Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Sara30 wrote:Białek chyba wieczorem dopiero
tak pisała
Dziewczyny dwupaczki... Czy wy też jesteście takie nieznośne? Nie wiem czy to wina ciąży ale jestem tak drażliwa, że aż mi dziwnie. Wczoraj spielam się z mężem o pierdole, wszystko mnie irytuje ... Normalnie PMS level hard 🥲Sara30, Ancalime lubią tę wiadomość
-
Jak dla mnie to prawie prawie. Możliwe że za 2 h będzie pik. Działajcie napewno ❤️Ancalime, moonflower lubią tę wiadomość
-
Meeg wrote:Jak się czujesz ?
Jakieś badania lekarz ci zlecił teraz przed kolejna wizyta?
Tak sobie, spanikowana.
Mam zlecone badania, jak będę w domu to wrzucę listę. Mam wrażenie, że to taki standard - jak pojawia się ❤️, to zleca się badania. Pojawiasz się z wynikami i zakładają kartę ciąży.
Mam do Was pytanie, jakiego koloru jest wasz śluz w ciąży? Ostatnio zauważyłam, że mój robi się jakby ciemnożółtawy. Wezmę dupka i na powrót jest przeźroczysty. Zbliża się wieczór, pora drugiej dawki dupka, a przy podcieraniu znowu lekkożółtawo... I po 30 minutach od wzięcia tabsa znowu klarownie
Trochę wkręcam sobie, że to zły znak jak idzie o wartość proga w organizmie. W piątek mam wizytę u dr prowadzącej ciążę (w SB byłam z doskoku) i na bank omówię z nią wątpliwości - ale to ta sama lekarz, co powiedziała mi, że proga się nie suplementuje do momentu potwierdzenia ciąży wewnątrzmacicznej 😏🙄. I weź tu się przyznaj, że od kogoś innego dostałaś, kto uznał, że prog 9,5 może być jednak za mały...
-
tak pisała
Dziewczyny dwupaczki... Czy wy też jesteście takie nieznośne? Nie wiem czy to wina ciąży ale jestem tak drażliwa, że aż mi dziwnie. Wczoraj spielam się z mężem o pierdole, wszystko mnie irytuje ... Normalnie PMS level hard 🥲
Ja to najchętniej bym spała caaaały dzień. Plus wzruszam się jakieś 5 razy dziennie, bo tu mi się coś przypomni, gdzieś coś zobaczę… i jak tu się na pracy koncentrować? 😅
A z mężem się nie kłócę o nic bo mam w domu teraz status świętej 😜
Edit: a śluz biały i raczej gęsty, sporo goWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2023, 11:42
26
hashimoto + niedoczynność
marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
Maiora wrote:ooo tak zdecydowanie mam ograniczoną tolerancję na głupotę 😂
🏆
Już wiem co staremu odpowiem jak mi zarzuci, że jestem drażliwa 😂Maiora lubi tę wiadomość
-
tak pisała
Dziewczyny dwupaczki... Czy wy też jesteście takie nieznośne? Nie wiem czy to wina ciąży ale jestem tak drażliwa, że aż mi dziwnie. Wczoraj spielam się z mężem o pierdole, wszystko mnie irytuje ... Normalnie PMS level hard 🥲
Jak dobrze ze pytasz bo myslam że tylko we mnie taki wewnętrzny sucz teraz siedzi..Ja sobie wyobrażałam że w ciąży to będę taki anioł pełen spokoju ciepła i matczynej cierpliwości a tym czasem mam nerwa na wszystko co się dookoła dzieje.
Oczywiście nie okazuje ale co mną telepie z nerwów co chwilą na coś 😒😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2023, 11:58
Sara30 lubi tę wiadomość
-
Mój stary wczoraj dostał zjebke bo powiedział "pamiętaj kotuś jak odbierzesz auto od mechanika to wpisz wszystko w książce samochodowej".
Więc poszloooo .... o tym, że traktuje mnie jak przełożony, ma w dupie moje samopoczucie i że w ogóle to powinien przypominać mi o sraniu a najlepiej niech mi napisze listę zadań żebym przypadkiem nie zapomniała!" Po czym ostentacyjnie klapnelam słuchawką 🫠🫠🫠
#sukąbyć
Ancalime u mnie od początku śluz taki w kolorze mlecznym. Nie biały, nie żółty. Ale ja taki miałam w każdej poprzedniej ciazy. Jeśli nie ma grudek to jest ok
Maiora lubi tę wiadomość
-
tak pisała
Znaczy tak myślę, trzeba by starego pytać 😅Sara30, Ancalime lubią tę wiadomość
-
Ancalime wrote:Tak sobie, spanikowana.
Mam zlecone badania, jak będę w domu to wrzucę listę. Mam wrażenie, że to taki standard - jak pojawia się ❤️, to zleca się badania. Pojawiasz się z wynikami i zakładają kartę ciąży.
