Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨‍👩‍👧‍👦
Odpowiedz

Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨‍👩‍👧‍👦

Oceń ten wątek:
  • Karina Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2023, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bialeekk wrote:
    Wątek zobowiązuje!😂😂
    Lubię 🤣 zaraz po winie

Bialeekk, Ancalime lubią tę wiadomość

22.06.23 ⏸
    12.03.24 🩵18:35 Dominik 3900g 60cm

age.png
  • Meeg Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2023, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w Nowym Roku który rozpoczęłam od przejażdżki rowerowej 😀. Dziś we Wrocławiu 17C!
    Na powrocie zabrałam starego na kebsa, trochę się dziwił bo bardzo rzadko jemy jakoś tak czuje ze powinnam tak zacząć ten miesiąc 😉

Moje owulaki od kilku dni blade aż strach ale właśnie pomiędzy odcinkami Netflixa osikalam wszystkie 3 rodzaje testów jakie mam i wygląda ze wylapalam pik nawet nie licząc na to 🙈
    Wg apki owu jutro i idealnie bo też mam giną na 18.00 to już bardziej owulacji wyśledzić chyba nie mogłabym 🧐

20230101-195409.jpg

Dzień kończę z migdałami morelami i🍷 oczywiście wszystko na endo!

Ancalime, Bialeekk, Biedronka@, Niemampomyslunanick, Karina, Marikamb, Anett93, M94, Jagodecka, Beezi, Evondita82, Aleksandra_joanna_p, Lipcowa lubią tę wiadomość

age.png
  • Bialeekk Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2023, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina wrote:
    Lubię 🤣 zaraz po winie

Noo podoba mi się to😜

Karina lubi tę wiadomość

👩🏽 +👱🏽‍♂️+🐈=❤️

19 cykl siania 🍍

🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
    🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
    🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
    🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
    🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
    🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
    🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
    NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
    🍼 28.06- obrażony Niko😂
    🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
    🍼12.08- wizyta 🥰

preg.png
  • Bialeekk Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2023, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meeg wrote:
    Witam się w Nowym Roku który rozpoczęłam od przejażdżki rowerowej 😀. Dziś we Wrocławiu 17C!
    Na powrocie zabrałam starego na kebsa, trochę się dziwił bo bardzo rzadko jemy jakoś tak czuje ze powinnam tak zacząć ten miesiąc 😉

Moje owulaki od kilku dni blade aż strach ale właśnie pomiędzy odcinkami Netflixa osikalam wszystkie 3 rodzaje testów jakie mam i wygląda ze wylapalam pik nawet nie licząc na to 🙈
    Wg apki owu jutro i idealnie bo też mam giną na 18.00 to już bardziej owulacji wyśledzić chyba nie mogłabym 🧐

20230101-195409.jpg

Pik był, kebab był, wino widzę też się szykuje. To jeszcze tylko starego dorwać i pierwszy dzień roku rozpoczęty idealnie 😁

Meeg, Pfry lubią tę wiadomość

👩🏽 +👱🏽‍♂️+🐈=❤️

19 cykl siania 🍍

🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
    🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
    🍼 28.06- obrażony Niko😂
    🍼12.08- wizyta 🥰

preg.png
  • Karina Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2023, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meeg wrote:

20230101-195409.jpg

To teraz wysyłamy tobie całą moc jajników żeby się powiodło 🤞🤞🤞🤞

Meeg lubi tę wiadomość

22.06.23 ⏸

age.png
  • rozalaa Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2023, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meeg no pięknie, trzymam kciuki ✊☺️☺️
    Bialek za Ciebie też bo pięknie to wygląda ❤️

Meeg, Bialeekk lubią tę wiadomość

👩 28
    badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎
    🧔29
    seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅

1 IVF
    💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->❄️❄️
    19.08 FET❄️ ❄️
    8 dpt ⏸
    💔 ciąża bezzarodkowa
    2 IVF 🔜
  • Margott Przyjaciółka

