Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
z wyników wychodzi, że to jakieś 4 i pół tygodnia.
czuję się wspaniale ból jajników i ćmienie na @ powoli ustają, tylko w krzyżu trochę łupie i piersi stały się wrażliwe
Mandi na twoim miejscu byłabym dobrej myśli z takimi objawami!
postanowiłam, że każdy tydzień ciąży udokumentuję zdjęciem a później skleję w filmik, a oto pierwsze z nich
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/204c7cdece07.jpgMajaaa, Mandi :), agatka196, Maczek, Molcia, gocha04, Justine M lubią tę wiadomość
-
Mordeczka ilu dniowe masz cykle? Widzę, ze @ mialas 19 grudnia, tak jak ja;) i tez przytulanki byly 1 i 2 stycznia:)
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Lista Oznaczamy tylko pozytywne testy i okres. Więc jak masz negatywa - czekaj na @, wtedy Cię wpiszę
01 – Helen, julita
02 – tomania2806 @, Asieńka466 @, zonaboba @, gezanew @
03 – Matleena @, Marutka @, agatka196
04 – Mini_Mouse, Paula_21
05 – Misi@, Gosiacu @, malgo86 @
06 – Feśka, Kitaja, Iwonaa11, Mandi:)
07 – Emma80
08 – zuzzi
09 – Justine M, Malinkowe oczekiwanie
10 – Lianna, kwiatuszek789
11 – majka92, agus3004, Katarzyna87, lauda
12 – Ani86, ania14, Molcia, KochamMisia
13 – karolka22
14 – Mimi86
15 – ewa81, Mordeczka, kasiakasia11
16 – Bulimulia, Emiśka
17 – bosa, Evaa
18 – mała.mi
19 – Majaaa
20 – Kenya
21 - kama005, mana, werni, agnes175
22 –
23 – Cigaretta
24 – Zajsonek
25 – gocha04, kmb, BATTINKA
26 – Basik122
27 –
28 – Gosiacu
29 –
30 – tomania2806, monika_89, Ballerina
31 – menka, gezanew, Asieńka466
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazały się już 3 Groszki! http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
@ okresWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 14:37
-
Hej 25cs nieudanu. Czy ja kiedys doczekam 2kresek po 2latach nadzieji juz nie mam. Ostatnie 2cykle bez spiny i co? I nic z tego chyba nie ma znaczenia czy jest spina czy jej nie ma. M mowi ze jeszcze jest czas i zajde w 30cs ale to w ch*j duzo mam dosc czekania... przepraszam ze tak pesymistycznie ale juz sobie z tym nie radzeTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
zonaboba wrote:Hej 25cs nieudanu. Czy ja kiedys doczekam 2kresek po 2latach nadzieji juz nie mam. Ostatnie 2cykle bez spiny i co? I nic z tego chyba nie ma znaczenia czy jest spina czy jej nie ma. M mowi ze jeszcze jest czas i zajde w 30cs ale to w ch*j duzo mam dosc czekania... przepraszam ze tak pesymistycznie ale juz sobie z tym nie radze
Trzymaj się, Kochana :*
Jesteście już pobadani na wszystkie strony?
-
Wspolczuje:( ja tez tego nie ogarniam, nie wiem w czym tkwi problem. Ja sie poki co trzymam. Wiem, ze do tej pory nasze starania byly dość chaotyczne i raczej spontaniczne. Ale z tym cyklem wiążemy spore nadzieje. Mąż mi parę dni temu powiedział, ze jeśli teraz sie nie uda, to sie chyba zalamie...to będzie chyba znaczyć, ze cos jest nie tak...w ogóle w tym cyklu pyta sie o wszystko, kiedy owu, kiedy termin @...czaruje brzuszek...jesli sie nie uda będzie mi go bardzo zal:(
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
zonaboba wrote:Hej 25cs nieudanu. Czy ja kiedys doczekam 2kresek po 2latach nadzieji juz nie mam. Ostatnie 2cykle bez spiny i co? I nic z tego chyba nie ma znaczenia czy jest spina czy jej nie ma. M mowi ze jeszcze jest czas i zajde w 30cs ale to w ch*j duzo mam dosc czekania... przepraszam ze tak pesymistycznie ale juz sobie z tym nie radzeGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Hej, ja się mało udzielam na forum i nigdy na żadne listy się nie wpisywałam. A ta jest tak urocza, że nie mogę się powstrzymać. Też chcę na niej być. Proszę zuzzi wpisz mnie na 15-tego.
Maczek lubi tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
zonaboba wrote:Hej 25cs nieudanu. Czy ja kiedys doczekam 2kresek po 2latach nadzieji juz nie mam. Ostatnie 2cykle bez spiny i co? I nic z tego chyba nie ma znaczenia czy jest spina czy jej nie ma. M mowi ze jeszcze jest czas i zajde w 30cs ale to w ch*j duzo mam dosc czekania... przepraszam ze tak pesymistycznie ale juz sobie z tym nie radze
Wiem, co czujesz tylko mi do 30-stki wiele nie brakuje. Jestem pełna podziwu dla dziewczyn powyżej 30-stki, które się wiele wiele lat starają niż Ty. Znam 3 pary starające się o dziecko powyżej 2 lat i nawet więcej. U mnie w rodzinie jest jedna para starająca się 10 lat (może nawet więcej) o pierwsze dziecko. Kobieta ma 34 lata, jej mąż jest starszy o 3 lata. Naprawdę są osoby w gorszej sytuacji i nie Ty jedyna się z tym problemem zmagasz. Druga para jest młoda równolatki 29-lat i 2 lata starań i nic. Mam nadzieję, że się uda dzidzia może nawet 2 -
Gosiacu wrote:Witajcie
Mam prawdopodobnie uszkodzone rzęski w jajowodach jak myślicie to już koniec ? czym mam szansę na naturalne zajście w ciążę ?
moja wiedza na ten temat jest uboga, ale spotkałam się z info. że przy uszkodzonych rzęsach bardzo często dochodzi do ciąży pozamacicznej a skąd podejrzenia o uszkodzeniu? lekarz wypowiedział się na ten temat?
gdzieś też kiedyś czytałam, że uszkodzenie rzęski można uszkodzić przy laparo, ale to rzadkość