Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUwaga wałaśnie zaczynam misję zarazania wiruskami
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ostrzegam Akcja zakończy się zielonymi kropeczkami na wykresach
Trzymam za Was kciuki!Mandi :), Lianna, Maczek, mana, mała.mi, Basik122, Mimi86, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Jak ma Cię to uspokoić to zrob w niedzielę ale nie nastawiaj sie i nie denerwuj, bo wynik moze byc jeszcze fałszywy:) a potem zrob 7.
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
To czekaj do 7;) haha ja taka mądra, a sama najchetniej testowalabym 6 dni od zaplodnienia;)
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Julita, Misi@ Super dziewczyny Nowy Rok zaczynacie !
Chętnie od Was połapie tych wirusków:) Ja dzisiaj znowu miałam jakieś delikatne brązowe plamienie, może jednak okres się szybciej rozkręca i cykl będzie krótszy. Temperatura dziwna, bóle dziwne wogóle beznadziejny ten wykres jest hehe. Miłego dzionka i dobrego samopoczucia -
Aktualna lista.
01 – Iwonaa11, Lena83(?), Helen, julita
02 – tomania2806 @, Asieńka466, zonaboba, gezanew
03 – Matleena, Marutka
04 – Mini_Mouse
05 – Misi@, Gosiacu, Mandi:), malgo86
06 – Feśka, Kitaja
07 – zuzzi, Emma80
08 –
09 – Justine M, Malinkowe oczekiwanie
10 – Lianna
11 – majka92, agus3004
12 – Ani86, ania14, Molcia, KochamMisia
13 – karolka22
14 – Mimi86
15 – lauda, Katarzyna87, ewa81, Mordeczka
16 – Bulimulia, Emiśka
17 – bosa, Evaa
18 – mała.mi
19 – Majaaa
20 – Kenya
21 - kama005, mana, werni, agnes175
22 – Fatim
23 – Cigaretta
24 – Zajsonek
25 – gocha04, kmb
26 – Basik122
27 –
28 –
29 –
30 – tomania2806, monika_89, Ballerina
31 – menka
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazały się już 2 Groszki! http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
@ okres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 17:05
Majaaa lubi tę wiadomość
-
Zuzzi ja testuje 21 stycznia w dzień moich imienin nie musze pisac co chce w prezencie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 14:24
Majaaa, Misi@ lubią tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Dziś powinna wystąpić @, więc niestety nie za wcześnie. Załamka staramy się od lipca. A to prolaktyna za duża, a to mąż wyjeżdża służbowo, w którymś cyklu leżeliśmy oboje z grypą.Zawsze coś. A ten cykl był po prostu idealny. I ból na owulke i mnóstwo śluzu i
testy owu. I dalej nic. Ehh chyba sobie odpuszczę ten następny cykl, bo może za bardzo mi zależy. -
Mam pytanie do dziewczyn, które stosują testy owu. W zeszlym cyklu pozytywny test wychodzil mi przez cztery dni pod rząd. W tym cyklu wczoraj mialam dwie grube krechy, a dzisiaj juz tej drugiej prawie nie widać. Czyli, ze juz po owulce?
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
Katarzyna87 wrote:Laski po co wpisywać negatywny test...albo jest ciąża albo @
No właśnie przejęłam wątek z takim szablonem... Ale zastanawiam się, czy nie wywalić oznaczenia na test negatywny i zostawić tylko na pozytyw albo okres - mniej uzupełniania i bardziej się będą dwie kreski wyróżniać.
Ktoś jest przeciw?Majaaa, karolka22, Lianna, Katarzyna87, julita, Emma80 lubią tę wiadomość
-
zuzzi wrote:No właśnie przejęłam wątek z takim szablonem... Ale zastanawiam się, czy nie wywalić oznaczenia na test negatywny i zostawić tylko na pozytyw albo okres - mniej uzupełniania i bardziej się będą dwie kreski wyróżniać.
Ktoś jest przeciw?
Ja jestem za, nawet bym wywaliła te czerwone łezki, bo przez nie, nie bedzie tak widać mamusiekjulita, Emma80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lepiej?
Może jeszcze chcecie dzidziusia zamiast dwóch kresek? Albo bocianka, czy jeszcze co?
Dzidziuś z lutowego wątku wygląda tak:
Mogę Wam nawet groszka z oczami poszukać, jeśli chcecieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 17:30
Majaaa lubi tę wiadomość