Wysłany: 1 stycznia 2023, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara30 wrote:
    Przy takim trybie to nawet nie wiadomo jak liczyć cykle starań 😏 u mnie dziś 12 DC i nie mogę doczekać się owu, nawet nie wiem czy zdąży przyjść do wyjazdu męża 😥

Pomijam już tęsknotę, ale tak całkowicie przyziemnie to brak jest męskiej ręki w domu. Nie dość, że dzieciaki tęsknią, młoda się odzwyczaja to brakuje mi faceta, który złapie za kosę spalinową, naprawi coś. W tym roku poszerzylam listę swoich umiejętności o rozkręcanie umywalki i odpływu, odpalanie kosiarki śrubokrętem (zwarcie trzeba było zrobić 🤐), obsługę wyzynarki i przykręcanie gniazdka 🙈

Póki co nie zanosi się na zmianę trybu, jednak daliśmy sobie max 2 lata.

A dokąd rozważacie wyprowadzkę?
    My akurat od roku nie staraliśmy się, bo zrobiliśmy sobie przerwę i teraz taki cykl na próbę wyszedł bo akurat miałam dni płodne.
    Mąż pracuje w Holandii i tam też bym myślała żyć.
    A co do "męskich" zajęć to akurat mi nigdy nie były straszne, nawet samochód sama sobie naprawiałam, ogarnianie zlewu cieknącego czy tam czyszczenie syfonu to luzik. Akurat lubię się w takich rzeczach od dzieciaka, mama zawsze sama musiała sobie radzić bo tata niezbyt był rozgarnięty i od mamy się nauczyłam takiej samodzielności. 😀

Bialeekk, Ancalime, Sara30 lubią tę wiadomość

Hej tu Ladinola pod nowym nickiem. 😁 Planowane ponowne starania w drugiej połowie 2023. 🙏

👼 18.08.2014 biochem.
    👼 04.02.2015 10tc pozamaciczna
    👼 01.10.2018 7tc
    👼 01.05.2019 biochem.
    👼 29.04.2020 7tc

❌ nieprawidłowy kariotyp u mnie
  • .aś. Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2023, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meeg, piękny pik, działajcie i niech się kluje to i owo! ;) U mnie też dzisiaj rower wjechał ;)

Nie wiedziałam, że wywołam taka dyskusje księgowość vs informatyka 🙈 ja i tak nie mam odwagi, żeby sie na razie przebranżowić czy zmienić prace, więc to chyba bardziej tak dla siebie by było :) myślę, że padnie od księgowych jeszcze wiele wiązanek na nasz rząd, przy rozliczeniu PITow za ten rok 🙈

Ewiwi, dzisiaj też sikalas? (nie do końca mogłam wyłapać)

Meeg lubi tę wiadomość

♀️30 ♂️33

2015 👧
    2018 👧

PCOS, IO, BMI >30, cykle 50-60 dniowe

Starania od 05.2022

99 - 🎉 18.12
    98 - 🎉 9.01
    97 - 🎉 30.01
    96 - 🎉 24.03 (7tc)

25 tc - wykryta cukrzyca ciążowa

5.03 ⏸️🥺
    21.03 - mamy ❤️
    8.05 - 64 mm szczęścia ❤️
    1.06 (16+1) - synuś 💙🥺
    3.07 (20+5) - 372g misia 💙
    8.08 (25+6) - 1047g wiercipięty 💙
    6.09 (30+0) - 1350g maluszka 💙
    3.10 (33+6) - 2125g Bobcia 💙

age.png

event.png
  • Ewiwi Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2023, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .aś. wrote:
    Meeg, piękny pik, działajcie i niech się kluje to i owo! ;) U mnie też dzisiaj rower wjechał ;)

Nie wiedziałam, że wywołam taka dyskusje księgowość vs informatyka 🙈 ja i tak nie mam odwagi, żeby sie na razie przebranżowić czy zmienić prace, więc to chyba bardziej tak dla siebie by było :) myślę, że padnie od księgowych jeszcze wiele wiązanek na nasz rząd, przy rozliczeniu PITow za ten rok 🙈

Szukałam ale biało 🤣 kochana w każdej branży jest teraz dyskusja za i przeciw. Ja uważam że warto mieć więcej wiedzy czy umiejętności żeby w razie czego nie zostać na lodzie
    Dlatego myślę o kolejnych studiach tylko miałam mieć przerwę .. ale wyszło jak wyszło.
    Dzisiaj mam wkurwia wnerwa i wszystko. Mąż dostał jeby chyba za wszystko. Najbardziej zła jestem że się nie udało. Styczeń miał być dla mnie szczęśliwym miesiącem a niestety...

*starania od XI 2021
    *maj 2022 beta 30
    *15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
    *euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem
  • Bialeekk Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2023, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewiwi Trzymam kciuki żeby @ szybko przyszła!!

👩🏽 +👱🏽‍♂️+🐈=❤️

19 cykl siania 🍍

🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
    🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
    🍼 28.06- obrażony Niko😂
    🍼12.08- wizyta 🥰

preg.png
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2023, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .aś. wrote:

Mnie to juz szkoda tych wiązanek wypowiadać, bo i tak to nic nie zmienia, a i tak trzeba to zrobić 😂 po co sie denerwować i nakręcać bardziej? 🙈

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Sara30 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2023, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margott wrote:
    My akurat od roku nie staraliśmy się, bo zrobiliśmy sobie przerwę i teraz taki cykl na próbę wyszedł bo akurat miałam dni płodne.
    Mąż pracuje w Holandii i tam też bym myślała żyć.
    A co do "męskich" zajęć to akurat mi nigdy nie były straszne, nawet samochód sama sobie naprawiałam, ogarnianie zlewu cieknącego czy tam czyszczenie syfonu to luzik. Akurat lubię się w takich rzeczach od dzieciaka, mama zawsze sama musiała sobie radzić bo tata niezbyt był rozgarnięty i od mamy się nauczyłam takiej samodzielności. 😀

Ja jak muszę to zrobię ale zdecydowanie bardziej wolę zająć się ogrodem, sadem, warzywniakiem i zielenią a nie babrać się w "brudnej robocie" 🙈 choć ojciec nauczył mnie i panele układać 🙈 to jednak nie jest mój konik :)
    Zdecydowanie bardziej wolę plewić truskawki niż latać z piłą 🫣 ale jak mus to mus

Dziewczyny ja dzisiaj mam tak parszywy i gówniany nastrój, jak nigdy... Popłakałam się jak dziecko.
    Mąż dziś nieświadomie, ale jednak wjechał mi. I gdzieś mnie ubodlo, że on się realizuje i spełnia marzenia a ja umrę nie jako "X, ta policjantka", czy "X ta fajna Pani z księgarni" tylko jako "mama tej wiesz, upośledzonej T..."
    Popłakałam się, że nic nie osiągnęłam a moje życie już do końca będzie usłane pampersami. Za 15 lat, starsze dzieci pójdą na studia a ja zamiast jeździć z mężem na wycieczki po Europie motocyklem będę dalej pilnować T 24/7.
    I niby człowiek wie. I niby nawet się nie łudził... Ale dopadł mnie żal.

I pierdolnelam ręką w stół mówiąc DOSC.
    Pierwszy krok jest prosty. W czwartek idę SAMA do kina a mąż siedzi z dziećmi.

Jeśli w styczniu nie zobaczę II kresek to spełniam swoje marzenia. Zapisuje się na jogę i robię prawko na motocykl.

Dlaczego moje hobby musi się ograniczać do tego, co mogę robić w środku nocy jednocześnie pilnując napadów Tolki?

Muszę wyjść do ludzi bo uschne 😭

Przetrwam do chwili, gdy mąż wróci na stałe do Polski i mam już od dawna plan na biznes 😈

W tym roku jeszcze wychodzi książka i czeka mnie znów organizacja ogolnopolskiej konferencji CSS więc choć na chwilę przestanę się czuć jak "kura domowa od zupek" 😡

Ogólnie gówniany mam dzień

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2023, 00:55

💁🏻‍♀️31
    🙋🏻‍♂️37
    👩🏻🩷8 E 👦🏻🩵7 E 👧🏻🩷5 T 👶🏻 L:
    age.png

Szalona rodzina z 4 szalonych dzieci 🤪
    Szalona matka córki z niepełnosprawnościami 👻
  • Ewiwi Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2023, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara30 wrote:
    Ja jak muszę to zrobię ale zdecydowanie bardziej wolę zająć się ogrodem, sadem, warzywniakiem i zielenią a nie babrać się w "brudnej robocie" 🙈 choć ojciec nauczył mnie i panele układać 🙈 to jednak nie jest mój konik :)
    Zdecydowanie bardziej wolę plewić truskawki niż latać z piłą 🫣 ale jak mus to mus

Dziewczyny ja dzisiaj mam tak parszywy i gówniany nastrój, jak nigdy... Popłakałam się jak dziecko.
    Mąż dziś nieświadomie, ale jednak wjechał mi. I gdzieś mnie ubodlo, że on się realizuje i spełnia marzenia a ja umrę nie jako "X, ta policjantka", czy "X ta fajna Pani z księgarni" tylko jako "mama tej wiesz, upośledzonej T..."
    Popłakałam się, że nic nie osiągnęłam a moje życie już do końca będzie usłane pampersami. Za 15 lat, starsze dzieci pójdą na studia a ja zamiast jeździć z mężem na wycieczki po Europie motocyklem będę dalej pilnować T 24/7.
    I niby człowiek wie. I niby nawet się nie łudził... Ale dopadł mnie żal.

I pierdolnelam ręką w stół mówiąc DOSC.
    Pierwszy krok jest prosty. W czwartek idę SAMA do kina a mąż siedzi z dziećmi.

Jeśli w styczniu nie zobaczę II kresek to spełniam swoje marzenia. Zapisuje się na jogę i robię prawko na motocykl.

Dlaczego moje hobby musi się ograniczać do tego, co mogę robić w środku nocy jednocześnie pilnując napadów Tolki?

Muszę wyjść do ludzi bo uschne 😭

Przetrwam do chwili, gdy mąż wróci na stałe do Polski i mam już od dawna plan na biznes 😈

W tym roku jeszcze wychodzi książka i czeka mnie znów organizacja ogolnopolskiej konferencji CSS więc choć na chwilę przestanę się czuć jak "kura domowa od zupek" 😡

Ogólnie gówniany mam dzień
    Niefajnie mąż rzucił. Ale kochana powiem ci jedno. Jak urosną to zawsze będziesz z nich dumna nawet jak z domu wyjdą. Jakby ktoś mnie zapytał dwadzieścia lat temu pewnie bym wymieniała bez końca co chciałabym zrobić itp itd. teraz mówię jedno. Dzieci mi się udały. I zawsze oni, ich małe sukcesy cieszą bardziej niż swoje. Ale do ludzi wychodź jak najbardziej.
    Ja dzisiaj też mam zły dzień. Wiem że będzie małpa ale mi strasznie przykro . Wracam myślami do sierpnia i pytam siebie czy tak musiało być. Za około trzy tygodnie bym rodziła. Mąż udaje że nic się nie stało. RoSmiesza mnie próbuje żartować ale mi przykro. Miałam nadzieję na ten cykl wszystko było ok i dupa. A ja dwa dni opóźnienia małpy i czuję że coś nie tak. I z każdym miesiącem boję się że się nie uda.

