Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zazwyczaj dokładnie luz sprawdzam wieczorem przy kąpieli. Jeśli cały dzień mam kremowy a wieczorem rozciagliwy to wpisuje rozciagliwy. Zazwyczaj jest on pomieszane z kremowym, ale jak na palcu jest więcej rozciagliwy go to wpisuje rozciagliwy.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Lista Oznaczamy tylko pozytywne testy i okres. Więc jak masz negatywa - czekaj na @, wtedy Cię wpiszę
01 – Helen, julita
02 – tomania2806 @, Asieńka466, zonaboba, gezanew @
03 – Matleena @, Marutka @, agatka196
04 – Mini_Mouse, Paula_21
05 – Misi@, Gosiacu @, malgo86
06 – Feśka, Kitaja, Iwonaa11, Mandi:)
07 – zuzzi, Emma80
08 –
09 – Justine M, Malinkowe oczekiwanie
10 – Lianna, kwiatuszek789
11 – majka92, agus3004, Katarzyna87
12 – Ani86, ania14, Molcia, KochamMisia
13 – karolka22
14 – Mimi86
15 – lauda, ewa81, Mordeczka
16 – Bulimulia, Emiśka
17 – bosa, Evaa
18 – mała.mi
19 – Majaaa
20 – Kenya
21 - kama005, mana, werni, agnes175
22 –
23 – Cigaretta
24 – Zajsonek
25 – gocha04, kmb
26 – Basik122
27 –
28 – Gosiacu
29 –
30 – tomania2806, monika_89, Ballerina
31 – menka, gezanew
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazały się już 3 Groszki! http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
@ okres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 22:33
-
agatka196 wrote:A proszę. Zdjecie kiepskiej jakości bo 1 raz wstawiałam
http://naforum.zapodaj.net/9ff6377108c6.jpg.html
piękne!!!!! Gratuluje:*agatka196 lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
hej dziewczyny,
a mi się dzisiaj pojawił śluz z grudkami kremowo-czerwony, to chyba jednak trzeba wpisać @. Trochę dziwne, bo zawsze mam okres jak w zegarku. Żadnego bólu jak na @ nie miałam. Dziwne przesunięcie, aż o 2 dni. Od dzisiaj mierzę temperaturę po obudzeniu się i nadal wysoka. -
malgo86 wrote:hej dziewczyny,
a mi się dzisiaj pojawił śluz z grudkami kremowo-czerwony, to chyba jednak trzeba wpisać @. Trochę dziwne, bo zawsze mam okres jak w zegarku. Żadnego bólu jak na @ nie miałam. Dziwne przesunięcie, aż o 2 dni. Od dzisiaj mierzę temperaturę po obudzeniu się i nadal wysoka.
To wpisać, czy czekamy, aż się rozkręci?
-
Kobitki te które sa w ciąży czy któraś z was czuła ciągnięcie, rwanie w pachwinie a potem okazało się,że jest w ciąży? Dodam, że od owulacji bolały mnie jajniki nie codziennie i miałem bóle jak na miesiączkę. Teraz spadła mi tempka i nie wiem co myśleć
-
Mandi :) wrote:Kobitki te które sa w ciąży czy któraś z was czuła ciągnięcie, rwanie w pachwinie a potem okazało się,że jest w ciąży? Dodam, że od owulacji bolały mnie jajniki nie codziennie i miałem bóle jak na miesiączkę. Teraz spadła mi tempka i nie wiem co myśleć
oooo tak! to był mój pierwszy i najintensywniejszy objaw - to rwanie łączyło się z bólem jajników, do tego bóle jak na miesiączkę, byłam pewna że się nie udało i że w nowy rok mnie zaleje, no i zalało ale szczęście
nie martw się, to dobre objawyagatka196, Mandi :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mandi :) wrote:A to że spadła mi tempka ma jakieś wielkie znaczenie? Ciekawe jaka jutro będzie bo jak patrzyłam na wykresy innych to są czasem takie spadki
Mandi :) lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Fatim wrote:Kochane mój styczniowy groszek będzie sprawdzany w lutym, @ spóźniła mi się 15 dni więc nie zdążę zatestować już w styczniu co nie znaczy, że mi się w styczniu nie uda, w końcu to kolejna magiczna granica - 6 cykl
No to Cię wypisuję i zapraszam do lutowego wątkujulita lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie:) kiedy najwcześniej ginekolog jest w stanie zobaczyć zarodek na usg? Czy jeżeli owulacje mialam 1 stycznia, a wizyte u ginekologa mam 12, to moze juz byc cos widać? Za wczesnie jeszcze prawda?
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.