razie się nie zapowiada 🙄
Rica lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Ile testowania przed nami 🙆 Izzy91 i Rica, czekamy na was. Sikajcie i wysyłajcie zdjęcia kreseczek 😊
Już czuję lekki stres przed jutrem. Po ostatnich cyklach w żadne objawy ciążowe nie wierzę, tylko w dwie kreski i betę 😄 To, jak ciało potrafi oszukać jest okropne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2023, 07:52
27.03 - pierwsze dwie kreski
3.04 - beta HCG 1549
5.04 - beta HCG 3365 (+117,2%)
6.04 - pierwsze USG: pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
20.04 - 1.17 cm człowieczka z
15.05 - 3.77 cm ludzika machającego rączkami
25.05 - I prenatalne: 5.8 cm bobasa z niskimi ryzykami
28.07 - II prenatalne: 402 g energicznej dziewczynki 💗
2.10 - 1774 g panienki 💞
19.11 - 3100 g szczęścia 💗 -
Bialeekk wrote:Jeszcze masz czas!🤞🏽😊🍀
Yass, a brałaś wcześniej dupka? Czy to nie jest jakaś ostra reakcja na niego?PAI-1, MTHFR - homo❌
10.2023 🎀❤️ (2 cs)
05.2025 👼🏻💔 (T13, 14+0, 2 cs)
Kariotyp ❓ -
Rozaline wrote:Ile testowania przed nami 🙆 Izzy91 i Rica, czekamy na was. Sikajcie i wysyłajcie zdjęcia kreseczek 😊
Już czuję lekki stres przed jutrem. Po ostatnich cyklach w żadne objawy ciążowe nie wierzę, tylko w dwie kreski i betę 😄 To, jak ciało potrafi oszukać jest okropne!
Ja po ostatnich cyklach z książkowa tempka i książkowymi objawami w tym cyklu nie mam nic😂 nawet ładnej temperatury😆Rozaline, Ancalime lubią tę wiadomość
-
Bialeekk wrote:Ja po ostatnich cyklach z książkowa tempka i książkowymi objawami w tym cyklu nie mam nic😂 nawet ładnej temperatury😆
Mara92 lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Rozaline wrote:Ile testowania przed nami 🙆 Izzy91 i Rica, czekamy na was. Sikajcie i wysyłajcie zdjęcia kreseczek 😊
Już czuję lekki stres przed jutrem. Po ostatnich cyklach w żadne objawy ciążowe nie wierzę, tylko w dwie kreski i betę 😄 To, jak ciało potrafi oszukać jest okropne!
Przy teraźniejszysz testach to i w dwie kreski nie raz nie ma co wierzyć niestetyRozaline, RiverS, Niaha lubią tę wiadomość
-
Hej, ja już wczoraj siknelam i było biało, więc dziś już się nie torturuje 😅
Ogorkoowa trzymam kciuki żeby u Ciebie jednak coś wyszło 🤞 i kciuki za Rice, żeby odczarowała ten dzień i zobaczyła 2 kreski dziś 😉
Rozaline, Nowanna lubią tę wiadomość
-
Bialeekk wrote:Ja po ostatnich cyklach z książkowa tempka i książkowymi objawami w tym cyklu nie mam nic😂 nawet ładnej temperatury😆
U mnie w ostatnich miesiącach była temperatura po 37 stopni, piersi większe o rozmiar, bywało, że w nocy leciałam do łazienki, by miałam takie mdłości, że się budziłam. A potem rano oglądałam biel wizira 🤷
Teraz cycki nic, tylko to podbrzusze...temperatura dopiero dziś podskoczyła do 36.8, a to 12dpo. Chyba, żeby mnie podrażnić przed testowaniem 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2023, 08:05
3.04 - beta HCG 1549
2.10 - 1774 g panienki 💞
izzy91 wrote:Hej, ja już wczoraj siknelam i było biało, więc dziś już się nie torturuje 😅
Ogorkoowa trzymam kciuki żeby u Ciebie jednak coś wyszło 🤞 i kciuki za Rice, żeby odczarowała ten dzień i zobaczyła 2 kreski dziś 😉
Rzeczywiście, zapomniałam, że już testowałaś. To teraz dogrywka w lutym 🤭
Nadzieja97 wrote:Przy teraźniejszysz testach to i w dwie kreski nie raz nie ma co wierzyć niestety
Gdyby nie wy, to nie wiedziałabym, że tyle jest takich historii. Trzeba cierpliwie czekać na betę, potem na USG, na serduszko, a potem kolejne badania. Ale wierzę, że jeszcze w tym miesiącu pojawią się dwupaki 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2023, 08:13
3.04 - beta HCG 1549
2.10 - 1774 g panienki 💞
Ogoorkowa wrote:Dlatego jestem spokojna, tylko pozytywne wibracje 💆♀️😜
Yass, a brałaś wcześniej dupka? Czy to nie jest jakaś ostra reakcja na niego?
Brałam kilka lat temu i nic się nie działo.. Już naprawdę zgłupiałam do reszty co się dzieje w tym cyklu.. temperatury mam niższe jak nigdy cały czas, że już sto razy myślałam, że na okres, byłam chora mogło to wpłynąć na opóźnienie, teraz znowu te wymioty.. poczekam już pewnie do końca brania czy się co wydarzy, jak nie to trzeba będzie testować, choć no mówię nawet ginekolog specjalnie mi tego robić nie kazał.. -
Rozaline wrote:U mnie w ostatnich miesiącach była temperatura po 37 stopni, piersi większe o rozmiar, bywało, że w nocy leciałam do łazienki, by miałam takie mdłości, że się budziłam. A potem rano oglądałam biel wizira 🤷
Teraz cycki nic, tylko to podbrzusze...temperatura dopiero dziś podskoczyła do 36.8, a to 12dpo. Chyba, żeby mnie podrażnić przed testowaniem 😂Rozaline lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem