Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, chciałam się pożegnać i przerzucić na nowy wątek. Pewnie będę Was podczytywać bo fajne z was babki
.
Będę miała sentyment do tego wątku, ponieważ tutaj zaczynałam ze swoimi postami ☺️.
Życzę Wam dużo zdrówka, spokojnej ciąży, mało stresu, dużo miłości i wspaniałego rozwiązania ❤️❤️❤️.RiverS, agentka93, Meeg, Ancalime, Rozaline, Maiora, Natosia, Domi94 lubią tę wiadomość
-
Ja pracuję zdalnie, więc tak naprawdę w ogóle nie musiałabym mówić 😅 ale myślę, że w okolicach świąt powiem i od maja/czerwca na zwolnienie, chyba że będzie gorzej niż myślę…
Też bym coś pokupowała, ale jak u Kanii pewnie też dużo się zbierze po rodzinie, więc to zostawiam na duuuuużo później
A dziś miałam pierwszy romans z porcelaną. Odkaszlnęłam i biegiem pobiegłam 🫣 kara boska za zakrztuszenie się chipsami 😅😅😅26
hashimoto + niedoczynność
marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
Meeg wrote:Ja na pewno nic dziecięcego nie kupuje. Jeżeli coś kupię w najbliższych tygodniach to ciążowego i dla siebie.
Ja dokładnie tak samo
Zakupów dziecięcych napewno nie będę robiła zanim płeć się nie potwierdzi na 100%
Żeby było ciekawiej, to po moich dzieciach porozdawałam i posprzedawalam dosłownie WSZYSTKO 😬😬😬
Ewentualnie dostanę coś po dzieciach siostry (o ile będzie chłopak) bo po córce też się pozbyła 🫣
Także mnie czeka po raz pierwszy od 7 lat kolekcjonowanie wyprawki od A do Z 😀
Ale teraz to pikuświem co się sprawdzi u nas, co nie, wiem na co zwracać uwagę
Przy pierwszej córce popełniłam duuuzo błędów i potem w użytkowaniu była lipa 🫣Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2023, 19:08
-
Nowanna wrote:Dziewczyny, chciałam się pożegnać i przerzucić na nowy wątek. Pewnie będę Was podczytywać bo fajne z was babki
.
Będę miała sentyment do tego wątku, ponieważ tutaj zaczynałam ze swoimi postami ☺️.
Życzę Wam dużo zdrówka, spokojnej ciąży, mało stresu, dużo miłości i wspaniałego rozwiązania ❤️❤️❤️.
Szkoda, że nie będzie cię z nami ale wierzę, że zostaniesz na lutowym ❤️
Powodzenia 🤞Nowanna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie zliczę z którego moczu i ile płynów wypiłam, ale niestety nie wysikałam nawet cienia. Nie będę już testować, czekam na @.
Nie jest mi ani trochę smutno, tym razem od początku byłam nastawiona na potknięcie.
Niestety luty nie będzie dla nas na tyle luźnym miesiącem żebyśmy pilnowali w 100% cyklu (oczywiście seksy będą jak były😅),
Więc totalnie popuszczamy lejce.
Mamy już plan na marzec. Minie 6 miesięcy starań
(Krótko czy długo- nieważne), będziemy poszerzać mocno diagnostykę moją i starego. Chcemy to zacząć robić „już” żeby później nie obudzić się z ręka w nocniku, a skoro możemy to trzeba działać😃
Dziękuję wam za każde wsparcie jakie dostałam!❤️
Wyciagałyście mnie w tym miesiącu za uszy i „karałyście” jak najlepsze przyjaciółki. Jesteście wspaniałe!
Cudownie było wam wpisywać brzuchy i czekać na wasze bety. Rośnijcie teraz moje mamuśki i niech kropencjusze będą najzdrowsze na świecie🥰💚
Nudnej ciąży wam życzę i małej ilości spotkań z porcelaną!🤪😘
Meeg, Niuśka, Pucz, agentka93, Rozaline, RiverS, Stysia16, rozalaa, Maiora, Kania_czubajka, patrycja92, M94, WonderWoman, Ancalime, makówka, .aś., doris.93, Anett93, Domi94, Natosia, Amunicja, dominikawa lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Ja po hematologu, z samej wizyty jestem naprawdę zadowolona, bo mnie nie zlekceważyła tylko powiedziała, że samo Pai to wskazanie do heparyny w ciąży i abym powiedziała ginowi, bo powinnam podlegać pod profilaktykę przeciwzakrzepową. Szczerze to w rozmowie z ginekologiem w ogóle nie wspomniałam o Pai po tym, jak wcześniejszy hematolog mnie wyśmiał. Tyle że nie wystawiła recepty, bo mówi, że to typowo ginekologiczna rzecz w tym przypadku, a nie trombofilia. I z tego jestem mniej zadowolona.
Zastanawiam się czy brać u kogokolwiek w takim razie jutro teleporadę, aby dostać receptę, bo mój lekarz najszybciej w piątek…. No i obawiam się, bo wyjeżdżam na 2 dni i nie wiem czy sama sobie zrobię taki zastrzyk.Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
Białek Czekałam na info jak u Ciebie ☺️ luty to też fajny miesiąc na zajście w ciążę, a ja chętnie wpiszę Ci brzucha! 😁
Uciekam na lutowy i dziękuję za prowadzenie styczniowego wątku 🥰 niech jak najszybciej dopadnie Cię klątwa prowadzącej 🥰Natosia, Bialeekk lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja tez przerzucam się na wątek lutowy. Dzięki za wspólny początek roku! Będę wracać i podczytywać. Trzymam kciuki za Was. Dużo zdrówka!