Mam do Was pytanie, jakiego koloru jest wasz śluz w ciąży? Ostatnio zauważyłam, że mój robi się jakby ciemnożółtawy. Wezmę dupka i na powrót jest przeźroczysty. Zbliża się wieczór, pora drugiej dawki dupka, a przy podcieraniu znowu lekkożółtawo... I po 30 minutach od wzięcia tabsa znowu klarownie
Trochę wkręcam sobie, że to zły znak jak idzie o wartość proga w organizmie. W piątek mam wizytę u dr prowadzącej ciążę (w SB byłam z doskoku) i na bank omówię z nią wątpliwości - ale to ta sama lekarz, co powiedziała mi, że proga się nie suplementuje do momentu potwierdzenia ciąży wewnątrzmacicznej 😏🙄. I weź tu się przyznaj, że od kogoś innego dostałaś, kto uznał, że prog 9,5 może być jednak za mały...
Miałam grudki od razu jak wróciłam od lekarza i się myłam . Potem już nie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2023, 12:10
-
Niuśka wrote:https://ibb.co/k5cMHrk
To już jest cień cienia czy kreska fabryczna ?🥺
Widoczna ładna kreseczka, powodzenia 🤞👩30 🧔29
👩🧔2016
👰🤵♂️2020
Starania o pierwszą dzidzię od 12.2021 💙
07.11.2022 - 12dpo ⏸️ - beta 17.7 🤰
24.11.2022 - (6+2) 0.3cm widocznego zarodka 🥰
08.12.2022 - (8+2) 1.5cm Dzidzi z bijącym ❤️
29.12.2022 - (11+2) 4.5cm Małego Cuda ❤️
12.01.2023 - (13+2) I prenatalne,
6.7cm prawdopodobnie chłopiec 💙🧑
16.02.2023 - (18+2) 244g szczęścia 💙
02.03.2023 - (20+2) II prenatalne, 340g zdrowego chłopca 💙
16.03.2023 - (22+2) 475g 💙
13.04.2023 - (26+2) Wojtuś 770g 💙
11.05.2023 - (30+2) 1607g 💙
15.05.2023 - (30+6) III prenatalne, 1645g 💙 zdrowy🧑
01.06.2023 - (33+2) Klocuś 2446g 💙🙈😅
29.06.2023 - (37+2) 3190g 💙
14.07.2023 - (39+3) Wojtusiowi się nie spieszy 🤷♀️
18.07.2023 - (40+0) wizyta, wychodź synku 💙💚
25.07.2023 - (41+0) Wojtuś na świecie 💙🧑 -
No nic, u Wszystkich białawy. U mnie lekko-naprawde delikatnie żółtawy, a i to tylko jak nie podam proga. Skonsultuję i dam znać. Dzięki za odpowiedzi 🙂 grudek też żadnych nie ma
-
Cześć dziewczyny,
przeczytałam bardzo pobieżnie bo ciężko mi nadrobić.
Bardzo Wam gratuluję cudownych przyrostów 🍀 Sara ale dałaś czadu z betą 🤯
Bialeekk dzięki za prowadzenie wątku ❤️
Buziaki dziewczyny, czujcie się cudownie i rozpakujcie dopiero wrzesien/październik 😘😘😘Meeg, Sara30, Nowanna, RiverS lubią tę wiadomość
29.04 ⏸ (22 dc)
05.05 💉 Beta HCG 158 mlU/ml (28 dc)
08.05 💉 Beta HCG 579 mlU/ml (31 dc)
18.05 🍤 5t5d CRL 0,28 cm, FHR 101 u/min
25.05 🍤 6t5d CRL 1 cm, FHR 136 u/min
07.06 🍤 8t4d CRL 2,31 cm
21.06 👶10t4d CRL 4,5 cm, FHR 175 u/min 🩷
07.07 👶12t6d CRL 7 cm, FHR 163 u/min
02.08 👶16t4d 189 g
30.08 👶20t4d 404 g, FHR 144 u/min
27.09 👶24t4d 918 g
24.10 👶28t3d 1570 g
14.11 👶31t3d 2002 g
05.12 👶34t3d 2700 g
21.12 👶36t5d 3300 g
04.01.24 r. 👶38t5d Marcelina 🩷 3400 g, 57 cm
👩 39 l 🧑 47 l
Styczeń'23 💔 cb 6 tc
Marzec '22 💔 7/9 tc łyżeczkowanie
Styczeń '22 💔 cb 5 tc
Grudzień '21💔 9/10 tc łyżeczkowanie
Luty/marzec'23- szczepienie limfocytami partnera.
Maj'23- szczepienie limfocytami partnera w 7 tc.
