Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciuki za testujące 🥰🥰🥰
Bialeek dziękuje za wątek, życzę Ci szybkiej klątwy 😘RiverS lubi tę wiadomość
👩 29
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
allo MLR 27% cross match ✅ cytokiny ✅ immunofenotyp ✅ białka C i S ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
3.02 FET❄️5bb👎
3.03 FET ❄️4bc i ❄️4bb 👎
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
U mnie biel ale się tego spodziewałam. Zajście w ciążę zawsze zajmowało mi tych parę cyklu, więc nie spinam się tylko czekam na okres grzecznie i wjeżdżam z nowymi suplami 😁
Powodzenia dla wszystkich stara zek-oby luty był ostatnim miesiącem starań 😘 a zaciazinym dużo zdrowia, udanej nudnej ciąży i lekkiego rozwiązania 🥰
-
Elenaa, makówka, LikePink ściskam i łącze się z wami. U mnie też biel 😟 Mam mieszane uczucia, bo z jednej strony nie miałam typowych objawów, ale w tym miesiącu udało się ustrzelić w dni, gdy i moje obserwacje i aplikacja pokazywała owulację. Na monitoringu nie byłam, więc może jej nie było wcale?
Do tego ten różowy śluz kilka razy dziennie od trzech dni. Myślałam, że to oznaka zagnieżdżenia, a test mówi co innego 🤷
Pozostaje czekać na okres i na marcowy wątek, bo w lutym testowania nie będzie. Nic też nie wskazuje, że okres miałby nadejść lada moment 🙄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2023, 21:44
makówka, Rica lubią tę wiadomość
27.03 - pierwsze dwie kreski
3.04 - beta HCG 1549
5.04 - beta HCG 3365 (+117,2%)
6.04 - pierwsze USG: pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
20.04 - 1.17 cm człowieczka z
15.05 - 3.77 cm ludzika machającego rączkami
25.05 - I prenatalne: 5.8 cm bobasa z niskimi ryzykami
28.07 - II prenatalne: 402 g energicznej dziewczynki 💗
2.10 - 1774 g panienki 💞
19.11 - 3100 g szczęścia 💗 -
Ogoorkowa wrote:Elenaa, makowka 😘 uszy do góry! Ja swojego za potwierdzenie też nie uznaje
Może to jednak cień cienia! Trzymam kciuki! Który dzień cyklu?♀️ 30l ♂️ 32l
+🐕
starania od: listopad 2022
PrenaCaps Multi1 + PrenaCaps DHA, magnez, olej lniany, wit. D -
Rozaline wrote:Elenaa, makówka, Ogórkowa, LikePink ściskam i łącze się z wami. U mnie też biel 😟 Mam mieszane uczucia, bo z jednej strony nie miałam typowych objawów, ale w tym miesiącu udało się ustrzelić w dni, gdy i moje obserwacje i aplikacja pokazywała owulację. Na monitoringu nie byłam, więc może jej nie było wcale?
Do tego ten różowy śluz kilka razy dziennie od trzech dni. Myślałam, że to oznaka zagnieżdżenia, a test mówi co innego 🤷
Pozostaje czekać na okres i na marcowy wątek, bo w lutym testowania nie będzie. Nic też nie wskazuje, że okres miałby nadejść lada moment 🙄
Spróbuje jeszcze jutro i jak znowu będzie wizie to czekam na @. Niech przychodzi jak najszybciej!
Ściskam Was dziewczyny! Lecę na poranny pilates trochę sie rozluźnić
Rozaline, Nowanna lubią tę wiadomość
♀️ 30l ♂️ 32l
+🐕
starania od: listopad 2022
PrenaCaps Multi1 + PrenaCaps DHA, magnez, olej lniany, wit. D -
nick nieaktualny
-
makówka wrote:Spróbuje jeszcze jutro i jak znowu będzie wizie to czekam na @. Niech przychodzi jak najszybciej!
