Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny życzę dużo zdrówka, szczęścia i miłości oraz abyśmy wszystkie w najbliższych tygodniach ujrzały wymarzone dwie kreseczki, donosiły i urodziły zdrowe dzieciaczki, a dla tych co swoje fasolki mają już w brzuszku życzę porodów bez komplikacji i radości z ciąży WESOŁYCH ŚWIĄT !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 15:56
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Dziewczyny wszystkiego naj z okazji świąt Bożego Narodzenia, szczęścia, zdrowia, miłości, spełnienia marzeń, spokojnej rodzinnej atmosfery i styczniowej fasolki - tego przede wszystkim wam wszystkim życzę!!
Evaa lubi tę wiadomość
-
Świeci gwiazda na niebie, srebrna i staroświecka, świeci wigilijnie, każdy ją zna od dziecka. Chwyć w garść jej promienie, trzymaj je z całej siły. I teraz w tym rzecz cała, by się życzenia spełniły. Wesołych Świąt dziewczyny!! Obyśmy niedługo zobaczyly dwie kreseczki na teście!!!
-
nick nieaktualny
-
Witam serdecznie.
Program w końcu wyznaczył mi owulację (nawet dosyć zgodnie z moimi odczuciami), dlatego bardzo proszę o wpisanie mnie do testowania na 7 stycznia.
To mój pierwszy cykl na OF i bardzo jestem ciekawa jak to się dalej będzie rozwijało. Coś mnie w końcu pchnęło do spróbowania mierzenia temperatury i na razie jestem pozytywnie zaskoczona, że rzeczywiście chyba zaczyna rosnąć wtedy kiedy powinna, bo nawet ból (chyba) owulacyjny zdaje się to potwierdzać. Jeśli dobrze pójdzie to "celowanie" w dni płodne będzie łatwiejsze i mniej chaotyczne.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Cześć dziewczyny,
Już dopisuje się na styczeń, bo @ już za progiem stoi. Testować powinnam 25 stycznia.
Powodzenia wszystkim Wam życzę w tym Nowym 2015 roku.Evaa lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Hmmm... Dodałam dzisiejszą temperaturę i OF przesunął mi owulację z 15 na 16 dzień. Nie bardzo rozumiem dlaczego.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Hej Dziewczyny!! I jak Wam minęły Swięta?
Przetrwałyście pytania, kiedy dzecko? Obyło się bez alkoholu?
Ja już nie mogę się doczekać testowania. Do tej pory miałam problemy z prolaktyną i jest to mój pierwszy cykl po kilkumiesięcznej przerwie w staraniach. Wcześniej podchodziłam do tego z dużym luzem. Teraz uzbroiłam się w testy owu, mierzyłam tempkę, ale dopadło mnie przeziębienir... Wiem, że za wcześnie, żeby potwierdzać ciąże, ale od owulki minęło już kilka dobrych dni, była w 15dc... z resztą czułam ją wyraźnie jak nigdy wcześniej, a dziś test znów wygląda na pozytyw.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7a52d9c87da77853.html
I jak tu teraz spokojnie czekać?
-
Spokojnie, ja też miałam podwyższoną, a biorąc dostinex z ostatniego pobrania krwi wynika, że zbiłam ją i to poniżej normy. Ale to podobno akurat w niczym nie przeszkadza. Moja gin twierdzi, ze i taki wzrost można pokonać. Oby tylko leki lykac regularnie:-) tymczasem trzymam kciuki!! Wszystkim nam kiedys musi sie udac!!