*starania od XI 2021
    *maj 2022 beta 30
    *15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
    *euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem
  • Cotakoza Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2023, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewiwi wrote:
    Niefajnie mąż rzucił. Ale kochana powiem ci jedno. Jak urosną to zawsze będziesz z nich dumna nawet jak z domu wyjdą. Jakby ktoś mnie zapytał dwadzieścia lat temu pewnie bym wymieniała bez końca co chciałabym zrobić itp itd. teraz mówię jedno. Dzieci mi się udały. I zawsze oni, ich małe sukcesy cieszą bardziej niż swoje. Ale do ludzi wychodź jak najbardziej.
    Ja dzisiaj też mam zły dzień. Wiem że będzie małpa ale mi strasznie przykro . Wracam myślami do sierpnia i pytam siebie czy tak musiało być. Za około trzy tygodnie bym rodziła. Mąż udaje że nic się nie stało. RoSmiesza mnie próbuje żartować ale mi przykro. Miałam nadzieję na ten cykl wszystko było ok i dupa. A ja dwa dni opóźnienia małpy i czuję że coś nie tak. I z każdym miesiącem boję się że się nie uda.
    A może właśnie mąż chciał dobrze, chociaż dość drastycznie?
    Oczywiście ja bym też poczuła się słabo po takim tekście.
    Natomiast może to była motywacja aby zadbać o siebie?
    I właśnie zrobić coś dla siebie :) ?
    Plan na spełnianie marzeń jest jak najbardziej super! Trzymam kciuki 🍀

33♀️33 ♂️
    27.08.2019 👫
    27.08.2020 💍
    27.08.2021 💒
    27.08.2023 termin 🍼
    _______
    2014 💗 M. 👧

20.12 ⏸️😲🙈
    21.12 beta 1242🩸
    21.12 - perzyk 3,8mm
    03.01 0,43mm🍤
    31.01 wizyta
    06.02 badania 🩸 Pappa
    15.02 niskie ryzyka 🍀 💙?
    21.02 8 cm 🍼 100g
    21.03 220g 🥚🥚
    12.04 411g 👕
    18.04 491 g 🐻
    16.05(25+2) 908 g 🐻
    06.06(28+2)1662 g 🐻
    20.06(30+2) 2080 g 🐻
    28.06 (31+3) 2138 g 🐻
    11.07 (33+3) 2760g 🐻
    31.07 (36+2) 3652g 🐻

21.08 Bruno 3920/59cm 🐻 CC.

age.png
  • Olya Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2023, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki, chciałabym się przywitać :) Zaczęłam starania o rodzeństwo dla córci. To nasz 3 cs. Przede mną testowanie, bo owulacja wypadła 20.12 🫣 bardzo się stresuje, bo ostatnio przeszłam przez biochemiczną… jak sobie na nowo przypomnę ten strach, który będzie mi towarzyszył niemalże do końca ciąży (o ile w nią zajdę…) to zastanawiam się, czy to dobry pomysł 😂

Bialeekk lubi tę wiadomość

🤍 03.2018 - Rozpoczynamy starania 👶🏻
    🤍 08.2019 - Upragnione DWIE kreski 🤰🏼
    🤍 04.2020 - Jest i ONA 🤱🏼

Czas na rodzeństwo… 👶🏻

🤍 09.2022 - Ciąża biochemiczna 🥺💔
    🤍 01.02.2023 - Chwilo trwaj! ⏸️
    🤍 11.04.2023 - It’s a girl! 💗
    🤍 7.10.2023 - W końcu razem!🤱🏼

age.png
  • Karina Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2023, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kobietki nastawiam się już na wredną 🐒. Ewidentnie złuszcza mi się szyjka z tych tak zwanych pozostałości poprzedniej 🐒. Mocny ból jajników wczoraj najwyraźniej to zwiastował 😅 ale nikt nie mówił że to będzie tak hop siup łatwo, no trudno się mówi cycki do przodu i lecę dalej z tematem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2023, 07:16