Ściskam Was dziewczyny! Lecę na poranny pilates trochę sie rozluźnić
I ile jesteś dni po?
27.03 - pierwsze dwie kreski
3.04 - beta HCG 1549
5.04 - beta HCG 3365 (+117,2%)
6.04 - pierwsze USG: pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
20.04 - 1.17 cm człowieczka z
15.05 - 3.77 cm ludzika machającego rączkami
25.05 - I prenatalne: 5.8 cm bobasa z niskimi ryzykami
28.07 - II prenatalne: 402 g energicznej dziewczynki 💗
2.10 - 1774 g panienki 💞
19.11 - 3100 g szczęścia 💗 -
https://ibb.co/k5cMHrk
To już jest cień cienia czy kreska fabryczna ?🥺alauda, RiverS, nesairah, Ogoorkowa, M94, Pauli19, Meeg, agentka93, .aś., Idawoll, makówka, Ancalime, LikePink, WonderWoman, Kania_czubajka, Lipcowa, Aleksandra_joanna_p, Beezi, Anett93, Cotakoza, Elenaa, Emka06, Domi94 lubią tę wiadomość
-
Niuśka wrote:https://ibb.co/k5cMHrk
To już jest cień cienia czy kreska fabryczna ?🥺
Dla mnie też cień!🤞❤️ Zrób jeszcze jeden test, jakiś czuły, u mnie na DOZie było widać jasną kreseczkę dzień przed betą 12, także polecam ❤️Nowanna, Niuśka lubią tę wiadomość
26
hashimoto + niedoczynność
marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
Niuśka wrote:https://ibb.co/k5cMHrk
To już jest cień cienia czy kreska fabryczna ?🥺
Nie wyglada na kreskę fabryczną☺️ Aż mnie ciarki przeszły🤗❤️makówka, Niuśka lubią tę wiadomość
10.2021 -👧🏻 ❤️ (iui)
05.23 💔 9/10tc (naturals)
3x IVF ➡️ 6 transferów ❌ -
makówka wrote:Może to jednak cień cienia! Trzymam kciuki! Który dzień cyklu?
makówka lubi tę wiadomość
PAI-1, MTHFR - homo❌
10.2023 🎀❤️ (2 cs)
05.2025 👼🏻💔 (T13, 14+0, 2 cs)
Kariotyp ❓ -
Hej wiatm się z wami ostatniego dnia stycznia. Te które miały testować kciuki trzymam bo jak nie dzisiaj to może jutro.
Wiem że brzuchatki tutaj zostają ale powiem wam że będzie mi was brakować. @sara trzymam za ciebie kciuki zaglądaj czasem na kolejne wątki*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Ewiwi wrote:Hej wiatm się z wami ostatniego dnia stycznia. Te które miały testować kciuki trzymam bo jak nie dzisiaj to może jutro.
Wiem że brzuchatki tutaj zostają ale powiem wam że będzie mi was brakować. @sara trzymam za ciebie kciuki zaglądaj czasem na kolejne wątki
😘 Tak jest kapitanie
Dziękuję bardzo i z jednej strony się cieszę, że ty zostaję ale z drugiej? Wolałabym żebysmy wszystkie w tym samym czasie wysikały II...
Trzymam kciuki ❤️🤞
Niuśka to jest zdecydowanie bladzioch ❤️ ja miałam taki gdy beta miała 9,3możesz jeszcze siknąć na inny test albo wytrzymać do jutra ale jak dla mnie, bez dwóch zdań
Resztę dziewczyn tulę za biele i ogromnie kibicuje Wam w lutym 🤞 mam nadzieję w piątek przesłać wam oficjalne Wiruski ❤️ niech się w lutym dzieje magia!
Wstałam z tak okropnym bólem gardła 🥴 mam nadzieję, że nic nie złapałam bo tylko tego mi brakowało żeby się rozchorować i pozarażać dzieci 🥲Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2023, 08:42
Niuśka, Domi94 lubią tę wiadomość