Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mini Mouse, ściskam mocno
Pomarudziłam że ovu nie wyznaczyło owulacji i wyznaczyło hehe
I tym razem trafnie, ja też obstawiam że wtedy była owulka.
I jak już pisałam wcześniej ten cykl musi być szczęśliwy bo testów owulacyjnych nie mam więcej. 3 cykl może do 3 razy sztuka. Tym razem celowaliśmy na 2 dni przed owulką, bo 4 i 3 przed nie 'pykło'.
Okaże się 9ego stycznia.
Oby Nowy ROk przyniósł Wam wszystkim szybko pozytywne testy i kochane zdrowe małe bobaski
Misi@, Mimi86 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine, to Wy serduszkujecie 2 dni przed, a w owulacje nie? Ja poluje w dzien owulki, tyle razy robiliśmy to dzien, dwa przed i nic nie wychodzilo. Zawsze mielismy takiego pecha, ze w sama owulacje nie mielismy możliwości na przytulanki:( teraz siedzimy w domu, nigdzie nie wyjeżdżamy i nie wychodzimy z lozka przez trzy dni jak na teście owulacyjnym zobacze dwie krechy:)
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Mandi :) wrote:Molcia ja tez czekam i to czekanie jest straszne.
Kama to położysz się o spróbujesz zasnąć i z czasem może się nauczysz zasypiać. Ja tak się nauczyłam,że wstaje przed budzikiem na mierzenie tempki
Wątpię. Wiele razy próbowałam. Mój organizm za szybko się regeneruje :p -
Ja tez wczoraj dostałam kolejny zapas tescikow, także jestem uzbrojona do walki:) obiecałam sobie, ze nic nie będę mówić mężowi jak wyjdą dwie kreski, żeby sie nie spinal, w tym cyklu to ja przejmuje inicjatywę taka moja strategia;)
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Lista
01 – Iwonaa11, Lena83(?), Helen, julita
02 – tomania2806, Asieńka466, zonaboba, gezanew
03 – Matleena, Marutka
04 – Mini_Mouse
05 – Misi@, Gosiacu, Mandi:), malgo86
06 – Feśka, Kitaja
07 – zuzzi, Emma80
08 –
09 – Justine M, Malinkowe oczekiwanie
10 –
11 – majka92, agus3004
12 – Ani86, ania14, Molcia
13 –
14 – Mimi86
15 – lauda, Katarzyna87, ewa81, Mordeczka
16 – Bulimulia, Emiśka
17 – bosa, Evaa
18 – mała.mi
19 – Majaaa
20 – Kenya
21 - kama005, mana, werni
22 – Fatim
23 –
24 –
25 – gocha04, kmb
26 – menka, Basik122
27 –
28 –
29 –
30 – tomania2806, monika_89
31 –
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazało się ... Groszków http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
test negatywny
http://wrzucaj.net/images/2014/09/05/imagesJLMIf.jpg okres
(grafika by Czarnula
-
Mój tez sie pewnie wzruszy, ja będę ryczeć jak bóbr:) marzę o tym momencie:)
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
Tymczasem czekam na owulację dzis wykonalam pierwszy test. Myślę, ze owulka pojawi sie kolo poniedziałku:)
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
nick nieaktualnyDziewczyny zatestowałam dziś..poszłam na Bete i mam wynik 19,85 :)Więc ciąża jest bardzo wczesna!
Boszee nie wierzę..gdyby nie przeraźliwy ból piersi nie poszłabym na badanie.
Wszystkim staraczkom życzę powodzenia!
i przesyłam jeszcze malutkie, ale mam nadzieję, że zaraźliwe wiruski
&&&&&&&&&&ewa81, Molcia, mała.mi, Majaaa, Marutka, Mimi86, Justine M, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Mandi :) wrote:A mój narzeczony to by zaczął płakać,ale z rozpaczy chyba,że koniec laby czas spiwazniec jak wam dzień mija? Ja wlasnie z pracy wróciłam i Mi źle minął dzień bo bolą mnie jajniki i dół pleców, ale to.dobry ból bo Może nieść za sobą dzidzie hihi
Oby Twoje objawy wskazywały jedno ;* A mi dzień minął dobrze od czasu do czasu ciągnie w podbrzuszu i odzywa się lewy jajnik na owulacje testy dzisiaj przyszły więc zaczynam testowanie:)
Misi@ to gratuluję i oczywiście poczęstuję się wiruskami !*
Misi@ lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyRozsyłam ponownie wirusy;
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 16:39
Mandi :), Molcia lubią tę wiadomość
-
Morderczka pewnie by tak było boże mam nadzieje, że się udalo wreszcie :-*.
To dziś juz zacznij testować sobie najlepiej testować między 16 a 20,ale testuj kiedy chcesz tylko nie rano z pierwszego moczu.
Misi@ również ci gratuluję i zabieram twoje wiruski a idziesz.na betę za parę dni jeszcze czy juz do ginekologa? -
Mandi :) wrote:Morderczka pewnie by tak było boże mam nadzieje, że się udalo wreszcie :-*.
To dziś juz zacznij testować sobie najlepiej testować między 16 a 20,ale testuj kiedy chcesz tylko nie rano z pierwszego moczu.
Misi@ również ci gratuluję i zabieram twoje wiruski a idziesz.na betę za parę dni jeszcze czy juz do ginekologa?
A czemu nie testować rano. ? Tak tylko pytam z czystej ciekawości:)Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Pamiętam ze zadzwoniłam do lab spytać się o betę, laborantka nie chciała mi powiedzieć, w końcu się ugięła - beta 77.13 (pamiętam jak dzisiaj). Nie chciałam mówić mężowi przez tel, poczekać jak wróci. Jednak sam napisał mi smsa "i jak?" odpisałam mu tylko "będziesz tatą", podobno prowadził w tym momencie konferencję i musiał przerwać
Skończyło się za szybko, ale nie żałuję, że dowiedział się od razu, wspomnienia bezcenne
Mordeczka pierwszy mocz może być "zanieczyszczony". Mandi dobrze pisze, najlepiej popołudniu. Choć ja - mając testy za 1zł z allegro - testuję dwa razy dziennie - ok. 12:00 i ok. 18:00, żeby mi skok LH nie uciekłMajaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Dziewczyny zatestowałam dziś..poszłam na Bete i mam wynik 19,85 :)Więc ciąża jest bardzo wczesna!
Boszee nie wierzę..gdyby nie przeraźliwy ból piersi nie poszłabym na badanie.
Wszystkim staraczkom życzę powodzenia!
i przesyłam jeszcze malutkie, ale mam nadzieję, że zaraźliwe wiruski
&&&&&&&&&&
Gratulacje!!!!! ale się cieszę