-
ELka wrote:Cześć dziewczyny,
przeczytałam bardzo pobieżnie bo ciężko mi nadrobić.
Bardzo Wam gratuluję cudownych przyrostów 🍀 Sara ale dałaś czadu z betą 🤯
Bialeekk dzięki za prowadzenie wątku ❤️
Buziaki dziewczyny, czujcie się cudownie i rozpakujcie dopiero wrzesien/październik 😘😘😘
ELka trzymam za was kciuki ❤️ aby już teraz był dobry plan działania i abyś niebawem Ty ujrzała ⏸️ELka lubi tę wiadomość
-
Ancalime wrote:No nic, u Wszystkich białawy. U mnie lekko-naprawde delikatnie żółtawy, a i to tylko jak nie podam proga. Skonsultuję i dam znać. Dzięki za odpowiedzi 🙂 grudek też żadnych nie ma
Daj znać bo sama jestem ciekawa. U mnie lekko żółtawy a i progesteron nie jest jakiś szałowyciekawe co ci lekarz na to powie
-
Sara30 wrote:Mój stary wczoraj dostał zjebke bo powiedział "pamiętaj kotuś jak odbierzesz auto od mechanika to wpisz wszystko w książce samochodowej".
Więc poszloooo .... o tym, że traktuje mnie jak przełożony, ma w dupie moje samopoczucie i że w ogóle to powinien przypominać mi o sraniu a najlepiej niech mi napisze listę zadań żebym przypadkiem nie zapomniała!" Po czym ostentacyjnie klapnelam słuchawką 🫠🫠🫠
#sukąbyć
Ancalime u mnie od początku śluz taki w kolorze mlecznym. Nie biały, nie żółty. Ale ja taki miałam w każdej poprzedniej ciazy. Jeśli nie ma grudek to jest ok
Moj po moim ostatnim monologu powiedział, że jestem nie do zniesienia i że mam farta że jestem w ciąży ale jak to ma tak dalej wyglądać to on nie wie jak to zniesiepotem mu wytłumaczyłam po prostu że mam dużo stresu w jednej i w drugiej pracy i postanowiliśmy, że jak będzie po wizycie serduszkowej ok to powiem w obu firmach i w tej drugiej albo zmienię styl pracy albo jak się nie zgodzą to się z nimi pożegnam
-
Dziękuję wam za ten miesiąc. Fajnie było tu z wami być. Póki co potrzebuję przerwy, bo nie wiem kiedy @ przyjdzie. Po zrobieniu testu było ok, ale potem przyszedł kryzys. No nic, trzeba się pozbierać i czekać. I wierzyć, że kiedyś się uda.
Jeszcze raz dziękuję dziewczyny za to, że tworzycie taką wspaniałą atmosferę ❤️ Póki co znikam, muszę odświeżyć głowę. Zajrzę tylko, by zobaczyć, czy Białeekk zalapie się na klątwę prowadzącej 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2023, 12:32
Meeg, Biedronka@, RiverS, Maiora lubią tę wiadomość
27.03 - pierwsze dwie kreski
3.04 - beta HCG 1549
5.04 - beta HCG 3365 (+117,2%)
6.04 - pierwsze USG: pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
20.04 - 1.17 cm człowieczka z
15.05 - 3.77 cm ludzika machającego rączkami
25.05 - I prenatalne: 5.8 cm bobasa z niskimi ryzykami
28.07 - II prenatalne: 402 g energicznej dziewczynki 💗
2.10 - 1774 g panienki 💞
19.11 - 3100 g szczęścia 💗 -
Dziewczynki ja chciałam Wam strasznie podziękować za ten styczniowy wątek, jesteście cudownym wsparciem ❤️❤️❤️❤️
Ja zmykam już na luty bo testowanko przed samymi walentynkami 😍🥰
Oby to były cudowne walentynki dla każdej z nas ❤️
Ściskam Was mocno
❤️❤️
Bialek jesteś super prowadząca❤️❤️ trzymam kciuki za klątwę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2023, 12:33
Rozaline, Nowanna, Meeg, Kania_czubajka, RiverS, Longanimity lubią tę wiadomość
-
Niuśka
Gratulacje, niech kreska ciemnieje ✊🏻
Cieszę się z wczorajszych przyrostów, niech styczniowym ciężarówkom rosną brzuszki aż do szczęśliwego jesiennego rozpakowania 🍀🍀
Przytulam wszystkie smuteczki rozczarowane styczniowymi niepowodzeniami.
Bialeekk jak już odetchniesz po podróży, to daj znać jak Ci w tym nowym miejscu i wiesz… 🍀🍀🍀✊🏻 z całego serca życzę pozytywu.
Dzięki za sympatycznie i troskliwie poprowadzony styczniowy wątek, fajnie tu było 😊RiverS, Rozaline, Meeg lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