Kania_czubajka, RiverS, Natosia lubią tę wiadomość
♀️ 30l ♂️ 32l
+🐕
starania od: listopad 2022
PrenaCaps Multi1 + PrenaCaps DHA, magnez, olej lniany, wit. D -
I ja zmykam na lutowy wątek, dziękuję za wspólną końcówkę stycznia. Ściskam mocno
Kania_czubajka, RiverS, Natosia lubią tę wiadomość
2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Sara30 wrote:Ja dokładnie tak samo
Zakupów dziecięcych napewno nie będę robiła zanim płeć się nie potwierdzi na 100%
Żeby było ciekawiej, to po moich dzieciach porozdawałam i posprzedawalam dosłownie WSZYSTKO 😬😬😬
Ewentualnie dostanę coś po dzieciach siostry (o ile będzie chłopak) bo po córce też się pozbyła 🫣
Także mnie czeka po raz pierwszy od 7 lat kolekcjonowanie wyprawki od A do Z 😀
Ale teraz to pikuświem co się sprawdzi u nas, co nie, wiem na co zwracać uwagę
Przy pierwszej córce popełniłam duuuzo błędów i potem w użytkowaniu była lipa 🫣
u mnie dokładnie to samo.Podpisałabym się pod prawie każdym zdaniem, oprócz jednego-ja nie mam skąd wziąć czegokolwiek, bo w mojej rodzinie i wśród najbliższych znajomych ja zamykałam produkcję potomstwa w 2019 r. I to kupowanie z każdym razem coraz mniej mnie cieszy, bo kupuję tylko to, co uważam za najpotrzebniejsze i najbardziej przydatne.
2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Trochę tu pustoszeje. Wątki ciążowe pewnie już wolniej idą?2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Pewnie wolniej, mniej nas tu zostało
ja będę się starała udzielać 👍 w końcu jesteście moja staraczkowa rodziną 🥰🥰🥰
W czwartek pójdę robić badania z krwi zlecone przez gina, zobaczymy ile taka przyjemność będzie kosztowała 🙀 pewnie z 5-6 stówek.
RiverS, Ancalime lubią tę wiadomość
-
Kania_czubajka wrote:Pewnie wolniej, mniej nas tu zostało
ja będę się starała udzielać 👍 w końcu jesteście moja staraczkowa rodziną 🥰🥰🥰
W czwartek pójdę robić badania z krwi zlecone przez gina, zobaczymy ile taka przyjemność będzie kosztowała 🙀 pewnie z 5-6 stówek.✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Białek powodzenia na "nowej" drodze ❤️ niech Wam się wszystko spełnia. Uwijcie gniazdko na Nowej ziemi a potem już tylko czekajcie na pisklaczka 😘
Życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze
Jak znajdziesz chwilę, edytuj pierwszy post aby go skrócić, to będę prowadziła listę w moimżeby Cię nie fatygować co chwilę ❤️
Natosia u mnie są dzieciaki 2016,2017,2019 i będzie 2023 a u siostry są 2019 i 2020i to jedyne dzieci jakie mamy w rodzinie 🫣 przy czym siostra też już się dawno wypykała z niemowlęcych rzeczy, także jeśli coś mi zostawi to za kilka lat będę miała 🙈
Lilibeth mnie bardzo różnie. Czasem pobolewa, czasem nie. Ale u mnie nie ma to kompletnie związku z aktywnością
Agentka, ja kompletnie nie podpowiem, bo się nie znam. Ale super, że lekarka cię nie zbyła!
Dziewczyny, napiszcie mi daty i godziny waszych wizyt, terminy porodów jeśli znacie to postaram się ogarnąć i poprowadzić listę. Będzie na 1 stronie w drugim poście. -
Sara30 wrote:Białek powodzenia na "nowej" drodze ❤️ niech Wam się wszystko spełnia. Uwijcie gniazdko na Nowej ziemi a potem już tylko czekajcie na pisklaczka 😘
Życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze
Jak znajdziesz chwilę, edytuj pierwszy post aby go skrócić, to będę prowadziła listę w moimżeby Cię nie fatygować co chwilę ❤️
Natosia u mnie są dzieciaki 2016,2017,2019 i będzie 2023 a u siostry są 2019 i 2020i to jedyne dzieci jakie mamy w rodzinie 🫣 przy czym siostra też już się dawno wypykała z niemowlęcych rzeczy, także jeśli coś mi zostawi to za kilka lat będę miała 🙈
Lilibeth mnie bardzo różnie. Czasem pobolewa, czasem nie. Ale u mnie nie ma to kompletnie związku z aktywnością
Agentka, ja kompletnie nie podpowiem, bo się nie znam. Ale super, że lekarka cię nie zbyła!
Dziewczyny, napiszcie mi daty i godziny waszych wizyt, terminy porodów jeśli znacie to postaram się ogarnąć i poprowadzić listę. Będzie na 1 stronie w drugim poście.
Kochana dziękuję!❤️🏡🥺
jutro ogarnę wątek, dziś już ledwo na oczy patrzę😘👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