22.06.23 ⏸

age.png
  • Karina Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2023, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olya wrote:
    Hej Kobietki, chciałabym się przywitać :) Zaczęłam starania o rodzeństwo dla córci. To nasz 3 cs. Przede mną testowanie, bo owulacja wypadła 20.12 🫣 bardzo się stresuje, bo ostatnio przeszłam przez biochemiczną… jak sobie na nowo przypomnę ten strach, który będzie mi towarzyszył niemalże do końca ciąży (o ile w nią zajdę…) to zastanawiam się, czy to dobry pomysł 😂
    Bardzo dobry, mimo tej obawy myślę że dzieciątko wynagrodzi ten ból i obawy.
    Trzymam kciuki żeby się powiodło i trwało bez żadnych niespodzianek♥️

22.06.23 ⏸

age.png
  • bzksz Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2023, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olya wrote:
    Hej! :) jeśli owu byla faktycznie 20.12 to możesz już chyba spokojnie robić test :) ja też miałam jakoś 19/20.12 i w tę sobotę beta była już ponad 100 :) powodzenia i wszystkiego dobrego 🤞

Weronka lubi tę wiadomość

🙍‍♀️ 28 👦 35

Czerwiec 2022 - ⏸ ❤
    Lipiec 2022 - poronienie zatrzymane 6/9 tc 💔

Grudzień 2022 - ⏸
    31.12 - beta HCG - 100 ❤
    02.01 - beta HCG - 233 🍀
    07.01 - beta HCG - 2398 🥳
    12.01 wizyta - pęcherzyk ciążowy🤞
    31.01 wizyta - 1.78 cm dzidziula 🥰
    21.02 wizyta - prawie 4,5 cm mojego cudu ❤
    06.03 - ryzyka trisomii niskie, ryzyko preeklampsji i hipotrofii podwyższone 😒 --> Acard 150 mg
    25.07 - 2049 g Emilki 🥰

preg.png
  • Mart768 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2023, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Melduję się w 12 dpo, oczywiście nie wytrzymałam do 4 stycznia, bo nie czuję się ani trochę okresowo 🙈

Siknęłam przed chwilą na facellaka i same oceńcie co to jest, bo jak dla mnie to znowu fabryczna, ale po ostatnim biochemie już wiemy, że ja się nie znam 🤦🏼‍♀️

https://ibb.co/PGpqhyZ

Kinusia_25, SandraH.97, M94, Evondita82, Anett93 lubią tę wiadomość

🙋‍♀️32 🙋‍♂️ 43

Starania o pierwsze dziecko
    na luzie od 12.2020
    na poważnie od 08.2021

wrzesień 2022: cb
    styczeń 2023: cb?
    marzec 2023: cb?
    maj 2023: poronienie 7tc

08.09.23 - II
    13.05.24 - Oliwka jest z nami :)
  • Weronka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2023, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mart768 wrote:
    Hej Dziewczyny! Melduję się w 12 dpo, oczywiście nie wytrzymałam do 4 stycznia, bo nie czuję się ani trochę okresowo 🙈

Siknęłam przed chwilą na facellaka i same oceńcie co to jest, bo jak dla mnie to znowu fabryczna, ale po ostatnim biochemie już wiemy, że ja się nie znam 🤦🏼‍♀️

https://ibb.co/PGpqhyZ

Gdybym ja robiła ten test i wyszedłby taki to na pewno widziałabym cień cienia i miała nadzieję. 🙈 Może warto wybrać się na betę dla pewności?

👩🏻 28 | 👨🏻 29
    📆 08/2023 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 8 tc 💔
    📆 12/2023 ➡️ Laparoskopia, udrożnienie jajowodu ✅
    📆 04/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 6 tc 💔
    📆 05/2024 ➡️ Ciąża biochemiczna 💔
    📆 07/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 7 tc 💔
    📆 10/2024 ➡️ Dwie kreseczki (10.10)… 🤞🏻
    📆 10/2024 ➡️ Konsultacja u doktora P. Mamy nadzieję 🩷💙🩷

2025 r. będzie Nasz. 💙
    preg.png
‹‹ 37 38 39 40 41 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