Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEmilia77 wrote:Właśnie i ile jest tych co nie chca.
Jak to wytłumaczyć.
Nieraz tak mysle ze to przez to ze maja luzik, pija imprezują i nie wyczekuja nerwowo objawów bo nie czekają na cud na poczecie.
A taka oczekujaca, pragnaca dbajaca o siebie nosi jakis wewnętrzny stres w sobie.
Tak nieraz o tym myślałam. -
Ewe88:) a czy Ty odczuwasz juz jakieś objawy? A moze przed testowaniem juz odczuwalas?
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Paula_21 wrote:dziewczyny, które miały już dwie kreseczki. mam niepokojące pytanie. Odczuwacie jakieś bóle/kłucie w brzuchu ? mnie kuje bardzo rzadko. bóli też nie mam. trochę tak po nocy nad ranem boli mnie brzuch, ale nic więcej. czy mam się niepokoić ? ...
Z tym kłuciem i pobolewaniem, czasem po owulacji pare dni mnie tak kłuje że zastanawiam się czy do lekarza nie iść bo aż dech zapiera. Spać nie mogę, albo budzi mnie to.
A czasem nic nie czuje albo tyci tyci.
Reguły nie ma. We wczesnej ciąży też nie kłuło, pobolewało jak na @
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
Paula_21 wrote:Justine M dobrze wiedzieć, bo bałam się, że może coś jest nie tak, że takie dolegliwości powinny być..
Kiedyś oglądałam na youtube że jak jajeczko się uwalnia to coś tam się rozlewa po jajniku i to przynosi te dolegliwości. Jedna kobita ma mniejsze druga wieksze, Tylko czesc kobiet odczuwa, duża odczuwa a nie zwraca uwagi nawetPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualnyJustine M wrote:Kiedyś oglądałam na youtube że jak jajeczko się uwalnia to coś tam się rozlewa po jajniku i to przynosi te dolegliwości. Jedna kobita ma mniejsze druga wieksze, Tylko czesc kobiet odczuwa, duża odczuwa a nie zwraca uwagi nawet
-
mój wykres wygląda naprawdę dobrze, objawów też było sporo, ale boję się nakręcać
Paula_21 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
odrobinacheci wrote:Ja od wczoraj dostaje wysokiej temperatury wieczorami, mam wypieki i jestem cała rozpalona, grzeje mnie że hoho
miałam tak samo w dniu testowania weszłam do łazienki, patrzę w lusterko a tu takie wypieki na policzkach jakbym się spaliła na słońcu, cała rozgrzana. Wieczorami z ciekawości mierzyłem temp. i dochodziło do 37,7-37,8Justine M lubi tę wiadomość
-
Aktualna lista: Oznaczamy tylko pozytywne testy i okres. Więc jak masz negatywa - czekaj na @, wtedy Cię wpiszę
01 – Helen, julita
02 – tomania2806 @, Asieńka466 @, zonaboba @, gezanew @
03 – Matleena @, Marutka @, agatka196
04 – Mini_Mouse, Paula_21, ewe88
05 – Misi@, Gosiacu @, malgo86 @
06 – Feśka @, Kitaja, Iwonaa11 @, Mandi:)
07 – Emma80
08 – zuzzi
09 – Justine M, Malinkowe oczekiwanie
10 – Lianna, kwiatuszek789
11 – majka92, agus3004, Katarzyna87, lauda., odrobinacheci
12 – Ani86, ania14, Molcia, KochamMisia, Emilia77
13 – karolka22
14 – Kaczorek
15 – ewa81, Mordeczka, kasiakasia11
16 – Bulimulia, Emiśka, Mimi86
17 – bosa, Evaa, justyna14
18 – mała.mi
19 – Majaaa, Nikka
20 – Kenya
21 - kama005, mana, werni, agnes175
22 –
23 – Cigaretta, monika_89
24 – Zajsonek
25 – gocha04, kmb, BATTINKA
26 – Basik122
27 –
28 – Gosiacu
29 –
30 – tomania2806, Ballerina
31 – menka, gezanew, Asieńka466
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazało się już 5 Groszków! http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
@ okresagatka196, Paula_21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
julita wrote:miałam tak samo w dniu testowania weszłam do łazienki, patrzę w lusterko a tu takie wypieki na policzkach jakbym się spaliła na słońcu, cała rozgrzana. Wieczorami z ciekawości mierzyłem temp. i dochodziło do 37,7-37,8
Ja też tak mam, zimno mi dreszcze aż mam a czuje jak gorąco od ogrzewania już jest. Temp 37ipół wczoraj np sprawdziłam już z ciekawościPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
O matko pięknie tak u nas dzidziusiowo!!!!! Aaas dziewczyny dawć sikać na zielono mi tu zobaczcie jaka pikna liste mamy.!!!!
Oj poniosło mnie hormony i chyba pierwsze mdłości mnie dopadły nie wiem czy to nie od bólu głowy .Maczek lubi tę wiadomość